VirtualBox Review 2020 – Je res najboljši?

Virtualbox je bil ustanovljen leta 2011 butično podjetje za spletno gostovanje ki ponuja tudi rešitve za shranjevanje v oblaku in namenske strežnike po žepkih prijaznih cenah.


Lastnosti in enostavnost uporabe

Virtualbox ponuja dobro gostovanje paketov z različnimi funkcijami. Gostovanje zaganjalnikov deluje na strežnikih Windows 2008 s procesorji Dual Xeon Quad Core. S 16 GB – 32 GB RAM-a in diskovnim nizom RAID 10 dobite strežnik, ki lahko prenese veliko delovno obremenitev. Vsi njihovi paketi gostovanja podpirajo najnovejše skriptne jezike, kot so ASP.NET 4, PHP 5+ in MVC. S popolno podporo za MySQL 5.5 lahko hitro gradite spletna mesta, ki jih poganjajo baze podatkov.

Oblikovani in zgrajeni z upoštevanjem zmogljivosti in zanesljivosti, njihovi infrastruktura in odvečno omrežje zagotavljata 99,9% uptime. Vsakodnevne varnostne kopije in popolna zaščita pred napadi DDoS zagotavljajo neprekinjenost delovanja. V primeru katastrofe ali zlonamernih kibernetskih napadov na vaše strežnike bodo nameščene varnostne komponente za vzdrževanje razpoložljivosti storitev.

Njihovi Paketi za spletno gostovanje so primerni za majhna in srednje velika spletna mesta. Z vsakim paketom dobite tudi veliko število orodij, ki vam omogočajo hitro ustvarjanje in upravljanje spletnega mesta, e-poštnih okenc in baz podatkov. Nekatere ključne lastnosti vključujejo:

 • Dostop do nadzorne plošče
 • Skriptni jeziki
 • Protokol za prenos datotek
 • Poddomene
 • MySQL in MS Access 2000
 • Spletna e-poštna storitev
 • Shranjevanje RAID

Če potrebujete namenske vire, ni boljše možnosti od njihovega obsega IBM Xseries namenski strežniki s pomnilnikom RAID. Zasnovani za zmogljivost, lahko izpolnijo vaše zahteve za največjo hitrost in neomejeno pasovno širino za prenose ali velike delovne obremenitve. Niso samo varni in stabilni, ampak vam omogočajo tudi popoln nadzor nad vsemi komponentami fizičnih strežnikov in spletnih virov.

Gostovanje v oblaku je druga možnost na mizi. Primerno je za stranke, ki želijo zanesljive rešitve in storitve gostovanja, zmanjšane za stres in stroške upravljanja svojih strežnikov. Njihove storitve so v celoti upravljane. Z njihovimi oblačnimi rešitvami boste uživali največjo hitrost, podporo na visoki ravni in še vedno imeli prostor za širitev.

Virtualbox ima vmesnik za upravljanje, ki je funkcionalen. Ponuja vam skoraj vse, kar potrebujete za upravljanje računa. Ko gre za navigacijo, vam lahko povem, da sem videl veliko boljša spletna mesta. Resnično si želim, da bi imeli angleško različico spletnega mesta za mednarodne stranke.

VirtualBox

Tudi postopek naročanja se mi je zdel precej dolg in nejasen. Medtem ko druge storitve gostovanja omogočajo, da naročite in se odjavite prek spleta, Virtualbox od vas zahteva, da naložite, izpolnite in oddate zahteve za naročilo svojih storitev gostovanja. Resno morajo premisliti in poenostaviti postopek naročanja. Ne glede na to so dobro naredili delo, če so poudarili funkcije gostovanja in e-pošte. Tako vam ne bo treba ugibati, kaj je vključeno v vaš paket.

Cene in podpora

Z Virtualboxom dobite gostovanje z ničelno odgovornostjo in fleksibilne načrte z velikim številom funkcij. Njihove rešitve za spletno shranjevanje sem primerjal z drugimi lokalnimi in mednarodnimi gostitelji in lahko rečem, da je ena najcenejših na trgu. Stranke dobijo popoln dostop do licenčne programske opreme, spletnih e-poštnih sporočil in orodij z odprto kodo brez dodatnih stroškov.

Virtualbox ponudbe razširljivo gostovanje paketov. Ko vaše podjetje raste, lahko povečate prostor na disku, pasovno širino prenosa, IP naslove in baze podatkov. Za majhno plačilo lahko naročite tudi shranjevanje e-pošte z nizkimi stroški in tako dopolnite njihovo brezplačno spletno e-poštno storitev.

Strankam je na voljo tehnična podpora 24 ur na dan. Njihova podporna skupina obsega prijazne in odzivne strokovnjake z veliko izkušenj z različnih vidikov skupnega gostovanja, upravljanja domen, VPS in gostovanja v oblaku. Pri njih mi je všeč, da zadeve rešujejo takoj in težave rešujejo na zadovoljiv način. Do njih se lahko obrnete neposredno po telefonu, pošljete faks ali posnamete e-poštno sporočilo.

Kako se VirtualBox ujema s konkurenco?

Virtualbox je dobra izbira za stranke, ki iščejo vrhunsko gostovanje v Izraelu. Imajo zanesljivo infrastrukturo, privlačne pakete gostovanja in 15 let izkušenj s spletnim gostovanjem.

Prednosti

 • 99,9% podaljška
 • Samodejno dnevno varnostno kopiranje
 • Podpora na voljo 24/7
 • Zaščita pred napadi DDoS

Slabosti

 • Spletno mesto samo v hebrejščini
 • Ni enostavno za navigacijo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map