Prilagojen pregled logotipa 2020 – Ne plačajte, preden tega preberete

2.000+ izdelanih logotipov, vendar so dobri?

Pregled prilagojenega logotipa - posnetek zaslona domače strani


Prilagojen logotip se predstavlja kot vsestranska trgovina za trženje in oblikovanje, oglaševanje 15+ let izkušenj in več kot 2000 logotipov. Slike na spletnem mestu podjetja prikazujejo navado tradicionalne (drage) kreativne agencije, kjer oblikovalci sodelujejo pri vašem projektu. Ampak to ni tisto, za kar boste plačevali s prilagojenim logotipom in zagotovo ne tisto, kar boste dobili.

Namesto tega Tailored Logo ponuja široko paleto diskontiranih oblikovalskih in digitalnih marketinških storitev, vse od logotipov do iOS aplikacij. Ta raznolikost storitev na prvi pogled zagotovo izgleda impresivno, lahko pa je tudi znak, da se podjetje trudi preveč. Ali vam prilagojeni logotip resnično hitro in po ugodni ceni dostavi visokokakovostne logotipe po meri? Ali pa je pretegnjen, da bi zagotovil strokovno znanje z logotipom, ki ga potrebujete?

Preden kliknete Začni, preberite ta hitri pregled. Pokazal vam bom točno tisto, kar boste dobili za ceno – in še pomembneje, kaj ne boste.

Lastnosti

Hiter dizajn logotipa z dodatki za izbirno znamko

Prilagojen logotip uporablja dokaj preprost postopek za oblikovanje logotipov, vse poteka v spletu. Napisali boste kreativni povzetek in počakali, da oblikovalci z vami delijo svoje koncepte logotipov. Nato boste posredovali povratne informacije, popravili in na koncu dokončali oblikovanje svojega logotipa.

Zaslon zaslona po meri - Logotip

Dobili boste več oblikovalcev

Prilagojen logotip ponuja veliko različnih paketov oblikovanja logotipov (več o tem spodaj), vendar vsak paket vam nudi več konceptov logotipa, ki so jih ustvarili različni oblikovalci. Z najosnovnejšim paketom vam bosta dva oblikovalca poslala po en logotip. Super, dve glavi sta boljši od ene, kajne? No, samo če te glave delajo skupaj in resnično dobijo tisto, kar iščete, v logotipu.

Oblikovalci logotipa po meri delujejo sami, ne pa kot skupinska skupina, kar ima za posledico velike razlike v kakovosti posameznih modelov logotipov. Na koncu tega razdelka vam bom natančno pokazal, kaj mislim.

Druga težava je ta ne morete izbrati oblikovalcev prilagojenega logotipa, ki delajo na vašem projektu. Ta pristop k sreči lahko prinese v redu ali pa se boste morda znašli v sodelovanju z nekom, čigar instinkti oblikovanja so milijon milj od videza, ki ga želite.

Če bi raje sami izbrali oblikovalca, poskusite iti Fiverr, kjer si lahko ogledate na tisoče portfeljev in najamete nekoga, za katerega delo veste, da vam je všeč.

Kolega je v prizadevanju, da bi našel popoln nov logotip za spletno stran Planet, najel več oblikovalcev iz Fiverrja in vseh drugih vrhunskih platform za oblikovanje logotipov. Ne zamudite njegovega primerjava najboljših storitev oblikovanja logotipa – in ugotovite, kateri je naš jasni zmagovalec.

Druge storitve blagovne znamke lahko združite

Če potrebujete več kot le logotip, vam prilagojeni logotip ponuja popuste na pakete, ki vključujejo dve ali več teh storitev:

 • Oblikovanje logotipov – Izberite želeni koncept logotipa in vrste datotek, ki jih potrebujete.
 • Blagovna znamka – Pridobite modele za vizitke, majice in druge tržne / promocijske izdelke po meri.
 • Razvoj spletnih strani – Izberite osnovno spletno mesto HTML, sistem za upravljanje vsebine (CMS) ali e-trgovino.

Če želite, da se vsak zadnji vidik digitalne prisotnosti vašega podjetja ukvarja s prilagojenim logotipom (in zagotovo ne rečem, da bi ga morali), podjetje ustvari tudi animacije, video posnetke razlagala in celo aplikacije za iOS in Android.

Logotip lahko dobite hitro

Prilagojen logotip vam dobavi logotipe v samo 48 urah. (Do nedavnega je bil čas oglaševanja potekal 24 ur, zato je zaskrbljujoč trend.) Upoštevajte, da bo zahtevanje popravkov predlaganih logotipov upočasnilo postopek pridobivanja končnih datotek, ki jih lahko naložite. Kljub temu je postopek na splošno precej hiter.

