Vse ocene INKL 2020 – Se je že videlo boljše dni?

Vse-INKL mineČe se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot All-Inkl lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


All-Inkl je priljubljeno nemško spletno gostovanje, ki zdaj uporablja več kot 1.800.000 spletnih strani. S sedežem na Saškem so na trg prvič stopili leta 2000 in se hitro izkazali kot močan konkurent zaradi svojega poštenega razmerja med ceno in uspešnostjo. Ime All-Inkl izhaja iz izraza “vse vključeno”, in si prizadevajo, da bi svoje ime dosegli s svojimi načrti, ki jih vsebujejo sredstva. S trdnimi uptime, preglednimi cenami in svojo predano skupino za podporo strankam so odlična izbira za posameznike in lastnike podjetij s sedežem v Evropi.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Njihov načrt gostovanja v skupni rabi vas začne z naslednjim:

 • Tri gostovane domene
 • 50 GB pomnilnika
 • Neomejena pasovna širina
 • Ogromnih 500 e-poštnih računov
 • 150 poddomena
 • 5 podatkovnih baz MySQL
 • Program za namestitev aplikacije z enim klikom

Na žalost ta osnovni načrt ne vsebuje nobenih SSL certifikatov. To pomeni, da je zagotovo več kot primeren za dinamično spletno mesto WordPress ali uspešen profesionalni spletni prostor s poslovnim blogom, ni idealen za lastnike spletnih mest za e-trgovino.

Vse-INKL-funkcije

To je bilo glede na to, da gre za njihov vstopni načrt velikodušen od njih, da ponudijo do tri gostovane domene – večina drugih ponudnikov gostovanja bi dovolila le enega. Poleg tega vključujejo brezplačne dnevne varnostne kopije, tistim, ki želijo postaviti spletno mesto WordPress, je vsekakor nujno.

Odloči se za njihov najvišji razred Načrt gostovanja podjetij v skupni rabi vam ponuja več virov, funkcij in veliko večjo uspešnost. Namesto da bi strežnik delili s 100 drugimi uporabniki (kot je to v primeru začetnega načrta), v poslovnem načrtu ga delite s samo 30 drugimi. To pomeni hitrejše hitrosti nalaganja spletnega mesta, manj izpadov in manjšo možnost, da se zmogljivost vašega strežnika zmanjša tudi v času največjih prometnih obdobij. Funkcije so pametne neomejeno pasovno širino začetnega načrta in namestitvene aplikacije z enim klikom, skupaj z:

 • 500 GB prostora za shranjevanje
 • Do 20 gostujočih domen
 • 5000 e-poštnih računov
 • 1000 poddomena
 • 100 baz podatkov MySQL
 • SSH dostop

Seveda vam bo ta načrt pomagal tudi vi potrjeno SSL potrdilo manjka v načrtu zaganjalnika, tako da lahko vzpostavite spletno mesto za e-trgovino ali varno obdelajte plačilne transakcije.

All-Inkl ima tudi vrsto namenskih paketov za strežnike in prodajalce, čeprav je zanimivo, da ne ponujajo VPS gostovanja. Imajo tudi 99,9% povprečnega nadomestnega dela.

Rahlo razočaranje je, da se njihov uporabniški vmesnik zdi precej zastarel in neroden za uporabo. To je interni upravni panel – ne industrijski standardni cPanel, ki ga uporablja večina ponudnikov gostovanja – in čeprav mi je omogočil dovolj dobro upravljanje računa, sem včasih potreboval nekaj kopanja, da sem našel tisto, kar želim prilagoditi. Prav tako je bilo vse v nemščini, zato bi to lahko predstavljalo težave uporabnikom, ki ne govorijo jezika.

Cene in podpora

Cene so v tem, ko se All-Inkl odlikuje. Čeprav na prvi pogled niso najcenejši, si privoščijo svoje stranke kar nekaj vrednosti če primerjate njihove pakete s podobno ponudbo njihovih konkurentov. Imajo ni minimalnega pogodbenega obdobja, kar je dobra novica za startupe in posameznike, ki iščejo redka kombinacija prožnosti in cenovne dostopnosti. Če pa se odločite za plačilo za eno leto vnaprej, prejmete prve tri mesece gostovanja brezplačno – nato pa veljajo redne cene.

All-INKL-podpora

Če niste povsem prepričani, ali je All-Inkl pravi gostitelj za vas, se lahko odločite tudi za enotedensko brezplačno preskusno različico. To je a račun brez povezav, ki vam omogoča funkcije načrta gostovanja v skupni rabi All-Inkl, vendar z manj viri – in sicer le 2500 MB pomnilnika, pet baz podatkov MySQL, pet e-poštnih računov in pet Cron Jobs. Dobiš dostop do upravne plošče za stranke in dostop do SSH, čeprav. Med sedemdnevno brezplačno preizkusno različico lahko kadar koli nadgradite na plačljivi načrt.

The raven podpore, ki jo ponuja All-Inkl, je odvisna od stopnje načrta ste jih kupili: načrti nižje stopnje imajo dostop do podpore za 24 ur na dan po e-pošti, vendar dobijo telefonsko podporo samo v nemškem delovnem času. Na naslednji stopnji navzgor prejmete 24-urno telefonsko podporo, na najvišji ravni pa prednostno podporo dobite s posebnim telefonskim in e-poštnim podpornim kanalom.

Koliko stane All INKL? Vsi INKL ponujajo načrte od 4 do 27 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri vse načrte INKL naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Vsi INKL vam lahko pomagajo pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se vaše potrebe lahko razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz All INKL tukaj.
Kako dobra je podpora uporabnikom All INKL? Vsi INKL niso uvrščeni med naše najboljše gostitelje spletnih strani. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je All INKL majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se vsi INKL ujemajo s konkurenco?

All-Inkl je trden in zaupanja vreden ponudnik gostovanja, ki vam bo dobro služil, če se vi in ​​vaša baza strank nahajata v Nemčiji. Vendar se zdi, da je njihov uporabniški vmesnik nekoliko zastarel in bi lahko s popravkom izboljšal uporabniško izkušnjo.

All-Inkl bi lahko ponudil dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Pregledne cene
 • Načrtovani, vendar cenovno ugodni načrti
 • Najnižjega pogodbenega obdobja ni
 • Na voljo je brezplačna enodnevna preizkusna različica

Slabosti

 • Kanali za podporo strankam so omejeni za načrte nižje stopnje
 • Pomanjkanje večjezične podpore
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map