Združeni pregled gostovanja 2020 – Ni slabo, vendar smo že videli bolje

Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot UnitedHosting lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


UnitedHosting je bil ustanovljen leta 1998 Storitev gostovanja v Združenem kraljestvu ki pooblasti več kot 150.000 spletnih strani. Ponuja osnovne načrte za skupno gostovanje, optimiziran VPS, rešitve v oblaku in namenske strežnike. Od septembra 2018 dalje je UnitedHosting začel ponuditi svoje storitve gostovanja prek sestrske družbe Hosting UK.

UnitedHosting

Lastnosti in enostavnost uporabe

99,999% rekord produktivnosti, Skupne in namenske storitve gostovanja UnitedHosting nudijo odlično zanesljivost. To je deloma zahvaljujoč visokokakovostni strežniki podjetja Dell in celovite storitve spremljanja podjetja. Poleg tega boste deležni vsakodnevnih varnostnih kopij zunaj mesta in visoke ravni podpore, tako da tukaj ni nobenega vprašanja o varnosti ali učinkovitosti..

Ena stvar, ki jo boste opazili, je to paketi za skupno gostovanje tukaj ne ponujajo veliko prostora za shranjevanje. Na primer, načrt za bronasti vstopni nivo ponuja le 200 MB prostora na disku in 5 GB pasovne širine prometa. Tudi paket najvišjega nivoja Platinum obsega le 2 GB prostora na disku in 20 GB prenosa podatkov. To pomeni, da na načrtih za skupno gostovanje tukaj ne boste mogli gostovati z obilnimi spletnimi mesti.

Funkcije UnitedHosting

Tu boste dobili naslednje funkcije kot standardne načrte za skupno gostovanje:

 • 100% uptime SLA
 • PHP 5 podpora
 • Takojšnje varnostno kopiranje
 • FTP in SSH dostop
 • Neomejeno poddomena in baz podatkov MySQL 5
 • Namenski naslovi IP

Prijava je enostavna. Vaš račun postane aktiven, ko naročite in plačate. Z vsakim načrtom dobite dostop do namestitve cPanel z namestitveni program z enim klikom ki omogoča nastavitev spletnega dnevnika ali spletnega mesta z uporabo odprtokodnih CMS-ov, kot sta WordPress in Drupal. Poleg tega UnitedHosting nekajkrat na dan varnostno kopira datoteke in spletne strani.

Če imate lastna kritična spletna mesta, ki potrebujejo namenski RAM, shranjevanje in brezhibno podaljšanje, potem razmislite o tu so visokozmogljivi namenski strežniki.  Ti strežniki so stabilni in varni, zgrajeni so na zmogljivi strojni opremi in vključujejo licenčno programsko opremo. Izbirate lahko med strežniki, ki delujejo na procesorjih Dual Intel Xeon E5 ali Intel Xeon E3. S svojim strežnikom dobite tudi dodatke, kot so MySQL DB, neomejeni nabiralniki in parkirane domene.

Cene in podpora

Kar se tiče cen, se UnitedHosting ujema s svojimi stroški s celotnim naborom funkcij. Ne delite veliko sredstev s skupnim gostovanjem, vendar vsaj dobite dobre perkese kot so neomejene poddomene, baze podatkov MySQL in namenski naslovi IP.

UnitedHosting nima skritih stroškov, čeprav plačuje pristojbine za nastavitev namenskih strežnikov. DDV ni vključen v navedene cene, zato boste ob naročilu paketa morda plačali precej več.

Všeč mi je dejstvo, da to podjetje ne pritegne kupcev z začetnimi ponudbami in nato pozneje spreminja cene (kot je to pri mnogih drugih ponudnikih gostovanja). Čeprav mi tukaj niso všeč omejitve virov, na skupnih strežnikih obstaja vsaj pravilnik o prepovedi prodaje. Dolgoročno bi to moralo izboljšati vašo spletno stran.

S 15-minutnim povprečnim odzivnim časom ima UnitedHosting eno najbolj odzivnih podpornih skupin, ki sem jih videl. Podjetje interna tehnična ekipa je na voljo 24/7 prek e-pošte, klepeta v živo in telefona.

UnitedHosting

Vendar pa en ukrep: ko sem prek UnitedHostinga poskušal kupiti skupno gostovanje, sem zadel varnostno opozorilo, ki kaže, da je SSL certifikat podjetja je potekel. Glede tega sem se obrnil na podporo strankam. Medtem ko se je agent za klepetanje v živo povzel skoraj takoj, mi je samo rekel, naj zaobidim varnostno opozorilo in nadaljujem nakup.

To je velik razlog za skrb: če podjetje ne vzdržuje posodobitve varnosti svojega spletnega mesta, kaj pa strežniki, na katerih gostujejo stranke? Zaradi tega bom previdno nadaljeval, dokler družba ne bo vsaj obnovila svojega SSL certifikata.

Koliko stane UnitedHosting? UnitedHosting ponuja načrte od 8 do 22 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt UnitedHosting naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. UnitedHosting vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz UnitedHosting tukaj.
Kako dobra je podpora strankam UnitedHosting? UnitedHosting ni razvrščen kot eden izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi rezultat, da je UnitedHosting majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se UnitedHosting ujema s konkurenco?

Podjetje UnitedHosting že več kot desetletje že zelo dobro razume svoj trg. Podjetje ponuja cenovno dostopne skupne gostovalne načrte in razširljivo VPS infrastrukturo, zasnovano z upoštevanjem zmogljivosti in varnosti.

UnitedHosting morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • 24/7 podpora strankam
 • Popolnoma voden namenski gostiteljski servis
 • Strežniki, optimizirani za hitrost
 • 100% brezplačna migracija spletnega mesta

Slabosti

 • Dodatnih 20% DDV
 • Podpora za PHP samo do različice 5
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me