Po drugi strani, veliko oblikovalcev na Fiverrju ponujajo tudi hitre preobrate, pogosto za precej nižjo ceno. V ta namen lahko celo ustvarite svoj logotip sami z orodjem Krojaške blagovne znamke ali Izdelovalec logotipov Wix (kar sem dejansko naredil spodaj!). Zahvaljujoč umetni inteligenci (AI) ti izdelovalci logotipov hitro ustvarijo edinstvene zasnove logotipov, ki jih lahko prilagodite in naložite v nekaj minutah.

Dobili boste neomejene revizije … Mogoče

Posnetek zaslona prilagojenega logotipa - Funkcije

Kot kaže ta posnetek zaslona z domače strani, Prikrojeni logotip vidno oglašuje pravilnik »Neomejene revizije«. Kljub temu je ulov: samo zgornji trije paketi vključujejo neomejene revizije. Za odklepanje te funkcije boste morali porabiti kar nekaj. Paketi z nižjimi cenami postavljajo omejitve glede števila popravkov, ki jih lahko zahtevate. Na primer, druga najcenejša možnost, Professional, omogoča šest revizij.

Ok, hitro je dobro … Toda kako izgledajo logotipi?

Hitri preobrati in neomejene revizije so lepe prodajne točke za prilagojeni logotip, navsezadnje pa morate vedeti, da bo vaš logotip videti profesionalno in vreden cene, ki ste jo plačali. Potem ko sem natančno pogledal portfelj prilagojenega logotipa, bi rekel, da je večina modelov videti … “v redu.” Ni ravno potrditev s petimi zvezdicami, kajne?

Če smo pošteni, so nekateri logotipi ustvarjalni in dobro oblikovani, kot so trije spodnji primeri. Všeč mi je premišljena uporaba barve, slik in besedila. Prav tako me je navdušilo, da so slogi tako različni drug od drugega; pri nekaterih oblikovalskih storitvah je vsak logotip videti različica iste ideje.

Logo po meri logotipa - Farmer Marine ConstructionLogotip po meri logotipa - Faded StylezLogo po meri logotipa - Dynomite krofi

Na žalost je veliko drugih modelov prilagojenih logotipov videti osnovno, splošno in celo ljubiteljsko, kot tri, ki sem jih izpostavil spodaj. V resnici so ti logotipi videti, kot da jih je oblikovalo povsem drugo podjetje od zgoraj omenjenih. (Tukaj pride do težav s številnimi oblikovalci, ki delajo sami, namesto s skupinsko oblikovalsko ekipo. Prikroji logotip.)

Logotip po meri logotipa - Beard BrosLogotip po meri logotipa - Čarobne služkinjeLogotip logotipa po meri - Gidget

Zaradi številnih modelov, ki sem jih videl v portfelju prilagojenega logotipa (tudi dokaj dobri), sem razmišljal: “Počakaj, lahko bi to storil!” Prav tako ne mislim s profesionalno grafično programsko opremo, kot je Adobe Illustrator. Da sem videl, ali je moj pridih pravi, sem potegnil nekaj moji najljubši izdelovalci logotipov in jih preizkusil.

Tu je primerjava s blagovnimi znamkami Tailor:

Logotip po meri logotipa - najem delnic in svetovanjeLogotip, narejen s blagovnimi znamkami Tailor - finančno svetovanje in upravljanje

Levo: Iz portfelja prilagojenega logotipa. Pravica: Moja različica, ustvarjena s blagovnimi znamkami Tailor v 15 minutah. Če želite izvedeti več o tej platformi, preberite našo poglobljen pregled blagovnih znamk.

In z izdelovalcem logotipov Wix:

Logotip prilagojenega logotipa - deželaLogotip, narejen z Wixovim izdelovalcem logotipov - The City Canine

Levo: Iz portfelja prilagojenega logotipa. Pravica: Moja različica, ustvarjena s programom Wix Logo Maker v 15 minutah. Naučite se več o Izdelovalcu logotipov Wix v našem strokovnem pregledu.

In končno z DesignEvo:

Logotip po meri logotipa - Sterling HigginsLogotip, narejen z DesignEvo - Masterson Smith

Levo: Iz portfelja prilagojenega logotipa. Pravica: Moja različica, ustvarjena s DesignEvo v 15 minutah. Kliknite tukaj, če želite prebrati več o DesignEvo.

