Zettahost Review 2020 – Ali lahko res zaupate?

zettahost glavnaČe se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot Zettahost lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


Zettahost je gostovalno podjetje s polnimi storitvami, ki je začelo svojo pot leta 2002. Danes ponuja skupno, pol-namensko in gostovanje v oblaku skupaj s preprodajalčnimi programi, domenskimi in e-poštnimi storitvami ter SSL certifikati. Spletno mesto podjetja je na voljo v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

zettahost 1

Zettahost ponuja tri skupne načrte gostovanja v oblaku – BREZPLAČNO (brezplačen načrt z omejenimi viri), Osebni in Poslovni, ki so priloženi:

 • Brezplačna aktivacija
 • 99,9% garancija za čas
 • Stabilen operacijski sistem Linux z Apache
 • phpMyAdmin in MySQL (v.5)
 • PHP 5/7
 • 3200+ Perl modulov
 • GD knjižnica za dinamično ustvarjanje slik
 • Podrobna statistika prometa za imena gostiteljev
 • Požarni zid, zaščita pred neželeno pošto (SpamAssassin) in zaščita pred virusi (ClamAV)
 • Spletna pošta za spletni dostop do vaših e-poštnih sporočil od koder koli in kadar koli
 • POP3 / IMAP in SMTP
 • Spletni upravitelj datotek
 • Popolno upravljanje DNS in WHOIS
 • Nadzor ključa EPP (za prenos domene je potrebna odobritvena koda)
 • Popolnoma opremljena spletna napredna nadzorna plošča

Ti načrti se v glavnem razlikujejo glede na prostor na disku (1 GB – neomejeno), prenos podatkov (5 GB – neomejeno) ter število e-poštnih in FTP računov (en – neomejeno). Če nameravate izbrati BREZPLAČNI načrt, se lahko odločite za načrte, optimizirane za WordPress in Joomla. Z osebnimi načrti boste za eno leto dobili brezplačno ime domene, medtem ko vam poslovni načrt ponuja brezplačno domeno za vse življenje.

Podjetje ponuja tudi tri pol-namenske načrte gostovanja (z eno brezplačno domeno za vse življenje), tri načrte gostovanja v oblaku VPS in brezplačni program gostovanja preprodajalcev, skupaj s šestimi SSL certifikati in več domenskimi storitvami. Čeprav boste med gostovanjem v oblaku in gostovanjem VPS našli nekoliko drugačne načrte (z istimi imeni), je predstavnik za podporo strankam rekel, da so isti.

Zettahost ponuja varnostno kopiranje RAID, da svojim strankam zagotovi večjo zanesljivost podatkov. Ker so vaši podatki hkrati shranjeni na dveh trdih diskih, lahko podjetje obnovi varnostno kopijo (če pride do okvare trdega diska) iz neoviranega trdega diska.

Zahvaljujoč uporabi tehnologije XEN Hypervisor vam podjetje ponuja boljšo izolacijo VPS, kar vam omogoča boljšo varnost, nadzor in možnost popolne prilagoditve strežnika..

Podjetje vam ponuja tri ustvarjalce spletnih strani – BasicPages, Soholaunch in Concrete5, s katerimi lahko preprosto oblikujete spletno mesto in ga razvijate naprej, ne da bi pri tem potrebovali posebne veščine. Zettahost vam prinaša tudi lastno razvito nadzorno ploščo za gostovanje, ki je opremljena s programom za namestitev aplikacije z enim klikom – Zacky Installer. Na voljo je z več kot petdesetimi najbolj priljubljenimi programskimi aplikacijami (za CMS, bloge, wikije, e-trgovino itd.), Ki jih lahko enostavno namestite.

Cene in podpora

zettahost 2

Zettahostovi načrti za skupno gostovanje so poceni. Za te načrte lahko plačate v EUR, USD ali GBP glede na regijo, v katero se prijavite ali izberete med obračunavanjem. Plačila lahko izvedete prek PayPal, Worldpay in BitPay. Razpoložljiva obračunska obdobja so tri mesece, šest mesecev, eno leto, dve leti, tri leta, štiri leta in pet let. Obračunsko obdobje za BREZPLAČNI načrt je neomejeno.

Vsi na novo registrirani računi in nadgradnje z brezplačnih na plačane račune Zettahosta dobijo 30-dnevno garancijo vračila denarja. Vendar pa se uporablja samo za letne (eno – pet let) načrte za spletno gostovanje. Za enomesečne naročnine za družbe VPS in pol-namenske načrte gostovanja lahko zahtevate vračilo le pet dni po prvem naročilu.

Zettahost ponuja 24/7 tehnično podporo. Do podpore strankam podjetja lahko pridete po telefonu, e-pošti, klepetu v živo, spletnem obrazcu za stike in sistemu izdaje vozovnic (ki je samo za stranke, ki se morajo prijaviti v svoje račune). Poskusil sem v živo klepet in dobil hiter odgovor.

Zettahost ponuja obsežno enciklopedijo gostovanja (podobno kot baza znanja), ki vsebuje koristne informacije za lažje odločanje, ko izberete načrt gostovanja, domene, SSL potrdila itd. In ustvarite novo spletno mesto.

Koliko stane Zettahost? Zettahost ponuja načrte od 0 do 4 USD. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt za Zettahost naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Zettahost vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Zettahosta tukaj.
Kako dobra je Zettahostova podpora za stranke? Zettahost ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Zettahost majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Zettahost ujema s konkurenco?

Če nameravate imeti svoje spletno mesto, lahko preizkusite vode z brezplačnim programom gostovanja Zettahost. Ko pridobite osnovno znanje o gostovanju, lahko nadgradite na visoko plačan načrt z naprednimi funkcijami.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • 17 let industrijskih izkušenj
 • Brezplačno in poceni gostovanje načrtov
 • Interno razvita nadzorna plošča za gostovanje
 • 30-dnevna garancija za vračilo denarja (skupno gostovanje v oblaku)

Slabosti

 • Omejene možnosti plačila
 • Nekaj ​​zmede glede oblakov in načrtov VDS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me