Zenutech Review 2020 – Ali se lahko poteguje z velikimi igralci?

Zenutech - LastnostiKanadski Zenutech je znan po tem okolju prijazna infrastruktura in zelene storitve gostovanja spletnih strani. To doseže z izogibanjem moči na premogu in ponovno uporabo in recikliranjem starejše strojne opreme, namesto da bi jo zavrgli. Hvala z majhnostjo lahko zadovolji individualne potrebe kupcev in jim pomagajo upravljati brezhibno internetno prisotnost.


Lastnosti in enostavnost uporabe

Naslednje funkcije dajo dobro predstavo o tem, kaj lahko v svojem paketu gostovanja pričakujete od Zenutecha.

 • 9-odstotno jamstvo za produkcijo
 • Dnevne varnostne kopije
 • Registracija in prenos domene
 • Gosti do 10 dodatnih domen
 • SSL certifikati so na voljo
 • Omejena shramba in pasovna širina

Ko gre za uspešnost, Zenutech zaposluje kakovostni strežniki Dell in stikala Cisco, poleg a hitra in zanesljiva omrežna povezava iz Montreala, Kanada. To visokokakovostno strojno opremo podpirata varna programska oprema, pa tudi zaščita pred neželeno pošto in virusi. V kratkem, od njih lahko pričakujete zanesljive rezultate.

SSL certifikati v Zenutechu so v dveh sortah. Lahko namestite brezplačno deljeno SSL potrdilo to je del vašega paketa gostovanja. To ponuja vso osnovno varnost, ki jo boste potrebovali za zaščito podatkov svojih in uporabnikov. Toda tisti z večjimi spletnimi mesti, ki iščejo profesionalno rešitev za zaščito svojih podatkov, se lahko odločijo zasebni SSL certifikati, ki seveda niso brezplačni.

Vsi gostovalni paketi vključujejo osnovno funkcionalnost spletnih mest za e-trgovino. Dobiš Podpora SSL certifikatov, spletni katalog, nakupovalna košarica in skladnost PCI. Ti lahko celo kupite namenski IP za majhno plačilo. Tu je pomembno omeniti, da je treba SSL certifikat in namenski IP kupiti od podjetja Zenutech, da PCI izpolnjuje zahteve. Lahko tudi uporabite trgovske račune, kot so Paypal, 2CO in beanstream za obdelavo plačil prek spleta v vaši spletni trgovini.

Medtem ko Zenutech na nadzorni plošči nima vmesnika za naloge cron, lahko še vedno sprejme zahtevo za opravila cron in jih nastavi ročno. Vse kar morate storiti je, da se obrnete na njih z vašo prošnjo. Ostale pomembne funkcije vključujejo Dostop do SSH, napredni vmesnik za upravljanje DNS, ustvarjalec spletnih strani, napredna spletna statistika in podpora Googlovim aplikacijam.

Cene in podpora

Zenutech v svoji ponudbi gostovanja spletnih strani Linux ponuja tri različne pakete; Standard, Business in Enterprise. Ponujajo 10 GB, 20 GB in 40 GB prostora za shranjevanje. V vsakem paketu se pasovna širina ustrezno poveča. Lahko gostite največ deset domen kar je nekoliko razočaranje.

Še bolj razočaranje pa je struktura cen. Paketi so preprosto predragi in ne vidim, kaj ponujajo, zaradi česar so paketi tako posebni. Eden od razlogov je seveda lahko tudi dejstvo, da so ponudnik zelenih storitev spletnega gostovanja, če pa vas okolje ne zanima, je bolje, da iščete drugje glede na ceno paketov. Edino pozitivno je, da si ti pridobite tri mesece brezplačne storitve, če gostitelja kupite za eno leto vnaprej.

Zenutech ima tudi zanesljiv sistem za podporo strankam. Obstaja 24/ 7 telefonska številka za pomoč v sili za reševanje vprašanj. Telefonska podpora skrbi za vse vrste težav med delovnim časom, vendar zunaj delovnega časa, obravnava samo nujna vprašanja. Če potrebujete pomoč pri nastavitvi gostovanja ali programske opreme, jih želite poklicati v delovnem času.

Zenutech

Obstaja tudi a uporaben klepet v živo z resnično osebo, ki stoji za klepetom. Vendar ni na voljo ves čas. V času pisanja tega pregleda je bil na spletu operater in sem mu zastavil par vprašanj, ki mi je odgovoril na popolno zadovoljstvo.

Kako se Zenutech ujema s konkurenco?

Z Zenutechom je prednost pred drugimi ponudniki gostovanja njegova zavezanost okolju in kakovostna strojna oprema. Poleg tega ima notranji sistem tehnične podpore strankam, ki jim pomaga ostati v stiku s svojimi strankami. Vendar pa so paketi izjemno dragi in tam jih tekmeci premagajo.

Prednosti

 • Okolju prijazno gostovanje spletnih strani
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 24/7 urna telefonska podpora
 • Dnevne varnostne kopije

Slabosti

 • Razpoložljivi načrti so dragi
 • Samo za račune, ki temeljijo na Linuxu

Odločite se za Zenutech! zelena storitev gostovanja spletnih strani

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map