Podobnosti med logotipi v vsakem paru so dovolj, da se sprašujete…za kaj v resnici plačujete prilagojeni logotip? Seveda, v portfelju podjetja lahko dobite nekaj takega kot resnično izvirne oblike. Toda verjetno imate nekaj, kar bi si lahko sami izdelali.

Še zadnja opomba: Končni preizkus kakovosti logotipa je, ali ga podjetje dolgoročno uporablja. Zanimivo mi je bilo videti, koliko podjetij, ki so prikazana v portfelju prilagojenih logotipov, še vedno uporabljajo te logotipe. Torej sem si oblekel vohunski klobuk (ok, prav, pravkar sem potegnil Google).

Pravzaprav nisem mogel najti veliko podjetij in več podjetij, ki sem jih našel, je uporabljal različne logotipe. Zaključek: Težko je vedeti, ali trditev Prikrojenega logotipa “2.000+ izdelanih logotipov” pomeni resnične logotipe ali vzorce, ki prikazujejo ponarejene družbe, ustvarjene samo zato, da podložijo portfelj podjetja.

Cene in podpora

Paketi z več cenami za vaš logotip

Posnetek zaslona po meri logotipa - Cene paketov

Prilagojen logotip ponuja štiri pakete za oblikovanje logotipov, vsak za enkratno plačilo. Tu so ključne razlike, zaradi katerih je en paket dražji od drugega:

 • Število konceptov logotipa: Najcenejši paket ponuja samo dva koncepta logotipa, ki ga lahko pregledate, najdražji načrt pa ponuja neomejene koncepte.
 • Revizije logotipa: Kot sem že rekel, samo dražji paketi boste deležni neomejenih revizij. Načrt zagona vključuje samo tri revizije, tako da obstaja zelo dobra možnost, da se zataknete z logotipom, ki ga ne marate.
 • Oblike datotek: Najcenejši paket ponuja samo datoteke z majhno ločljivostjo za majhen digitalni prikaz. Če želite dobiti več uporabnih datotek (na primer PNG z visoko ločljivostjo ali razširljive vektorske datoteke za tiskanje), boste morali plačati več.

Tu so cene precej nižje od cen podjetja The Logo Company, druge agencije, ki vam ponuja več konceptov logotipov različnih oblikovalcev. Za razliko od podjetja Logo Logo pa najcenejša možnost prikrojenega logotipa ni tako uporabna, saj ne dobite nobenih datotek z visoko ločljivostjo ali tiskanjem. In podjetje Logo izdeluje samo logotipe, kar mi daje malo več samozavesti, da bodo oblikovalci razumeli, kaj potrebujem. Da preberete o naših izkušnjah z njimi, kliknite tukaj, da preberete naš poglobljen pregled podjetja Logo.

Na splošno bi glede na to, kar dobite, rekel, da so cene v prilagojenem logotipu … primerne. Glede na manjši portfelj, skupaj z omejenimi revizijami in formati datotek, ki so vključeni v osnovni načrt, bi zagotovo lahko dobili večjo vrednost z drugo storitvijo oblikovanja logotipa, kot je Fiverr.

Obstaja garancija za vračilo denarja

Vse storitve prilagojenega logotipa imajo 100-odstotno garancijo denarja. Zahtevate lahko celotno vračilo po telefonu, e-pošti ali klepetu v živo, vračilo pa boste prejeli v roku 48 delovnih ur.

Vendar bodite previdni: Garancija za vračilo denarja je veljavna le, preden potrdite začetne koncepte logotipa. Ko jih odobrite in zahtevate popravke, ne boste mogli več zahtevati vračila.

Kako se prilagojeni logotip ujema s konkurenco?

Kar se tiče storitev oblikovanja logotipov z nizkimi stroški, se zdi prilagojeni logotip kot … eden izmed njih. Portfelj podjetja je zelo mešana torba in ni načina, da bi vedeli, ali boste na koncu imeli nekaj edinstveno ustvarjalnega ali grozno splošnega.

Tako da lahko za izdelavo svojega logotipa najamete prilagojen logotip in verjetno bi bili zadovoljni z rezultatom. Za boljše zagotavljanje kakovosti priporočam, da koga najamete Fiverr  kdo ima portfelj, ki ga resnično imate radi (kar bi vam lahko prihranilo tudi nekaj denarja).

Prednosti

 • Logotipi po meri, ki jih izdela več oblikovalcev
 • Na voljo so številne cene in paketi
 • Roki za hitro oblikovanje logotipa
 • 100% garancija za vračilo denarja

Slabosti

 • Osnovni paket ponuja samo dva koncepta oblikovanja.
 • Neomejene revizije so na voljo samo s paketi višjega cenovnega razreda.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map