Winhost Review 2020 – Ali gre za modro naložbo?

winhost-mineWinhost je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je Winhost dostojen spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


Winhost je bil ustanovljen leta 2009 in ima sedež v ZDA specializirano za Windows gostovanje in upravlja vso svojo strojno opremo namesto zunanjih izvajalcev. Njihovo notranje upravljanje in osredotočenost na samo gostovanje v oknih so tisto, kar je Winhostu danes uspelo.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Če že imate lastno spletno stran, lahko preseli na Winhost brezplačno. Njihova storitev za migracijo je vrhunska in vse, kar morate storiti, je, da z njimi delite podrobnosti o svojem spletnem mestu, določite čas za selitev, preizkusite uspešno migracijo na sekundarnem URL-ju in ga nato preklopite na svoje glavno mesto. Tako se izognete izgubi ali težavam med migracijo.

Kot del načrta za obnovo v sili, ustvarjajo vsakodnevne varnostne kopije sistema. Vendar ni nobenih varnostnih kopij spletnega mesta. Če gre kaj narobe in niste ustvarili varnostne kopije spletnega mesta na svojem lokalnem računalniku, jih lahko prosite, da za majhno plačilo povrnejo spletno mesto za vas. To pa ne zagotavlja obnovitve vseh najnovejših datotek. Če je za vas pomembno varnostno kopiranje, lahko uporabite njihovo storitev SiteBackup tako lahko celo avtomatizirate postopek varnostnega kopiranja.

Ko gre za strežnik, lahko ob registraciji izberete svojo različico strežnika Windows. Na voljo imate naslednje tri možnosti:

  • Gostovanje v sistemu Windows 2016
  • Gostovanje za Windows 2012
  • Gostovanje Windows 2008

Dobite tudi izolirano zbirko aplikacij s polnim zaupanjem in srednjim nadzorom zaupanja. Med uporabo ASP.NET lahko preklapljate med integriranim ali klasičnim ASP.NET načinom. Če želite to doseči, lahko uporabite orodja, ki so na voljo na nadzorni plošči Winhost.

winhost-lastnosti

S pomočjo orodje in orodje za recikliranje bazena, lahko izklopite tekoči postopek ali začnete novega. To je koristno, če ena od vaših aplikacij ne deluje pravilno in jo morate znova zagnati. Najboljši del je, da na to ne vplivajo druge aplikacije saj ima vsako spletno mesto svoj zbirko aplikacij, ki je izoliran od drugih spletnih mest.

Cene in podpora

Na voljo so trije paketi z imenom Osnovni, največji in končni. Osnovni paket ponuja 3 GB prostora na disku in 50 GB pasovne širine, kar bi moralo biti dovolj za priložnostne blogerje ali lastnike manjših spletnih mest. Max in Ultimate paketi lahko koristijo večji lastniki spletnih strani. Oba ponujata neomejen prostor na disku in pasovno širino. Paket Max ponuja 30 uporabniških računov FTP, paket Ultimate pa 100. Obstaja ni razloga, zakaj paket Max ne more izpolniti vseh vaših potreb po spletu tudi če imate velika spletna mesta. Cena je ugodna. Končni paket pa je videti na dragi strani. Vprašati se morate, če res potrebujete te dodatne funkcije. Kot rečeno, paket Max naj bi bil dovolj za večino lastnikov spletnih strani.

podpora za winhost

Oddelek za pomoč in podporo je sestavljen iz razdelka baze znanja, ki odgovori na številna vprašanja, ki si jih ljudje na splošno zastavijo. Spletno mesto ima svoj forum, kjer je oddelek za odpravljanje težav precej aktiven. To pomeni, da je treba na večino vaših vprašanj odgovoriti hitro na forumu. Klepetanja v živo ni, je pa sistem za podporo vozovnic na voljo 24/7 in pričakujete lahko hiter odgovor.

Koliko stane Winhost? Winhost ponuja načrte od 4 do 16 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri Winhost načrt naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Winhost vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Winhosta tukaj.
Kako dobra je Winhostova podpora za stranke? Winhost ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Winhost majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Winhost ujema s konkurenco?

Winhost ponuja samo gostovanje v operacijskem sistemu Windows, vendar pri tem opravlja precej spodobno delo. Njeni paketi in podpora izgledajo dovolj dobro, da so prava rešitev za gostovanje Windows za vaša spletna mesta.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

  • SiteBackup
  • Neomejeno shranjevanje in pasovna širina
  • Forum skupnosti

Slabosti

  • Brez klepeta v živo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me