VPS Malaysia Review 2020 – Ali lahko res zaupate?

vps-Malezija-pregled1Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot VPS Malezija lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


VPS Malaysia je bila ustanovljena leta 2012, zato je sorazmerno nov ponudnik gostiteljske panoge. Kljub svojemu imenu ta prodajalec prodaja več kot VPS gostovanje; prodaja tudi deljeno gostovanje in namenske strežniške pakete. VPS Malezija je sodeloval z več kot 50.000 strankami, njeno spletno mesto in podpora pa sta na voljo v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Ta gostitelj s polnimi storitvami prodaja vrsto storitev. Zlasti njegovi načrti za skupno gostovanje vključujejo naslednje standardne funkcije:

 • 99,9-odstotno jamstvo za čas delovanja pri vseh načrtih
 • Varnostne kopije so na voljo za doplačilo
 • Brezplačna registracija domene .com /.net /.org /.us
 • Do 50 gostujočih spletnih mest
 • Brezplačni SSL certifikati
 • Do 500 GB SSD prostora za shranjevanje
 • Neomejena pasovna širina

VPS Malezija ko-locira svoje strežnike v podatkovnem centru CX2 v mestu Cyberjaya v Maleziji. Čeprav ta prodajalec v resnici nima podatkovnega centra, ga ima garancija 99,9% uptime s krediti za čezmerni izpadi.

Strežniki uporabljajo SSD (do desetkrat hitrejši od običajnega trdega diska) v RAID 10 konfiguracijo, da zaščitite podatke v primeru okvare diska. In vsi načrti gostovanja v skupni rabi CloudLinux da vas izoliramo od drugih gostujočih strank.

Načrti za skupno gostovanje prihajajo z cPanel nadzorna plošča in Zmogljiv namestitveni program z enim klikom za več kot 400 programov. Na žalost za začetnike spletne skrbnike obstaja ni orodja za izdelavo spletnih strani, vendar naprednejše stranke dobijo podporo PHP, MySQL baze podatkov, in (glede na operaterja klepeta v živo) vsi priljubljeni programski jeziki.

Cene in podpora

VPS Malezija cene so precej visoke vendar upoštevajte, da a ime domene je vključeno (za letne načrte) in an SSL certifikat je priložen, zato obstajajo minimalni dodatni stroški razen varnostne kopije, ki pridejo ob doplačilu.

The dodelitev sredstev je velika, s paketom “Starter”, ki vsebuje 10 GB prostora na disku in neomejeno pasovno širino. Edino opozorilo je to imate samo eno domeno.

Gostovalne načrte lahko kupite pod pogoji, ki segajo od enega meseca do treh let, z več kot 50% popust (plus brezplačno ime domene) za prevzem obveznosti na več kot eno leto.

24/7 služba za stranke do njega lahko dostopate po telefonu (samo delovni čas), klepetu v živo, e-pošti ali predložitvi vozovnice za podporo. Moja osebna izkušnja je pozitivna. Ko sem prek spletnega klepetanja v živo zgodaj zvečer v tednu zveze stopil v stik s tem podjetjem, se je operater takoj pobral in mi je pomagal v angleščini:

vps-Malezija-pregled2

Za lažjo podporo vam je ta prodajalec pomagal Stran s pogostimi vprašanji in a serija blog vadnic.

Koliko stane VPS Malezija? VPS Malezija ponuja načrte od 2 do 38 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt VPS Malezije naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. VPS Malezija vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz VPS Malezija tukaj.
Kako dobra je podpora strankam VPS Malezije? VPS Malezija ni uvrščena med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je VPS Malezija majhna, pod radarjem, ponudnika gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se VPS Malezija ujema s konkurenco?

VPS Malezija kot sorazmeren novinec ni ena vodilnih malezijskih gostovalnih znamk. Plačali boste premijo za načrte in dodatno za varnostno kopiranje, vendar je to gostovanje na SSD s solidnimi 99,9-odstotnim uptime SLA-jem, Softaculous monterjem in odlično storitvijo za stranke.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Učinkovita 24/7 storitev za stranke
 • 99,9% garancija za čas
 • Hitro shranjevanje SSD
 • Premium namestitveni program z enim klikom

Slabosti

 • Cene so visoke
 • Varnostne kopije so dodaten strošek
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map