ZNetLive Review 2020 – Pazite na te skrite stroške!

ZNetLive je podružnica spletnega gostovanja družbe ZNet Technologies Private Limited, ponudnika rešitev IT in oblačnih računalnikov za več kot milijon strank po vsem svetu. Njihovo matično podjetje je bilo ustanovljeno leta 2001 in se je od takrat razširilo na več kot 100 zaposlenih s sedeži v pisarnah po vsej Indiji, Dubaju in Singapurju. S samo spletno ponudbo gostovanja oskrbujejo več kot 100.000 strank.


ZNetLive

Z ZNetLive smo se dejansko pogovarjali z direktorjem in tukaj smo se naučili.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Glede na dolgoletno izkušnjo matičnega podjetja kot uveljavljenega ponudnika IT in oblačnih rešitev, ne preseneča, da je ZNetLive s svojimi skupnimi, VPS in namenskimi gostovalnimi rešitvami prinesel kar nekaj tehničnega znanja. Njihovi načrti skupnega gostovanja vključujejo:

 • Predpomnjenje SSD
 • Zaščita pred napadi DDoS
 • Googlov straniSpeed ​​Mod
 • Paket za razvijalce Plesk Onyx in nadzorno ploščo
 • Diskovni nizi RAID 10
 • Vsakodnevne varnostne kopije in delovna mesta s Cron

Bil sem nekoliko presenečen in razočaran, da kljub ponudbi predpomnjenja SSD ZNetLive ne ponuja SSD prostora za shranjevanje svojim strankam v skupni rabi. Namesto tega vas bomo gostili naprej Trdi diski SATA, ki so ugledni, a niso najboljši. S svetle strani se lahko 40 GB pomnilnika in 150 GB pasovne širine, tudi z najosnovnejšim načrtom skupnega gostovanja, kar je precej več od tistega, kar imate pri večini drugih ponudnikov. Njihovi načrti za skupno gostovanje prihajajo z a 99,9% garancija za čas.

Če se lotite njihovih rešitev VPS, bodo v ospredje vso tehnično znanje računalništva v oblaku. Kot bi pričakovali, ti virtualni strežniki gostujejo na oblačna infrastruktura, dajem ti a skalabilno, visoko razpoložljivo in zelo zanesljivo omrežje. Ti so opremljeni z enim brezplačnim primarnim naslovom IP, korenskim dostopom, brezplačno nadzorno ploščo Plesk, shrambo SSD-ja, zajamčenimi viri in takojšnjim zagotavljanjem. Njihove rešitve VPS se upravljajo, torej vi za uporabo storitve ne bo potrebno toliko tehničnega znanja.

Cenitev in podpora

Moja prva misel, ko sem videla njihove cene, je bila: “kako si lahko privoščite prodajo gostovanja po teh cenah?” Toda ob natančnejšem pregledu se izkaže, da se ZNetLive naroči na promocijske trike, značilne za številne ponudnike gostovanja v panogi. Če želite biti upravičeni do najnižjih stopenj, morate plačati deset letno pogodbo – to je celo desetletje, v katerem ste zaprti v enega samega ponudnika gostovanja. To je reklo, če delaš matematiko, plačilo desetih let njihovega gostujočega paketa za vstop je dejansko cenejše od triletne pogodbe po tržnem povprečju, zato bo morda navsezadnje vredno.

Načrtov brezplačnega gostovanja ni, vendar trdijo, da ponujajo številne brezplačne ponudbe s svojimi Linux paketi za skupno gostovanje. Ti brezplačni izdelki vključujejo: Nadzorna plošča Plesk Onyx, šifriraj SSL certifikat in zaščito pred neželeno pošto – mimogrede so vsi tipično privzeto vključeni z najbolj uglednimi spletnimi gostitelji. ZNetLive je previden, da zavrne izjavo, da bodo stroški teh brezplačnih stroškov odšteti od vašega vračila, če se boste kdaj odločili za preklic vašega paketa in do njega upravičeni. Na to opombo imajo 45-dnevno garancijo vračila denarja kot tudi a sedemdnevno brezplačno preizkušanje.

ZNetLive ponuja a število podpornih kanalov 24/7, vključno z Indijska stacionarna in mobilna številka, e-pošta in klepet v živo. Z njihovim klepetanjem v živo sem bil v nekaj sekundah povezan s agentom in v nekaj minutah je bil rešen problem DNS, tako da so zagotovo dobili eno boljših skupin za podporo strankam, ki sem jih videl do zdaj. Imajo tudi an impresivna baza znanja z več sto članki skupaj s posnetki zaslona, ​​videoposnetki in spremljajočim besedilom.

Kako se ZNetLive ujema s konkurenco?

Skupno gledano je ZNetLive eden izmed bolj zanesljivih spletnih gostiteljev, ki prihaja iz Indije, in zdi se, da kakovost kljub temu, da je cenovno dostopna, ni ogrožena. Vendar pa se ZNetLive nagiba k več marketinških pripomočkov, zato morajo uporabniki natančno prebrati drobni tisk, preden se odločijo za katerega koli od svojih paketov.

Prednosti

 • Izjemno ugodni načrti gostovanja
 • Trdna podpora strankam
 • Obsežna ponudba gostovalnih rešitev za razširljivost
 • Boljša povprečna 45-dnevna garancija za vračilo denarja

Slabosti

 • Moram kupiti desetletno pogodbo za najcenejše cene
 • Počasnejši časi nakladanja za neindijske kupce
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me