VPSserver Review 2020 – Solid Host z enim večjim povlekom

VPSServer.com-pregled1VPSServer.com je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


VPSServer.com je bilo ustanovljeno leta 2015, tehnološko podjetje s sedežem v ZDA, ki ponuja zanesljivo in robustno storitev VPS. Uporablja najsodobnejšo tehnologijo, da svojim strankam zagotavlja 99,99-odstotno nedosegljivost in najboljšo učinkovitost I / O. Njeni strežniki, ki se nahajajo v različnih državah po vsem svetu, se spremljajo 24 ur na dan, da bolje služijo svojim strankam.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Za uspehom VPSServer.com stoji robustna zbirka orodij in funkcij. Nekatere med njimi velja omeniti:

 • 99,9% garancija za čas
 • Native IPV6 podpora
 • Zaščita DDoS
 • 24/7 podpora strankam
 • Popoln dostop do SSH
 • Operacijski sistemi Windows in Linux

S funkcijami VPSServer.com, ki so na zahtevo in varnostno kopiranje v živo, se lahko poslovite od nepotrebnih izpadov vsakič, ko naredite varnostno kopijo. Omogoča vam varno varnostno kopiranje konfiguracije in podatkov VPS na najpreprostejši možni način brez izklopa. Z nekaj kliki lahko obnovite svoja spletna mesta ali datoteke.

Številni ponudniki VPS strankam dajejo možnost, da izberejo, kaj želijo. VPSServer.com omogoča izbiro med več možnostmi OS. Predloge, ki jih lahko namestite v različnih sistemih Windows in Linux, so enostavne za namestitev. Ko je nastavljena, lahko omogočite zaščito požarnega zidu in varno dostopate do njih prek varnega SSH. VPSServer.com privzeto podpira IPV6.

Za visoko zmogljivimi stroji VPS VPSServer.com stojijo podjetniški procesorji Intel E5 in izjemno hitri pogoni SSD. Oba delujeta v tandemu in tako zagotavljata eno najboljših zmogljivosti I / O ter zanesljivost, ki jo potrebujete za gostovanje kritičnih aplikacij. Prav tako so njegovi strežniki pokriti z zaščito DDoS po vsem svetu, ki zagotavlja največjo razpoložljivost.

Upravljalna plošča VPSServer.com je preprosta za uporabo in omogoča izvajanje vseh skrbniških nalog iz spletnega brskalnika. Čeprav standardni načrt VPS morda zahteva nekaj tehničnih znanj, se lahko usedete in pustite, da nekdo drug skrbi za vaše gostovanje z upravljanimi načrti gostovanja.

Cene in podpora

VPSServer.com ima po načelu VPS po ugodnih cenah tako za individualno uporabo kot za poslovne stranke. Nisem se mogel veliko pritoževati nad cenami, če ima SSD diske, pa tudi spodobno shranjevanje in pasovno širino. Paketi so pri nadgradnji načrta zelo razširljivi in ​​brez izpadov.

VPSServer.com podpira več plačilnih kanalov, vključno z Bitcoin, PayPal in kreditnimi karticami. Ima obračunavanje na zahtevo, ki vam omogoča, da plačate samo tisto, kar potrebujete. Preizkusite sedemdnevno poskusno gostovanje in preverite, kako odlične so njegove storitve.

Z VPSServer.com dobite 24/7 podporo strankam prek sistema za klepet v živo in sistema elektronske pošte / vstopnic. Ima odlične odzive strank in prijazno osebje za podporo. Če ste bolj samostojna oseba, je nekaj podrobnih vadnic in pogostih vprašanj, s katerimi boste začeli.

VPSServer.com-pregled2

Koliko stane VPSServer.com? VPSServer.com ponuja več načinov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt VPSServer.com naj dobim? Moje priporočilo je, da začnete s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. VPSServer.com vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz VPSServer.com tukaj.
Kako dobra je podpora za stranke VPSServer.com? VPSServer.com ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spleta. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je VPSServer.com majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se VPSServer.com ujema s konkurenco?

Če iščete le strežnik VPS, ste prišli na pravo mesto. VPSServer.com ponuja odlično storitev za stranke, pa tudi vrhunsko rešitev za gostovanje VPS z več lokacijami.

VPSServer.com morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Na voljo je več lokacij strežnika
 • Odlična pričevanja o podpori strankam
 • Ugodne cene gostovanja VPS
 • Zanesljiva strojna in programska oprema

Slabosti

 • Omejeni kanali za podporo strankam
 • Na voljo samo VPS gostovanje
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map