Pridobite pregled logotipa po meri 2020 – Je to prevara?

Pazite na kupca!

Pridobite domačo stran logotipa po meri


Na podlagi zelo omejenih informacij, ki jih lahko najdem, je logotip Custom Custom verjetno sedež v Indiji ali blizu nje in trdi, da je služil več kot 5000 podjetjem z več kot 24 milijoni logotipov. Ampak to informacijo bi vzel z zrnom soli.

Pravzaprav bom tukaj zasledoval: nisem prepričan, da je to spletno mesto sploh legitimno. Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti vse o moji izkušnji z njim (ali neizkušenju), in zakaj močno priporočam, da namesto tega uporabite vaš logotip Fiverr. Ti lahko najem profesionalnega oblikovalca na Fiverrju za samo 5 dolarjev in dobili pravi dizajn po meri – poleg tega je zagotovo varen za uporabo.

Rdeča zastava # 1: Get logotip Custom Custom trdi, da je bil predstavljen na najbolj uvrščenih spletnih mestih, kot sta Huffington Post in Forbes. Moji uredniki in jaz smo preučili te trditve, a ničesar nismo preverili. Zdi se, kot da nihče ni slišal za Get Custom Logo in edine ocene so tiste, ki so prikazane na njegovi spletni strani.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Želim, da vam povem več o tem, kako deluje Get Custom Logo. Na površini izgleda strokovno, kljub temu pa je veliko povezav prekinjenih ali vodijo nikamor (in spletno mesto sem preizkusil v več različnih brskalnikih z enakim rezultatom).

Na prvi pogled se zdi zelo enostavno uporabljati Get Custom Logo. Ni vam treba imeti nobenih oblikovalskih veščin in ni mogoče zamenjati funkcij za izdelavo logotipov – ekipa strokovnjakov za oblikovanje opravi vse delo za vas. Super!

Vaše prvo naročilo je s podporo celo življenje popolnoma brezplačno. Sliši se predobro, da bi bilo resnično? Verjetno je.

Menda morate samo izpolniti priročen kontaktni obrazec (ali pa lahko poklepetate s predstavnikom, če je en v spletu). Navedite samo informacije o podjetju in ideje za oblikovanje logotipov in v približno 48 urah boste prejeli več konceptov logotipov po meri. Ali pa boš?

Pridobite obrazec za naročanje logotipa po meriIzpolnite obrazec, če želite začeti, vendar ne pričakujte, da se boste oglasili.

Rdeča zastava # 2: Izpolnil sem obrazec, vendar se nisem več slišal (tudi nekaj dni kasneje). V oknu za klepet je bilo rečeno, da gremo na dan, ne glede na to, kdaj sem poskusil vzpostaviti stik. Še dobro, da nisem poslal nobenih plačilnih podatkov, vendar imajo moje ime, e-pošto in telefonsko številko … hmm.

Oglejmo si portfelj med čakanjem?

Pridobite portfelj logotipov po meri - logotipeOh, ti logotipi se zdijo lepi, a zelo znani.

“Portfelj” dela je bil videti izredno podoben logotipom, ki sem jih videl na drugih spletnih mestih. Hitro sem poiskal Google in potrdil svoje sume.

Pridobite iskanje po Googlovem logotipu po meriKdo je lastnik logotipa FishSpace? Pojavlja se na drugih spletnih mestih – ProDesigns, Fiverr, blog o oblikovanju logotipov…?

Podobno sem iskal nekaj “prilagojenih” logotipov v portfelju, vključno z VegRocket, FishSpace in UberTrends.

Rdeča zastava # 3: Logotipi so se pojavljali na drugih spletnih mestih, vključno z drugimi storitvami oblikovanja logotipov. Tega originalnega dela ne bi poklical. Ne glede na to, kdo jih je prvotno oblikoval, jih je nekdo raztrgal. Tudi če vaše naročilo logotipa ne bo več, ne vemo, ali bo dizajn stoodstotno izviren in primeren za blagovno znamko.

Poleg tega je na celotnem mestu zelo črkovanje in slovnica, ki še vedno odvzame njegovo verodostojnost. Na tem mestu bi rekel, nehajte brati to in pojdite neposredno v Fiverr ali eden izmed mnogih zaupnikov spletna mesta za oblikovanje logotipov so moji kolegi pregledali namesto tega.

Cene in podpora – o tem …

Oblike datotek in lastništvo

Logotip Custom Custom pravi, da vam bodo poslali brezplačen logotip (Kdaj? Nihče ne ve). Domnevno ga boste našli v različnih oblikah datotek za zaslonske in tiskarske namene, vključno z AI, EPS, PSD, JPG, PDF in PNG. (Domnevno) lahko zahtevate tudi vse druge oblike, ki jih morda potrebujete.

Prav tako navaja, da boste prejeli 100-odstotno lastništvo avtorskih pravic, in se ponaša s 24/7 nagrajeno tehnično podporo.

Če želite (če sploh lahko), lahko nadgradite na plačljive pakete, ki vključujejo pisalne potrebščine, grafiko v družabnih medijih, 3D-upodobitve in drugo, odvisno od tega, kateri načrt izberete.

Rdeča zastava št. 4: Upoštevajte, da, če ne dosežete prvega ključnega koraka pri oblikovanju podpore oblikovalca ali kupcev, te možnosti ne pomenijo ničesar. Rada bi videla, do kakšnih konceptov bi lahko prišla, vendar spet, niso odgovorili.

Sprejeti načini plačila

Pridobite logotip po meri, da sprejema večino glavnih kreditnih kartic Bi vtipkal številko svoje kreditne kartice? Ni šans.

Rdeča zastava št. 5: Čeprav se zdi, da ima spletno mesto veljavno varnostno spričevalo, sem glede na pomanjkanje preverljivih informacij skeptičen.. Po mojem iskrenem mnenju ne bi smeli deliti nobenih finančnih informacij. Preveč je tvegano, ko so veliko boljše storitve oblikovanja logotipa vredne vašega časa in denarja.

Možnosti podpore

Na spletni strani se zdi, da obstaja več načinov za navezovanje stikov s podporno ekipo, vendar sem jih preizkusil vse in nisem nikogar več slišal..

Pridobite podporo logotipa po meri - kontaktni obrazecImajo več možnosti za stike, vendar nobena ne deluje.

Kako se Logotip po meri ujema s konkurenco?

Moja končna razsodba – RUN!

Iskreno, to ni veliko pregleda, ampak popolno opozorilo, da se do nadaljnjega izognete temu pokvarjenemu spletnemu mestu. Namesto tega vam priporočam pojdite v Fiverr in najemite nizkocenovnega oblikovalca, ki se bo odzval na vaša vprašanja in ki dejansko želi vaše podjetje.

Iščete več rešitev za oblikovanje logotipov? Oglejte si naš seznam najboljše storitve oblikovanja logotipa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map