LogoBee Review 2020 – Zakaj uporabniki to radi

Staro modno podjetje, ki ponuja vrednost za denar

LogoBee je eno najdaljših spletnih strani za oblikovanje logotipov, ki se pojavlja v modelih, ki jih izdelujejo. To ne pomeni, da so dizajni slabi, ampak so profesionalni modeli s staromodnim slogom. Vsak dizajn knjižnice predlogov LogoBee ima na njem pritrjeno cenovno ugodno ceno. Datoteke s predlogi lahko kupite vnaprej in jih prilagodite po svojih željah, ne da bi dejansko potrebovali profesionalnega oblikovalca.


Če vas zanima bolj oblikovan dizajn po meri, ima LogoBee več načinov oblikovanja cen za vaše potrebe, neomejene revizije pa so največja prednost v vseh načrtih.

Postopek naročanja, uporabnost in storitve za stranke so nadpovprečni.

Zakaj uporabljati LogoBee

 • Zanesljiva storitev
 • Dobra kakovost
 • Strokovni odziv

Radovedni o LogoBeeju? Beri naprej!

Pripravite se na brifing po e-pošti

Nekoliko redek povzetek LogoBeeja vključuje le nekaj odprtih vprašanj, ki bodo pozneje večino odločitev prepustili fazi revizije. To morda odraža tradicionalen pristop LogoBeeja kot podjetja, ki je bolj udobno z neposrednim stikom kot spletni obrazci, kar je značilnost, ki vzbuja zaupanje, saj je vedno tako nekoliko zastarela..

Za podjetja, ki potrebujejo tiskano gradivo

LogoBee nima toliko funkcij, da bi lahko govoril, čeprav glede na to, kako preprosta je njihova storitev, nisem prepričan, da jih potrebujejo toliko. Njihova izpovedna stran je prav tako dobra kot galerija – skoraj vsak pregled vsebuje povezavo do spletnega mesta stranke, tako da ne samo da veste, da je resničen, ampak si lahko tudi ogledate delo LogoBeeja v akciji.

Kar zadeva dodatne storitve, paket Golden vključuje stacionarne oblike in vizitke ter 500 natisnjenih vizitk. Ni slabo, pa čeprav je njegova uporaba za spletno podjetje morda nekoliko omejena. Spletno mesto ponuja tudi več drugih storitev – na primer možnost pošiljanja CD-ja končnih datotek z logotipom kamor koli v Severni Ameriki – za doplačilo.

Intuitivna obdelava naročil se naredi za (dobesedno) natančen tisk

LogoBee je dokaj enostaven za krmarjenje, povezave do vseh delov spletnega mesta pa so jasno postavljene takoj, ko vstopite. Na žalost je uporabnost zapletena zaradi uporabe majhnega tiska ת v kombinaciji z veliko besedila, zaradi česar je izkušnja brskanja nekoliko dolgočasna, dele vsebine pa je enostavno zgrešiti.

Vsekakor ne smemo zamuditi portfelja, ki me je osvojil s svojo odlično predstavitvijo in še posebej s kratkimi megli, ki opisujejo postopek oblikovanja vsakega logotipa. Če imate potrpljenje, da preletite vse to besedilo, se na spletnem mestu LogoBee zagotovo zdi, da pripada resnemu studiu, ki ve, kaj počne.

Naročilo vašega logotipa je prav tako zelo preprosto – po izbiri paketa, ki ga želite, boste preusmerjeni na enostranski obrazec za izpolnitev svojih osebnih podatkov in tudi kreativni povzetek. Naslednja faza je izbira načina plačila – kreditna kartica, Paypal, telefon, ček ali nakazilo. Potem se bodo vaše interakcije z LogoBeejem premaknile zunaj mesta, ko komunicirate z vodji projektov po e-pošti, dokler ne dobite svojega logotipa.

podpora logotipom

Odziven in koristen

Tako kot ostalo spletno mesto je tudi podporni sistem LogoBeeja stara šola: z njimi lahko vzpostavite stik po telefonu, e-pošti ali spletnem klepetu, ki deluje samo med delovnim časom.

Njihov odziv pa je hiter, učinkovit in koristen. Nadomeščajo tudi omejeno podporo, saj na svojih pogostih straneh s pogostimi vprašanji in pravilniki ponujajo obsežne informacije, zato je na spletnem mestu prišlo do prekomerne uporabe besedila. Vzemite si čas za branje teh strani in verjetno boste našli odgovore na vsa vprašanja.

 • Podpora po e-pošti
 • Telefonska podpora
 • Klepet v živo
 • Pogosta vprašanja
 • Center za podporo

Višje cene odličnih paketov

LogoBee se ponaša s tem, da je profesionalna storitev oblikovanja, nad običajnimi zalogami spletnih strani za oblikovanje logotipov. Njihove cene so zato višje od večine drugih spletnih mest s fiksno ceno, čeprav so še vedno daleč od tistega, kar bi vam oblikovalski studio zaračunal.

Medtem ko posebna ponudba ne vključuje jamstva o zadovoljstvu, paket Silver ponuja mamljivo nadgradnjo.

Pazite, saj je za majhne kose veliko dodatnih stroškov.

 • 99 USD, če želite, da je vaš logotip pripravljen v roku 2 delovnih dni
 • 40 USD, če zahtevate dodatne datoteke
 • 149 USD, če se želite preusmeriti iz bitne slike v vektorsko obliko
 • In tako naprej

Kako se LogoBee ujema s konkurenco?

PREDNOSTI

 • Strokovna storitev
 • Dobri modeli
 • Zanesljivost

SLABOSTI

 • Višje cene
 • Zamašena spletna stran

LogoBee ponuja zanesljivo in učinkovito storitev s fiksno ceno, za ceno tekmovalnega mesta, kar se odraža v kakovosti njihovega oblikovanja. Njihove poslovne prakse so še vedno globoko zakoreninjene v svetu brez povezave, zato so odlična izbira za vsakogar, ki ima prednost neposrednega stika.

Mislite, da je LogoBee storitev za vas? Pojdi naprej in preveri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map