VexxHost pregled 2020 – dobite tisto, kar plačate

vexxhost1


Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot Vexxhost lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!

Vexxhost je začel s spletnim gostovanjem in VPS podjetjem leta 2006. Z napredkom tehnologije je podjetje začelo ponujati zasebno in javno Cloud in hibridno gostovanje v oblaku za mala podjetja in velika podjetja.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Vexxhost je ponosno lastnik številnih podatkovnih centrov SSAE-16 z ručna moč in več povezav. Združujejo več vozlišč višjega cenovnega razreda in optimiziran bi lahko načrtovalnik strežnikov povečal hitrost svojih strežnikov. Vsa njihova strojna oprema je preizkušena, certificirana in podprt s 100% SLA. Torej ste zaščiteni pred okvarami strojne opreme, ki bi lahko motila vaše delovanje.

Z rastjo poslovanja se pojavlja tudi potreba po bolj statični infrastrukturi. Vexxhostova zasebni oblak je zanesljiv in stroškovno učinkovit možnost za podjetja, ki želijo več virov ali prostora za shranjevanje. Njihovi inženirji lahko oblikujejo, konfigurirajo in optimizirajo vašo infrastrukturo v oblaku za uspešnost hkrati znižujejo stroške vzdrževanja. Za razliko od drugih zasebnih storitev v oblaku vas Vexxhost ne veže z dragimi ali zapletenimi licenčnimi dogovori, tako da lahko svoj oblak hitro postavite, ne da bi pri tem zahtevali drago licenčno pristojbino.

vexxhost-lastnosti

Vexxhost ponuja več in prilagodljivih metod za ustvarjanje in uporabo vašega Infrastruktura v oblaku. Ti lahko izbirajte med gosti ali nameščenimi izvajalci na kraju samemt razviti svojo sanjsko infrastrukturo. Njihova ekipa bo izvajala vse arhitekturo, testiranje in upravljanje strežnikov v oblaku, dokler boste zagotovili strojno opremo. S ponudbo različnih možnosti uvajanja zagotavljajo rešitev, ki ustreza vsem zahtevnim zahtevam.

Pomikanje po zaledju ne bi smelo biti težava. Do seznama vseh rešitev, ki jih potrebujete za izgradnjo in uporabo vašega oblaka, lahko dostopate iz območja CloudConsole.  Obzorje, njihova uporabniku prijazna in zanesljiva nadzorna plošča, omogoča dostop do spletnega prostora, orodij in aplikacij ter upravljanje s pomočjo intuitivne konzole.  Na nadzorni plošči dobite natančen prikaz funkcij, obrazcev in testnih plošč. Torej je precej enostavno povezati obstoječo kodo z navigacijo.

Pri Vexxhostu mi je všeč, da je njihova armaturna plošča razširljiva in za večkratno uporabo. Zahvaljujoč predlogam in osnovnim pripomočkom lahko spremenite vmesnik in usmerjevalne API-je za povezovanje različnih nadzornih plošč in aplikacij OpenStack, vključno s kompatibilnimi tretjimi strankami.

Cene in podpora

Vexxhost pristojbine za računalniške vire v oblaku po uri. Prav tako vam bodo zaračunali pristojbino za programsko opremo, pristojbino za prenos podatkov in pristojbino za javne naslove IP na uro. Njihov model velike kapitalske izdatke pretvori v manjše vsakodnevne poslovne odhodke. S svojimi strežniki na zahtevo, plačate za shranjevanje, RAM in število procesorjev, ki jih uporabljate nekaj, kar odpravlja stroške načrtovanja, nakupa in vzdrževanja strojne opreme.

Z uporabo OpenStack, an odprtokodna infrastruktura v oblaku, Vexxhost vam prihrani neposredne prihranke. Ni vam treba skrbeti zaradi težav z združljivostjo ali sporazumov o zaklepanju prodajalcev, saj boste uporabljali odprte standarde. Z njihovo platformo na zahtevo plačate samo zmogljivost, ki jo uporabljate na uro. Strežniki se hitro namestijo. Samo 30 sekund traja, da strežnik začne delovati od trenutka oddaje naročila.

Za kuliso je ekipa inženirjev v oblaku, skrbnikov omrežij in podpornih tehnikov, ki vam lahko pomagajo izkoristite moč OpenStack-a. Ti lahko kontaktirajte jih prek klepetanja v živo ali odprite vozovnico in prosite za pomoč. Ne samo da spremljajo strežnike, temveč nudijo pravočasno podporo, zadovoljive odgovore in poskrbijo, da je vaš oblak varen in na voljo 24/7. Z njihovo podporo se lahko osredotočite na svoje podjetje, ko skrbijo za tehnične vidike oblaka.

Koliko stane VexxHost? VexxHost ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt VexxHost naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. VexxHost vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz VexxHosta tukaj.
Kako dobra je podpora za stranke VexxHost? VexxHost ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je VexxHost majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se VexxHost ujema s konkurenco?

S konkurenčnimi cenami in podatkovni centri v zasebni lasti S kakovostno strežniško opremo je Vexxhost dobra izbira za vse, ki želijo narediti skok v oblak.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Rešitve, ki jih poganja OpenStack
 • Varnost podjetja
 • Stroškovno učinkovit oblak
 • Namenski naslovi IP

Slabosti

 • Slaba dokumentacija
 • Brez telefonske podpore
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map