VBoxx pregled 2020 – pazite na te skrite stroške!

vBoxx je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je vBoxx dostojen spletni strežnik, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


vBoxx je ponudnik gostovanja spletnih strani s sedežem na Nizozemskem. Glede na to, da so bili ustanovljeni leta 2012, so relativno novi v panogi, vendar trenutno oskrbujejo kupce v več kot 25 državah po vsem svetu. Ponujajo skupno gostovanje, VPS gostovanje, namenske strežnike in gostovanje Mac. Ponujajo tudi e-poštne storitve, varnostne kopije, shranjevanje v oblaku, registracijo imen domen in SSL certifikate.

Lastnosti in enostavnost uporabe

vBoxx ponuja svojim strankam trije osnovni paketi gostovanja ki imajo v glavnem enake standardne lastnosti. Če se razlikujejo, so količina shranjene podatkov, podatkovni promet in zagotovljene baze podatkov MySQL.

Za razliko od mnogih drugih podjetij, vBoxx ne vključuje registracije domen v katerem koli od svojih paketov gostovanja v skupni rabi. Vendar pa, nekatere od standardnih lastnosti vsakega načrta so:

 • Ročne varnostne kopije s podatki se hranijo v nedogled
 • SSL potrdila
 • 25GB do 100GB prometa
 • Inteligentna platforma za usmerjanje (IRP) podjetja Noction
 • Povezave 1Gbps
 • Prenosniki, omrežja in ponudniki internetnih storitev prve stopnje
 • Shramba SSD, ki omogoča, da se vaše spletno mesto naloži zelo hitro

vBoxx

Kar se mi je zdelo prepričljivo v vBoxxu, je dejstvo, da vsi njihovi strežniki so nameščeni v notranjosti; ne oddajajo ali prodajajo gostovanja drugim podjetjem. Delujejo iz dveh podatkovnih centrov Tier III na Nizozemskem. Pomembno pa je opozoriti, da ti podatkovni centri niso lastni; sodelujejo z drugim operaterjem podatkovnega centra, vendar imajo v lasti in izvajajo izključno vzdrževanje lastne strojne opreme.

vBoxx zdi se, da si nasprotujejo v svojih garancijah za uspešnost. Medtem ko na domači strani svojega spletnega mesta oglašujejo 99,99-odstotno garancijo za produkcijo se zdi, da ni podroben pravilnik o vračilu, napisan nikjer drugje za varnostno kopijo te zahteve. Najbližje, kar sem lahko našla, je bilo SLA, ki zagotavlja 98,75% uptime – 99,5%, če za najboljši SLA plačujete zajetne mesečne pristojbine – vendar to zelo ne ustreza standardom v panogi.

Cene in podpora

Cene vBoxx so primerljive z drugimi ponudniki v Evropi in večjimi mednarodnimi ponudniki gostovanja. Ponujajo tudi veliko prilagodljivosti za izdelavo načrta, ki ustreza vašim potrebam in proračunom. Ugovor je to noben njihov skupni gostovalni načrt ne vključuje brezplačne registracije domen, zato boste morali plačati to pristojbino poleg vašega spletnega paketa za gostovanje.

Za standardno gostovanje spletnih strani, vBoxx ponuja le letno ceno. Oni ne ponujajte popusta, ko kupujete daljše termine, niti ne nudijo fleksibilnosti mesečnih cen.  Po klepetu s podporo pa so mi na mesečnem načrtu ponudili paket vsega v enem, ki vključuje e-pošto, shranjevanje v oblaku in gostovanje spletnih strani.

vBoxx ne ponuja nobenih brezplačnih preskusov, brezplačnega gostovanja ali jamstva za vračilo denarja. Dolgoletna pogodba in pomanjkanje preizkusnega obdobja je nekoliko razočaranje, saj se zdi velika zaveza – še posebej, če menite, da so v panogi dokaj novi in ​​nimajo ugleda, da bi podprli svoje zahtevke. Glede na to je mogoče nadgraditi ali pomanjšati kadar koli, kar je lepa možnost.

Glede storitve za stranke sem bil res navdušen. So na voljo 24/7 prek klepeta v živo. Jaz sem večkrat je vzpostavil stik z njimi in vedno prejel odgovor v nekaj sekundah. Odgovorijo profesionalno, vendar ne z odzivi v pločevinkah. Imajo tudi podporo za e-pošto in telefon, toda klepet v živo mi je bil tako koristen, da mi nikoli ni bilo treba klicati ali pisati po e-pošti. Klepet v živo je na voljo v angleščini in nizozemščini.

Koliko stane vBoxx? VBoxx ponuja načrte od 4,63 do 12,98 dolarja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt vBoxx naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. vBoxx vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje vBoxx tukaj.
Kako dobra je vBoxxova podpora za stranke? VBoxx ni uvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je vBoxx majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se vBoxx ujema s konkurenco?

vBoxx je spletno mesto s polnimi storitvami, ki gostuje s sedežem na Nizozemskem. Njihova spletna stran, njihova podpora in njihovi paketi so izjemno profesionalni. Pomembno pa je upoštevati, da registracija domen ni vključena v pakete za gostovanje njihovih spletnih mest, njihova licenčna pogodba pa je malo nasprotujoča.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Konkurenčne cene
 • Shramba SSD za velike hitrosti nalaganja spletnega mesta
 • Strežniki, ki se nahajajo na Nizozemskem
 • Odlična podpora za klepet v živo

Slabosti

 • Kontradiktorno SLA
 • Brez mesečnega načrta, brezplačnega preizkusa ali vračila denarja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me