V Kölnu gostovanje Pregled 2020 – ali je vredno?

gostovanje v Kölnu


Cologne hosting je nemški ponudnik internetnih storitev. Podjetje je specializirano za ponudbo različnih rešitev za gostovanje spletnih strani, kot so strežniške storitve, spletno gostovanje, SSL potrdila, e-poštne storitve in storitve registracije domenskih imen. Strežniki tega prodajalca delujejo izključno v Nemčiji po strogih nemških zakonih o zaščiti. Da bi ohranili okolje, na svojem podatkovnem centru uporablja politiko nevtralnega gostovanja podnebja. Spletno mesto za gostovanje v Kölnu je na voljo samo v nemščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

To je nekaj funkcij, ki so na voljo v paketih gostovanja v Kölnu:

 • SSD diski
 • FTP računi
 • MySQL baze podatkov
 • Brezplačna namestitev
 • Cron delovna mesta
 • Domene, poddomene
 • Neželena pošta, virusni filter
 • SSL potrdilo
 • CMS, WordPress, Joomla
 • Brezplačna migracija spletnega mesta

Cologne hosting deluje z vsemi strežniki iz Nemčije. To je se drži stroge nemške politike o varstvu podatkov za zaščito in shranjevanje podatkov strank. Ta pravilnik strankam omogoča popoln nadzor nad njihovimi podatki, kadar so podatki v celoti odstranjeni z vseh strežnikov in vseh varnostnih kopij v treh do sedmih dneh po tem, ko jih je stranka izbrisala.

Podjetje ponuja rešitve za spletno gostovanje tako za zasebne subjekte kot tudi za organizacije. Ima tri pakete za skupno gostovanje. Najosnovnejši načrt je idealen za začetnike spletnih skrbnikov in prihaja zraven eno domena, 5000 MB MBD, 2.500 MB poštnega prostora, pet računov FTP, pet baz podatkov MySQL in pasovna širina 100.000 MB.

Priložen je njegov napredni načrt, ki je primeren za posameznike, ki so dobro podkovani tehnologiji, in izpopolnjena spletna mesta pet domene, 50.000 MB SSD, 20.000 MB prostora za pošto, 500 računov FTP, 500 baz podatkov MySQL, 500 delovnih mest, 500 MB RAM-a in pasovne širine paketa.

Ta ponudnik gostovanja ponuja: brezplačno Potrdi SSL potrdilo. Stranke, ki imajo raje naprednejše certifikate, se lahko odločijo za možnosti nakupa SSL certifikatov, ki vključujejo alfa SSL in organizacija SSL.

Odjemalci gostovanja po e-pošti imajo dostop do dnevne varnostne kopije do sedem dni. Spletno mesto gostovanja v Kölnu je privlačna, dobro podrobna in organizirana. Vse podrobnosti najdete na eni strani, kar omogoča zelo enostavno navigacijo, tudi za neizkušene uporabnike.

Cene in podpora

gostovalne rešitve v Kölnu so precej drago, čeprav ponuja prilagodljiva politika zaračunavanja; stranke lahko mesečno plačujejo. Vse cene so navedene v evrov in vključujejo 19% nemškega DDV.

Prodajalec ponuja standard industrije 99,9% garancija za čas, skupaj z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in a 100% SLA svojim strankam. Odločite se lahko tudi za ponudbo M in XL Hosted Exchange, ki prvih 90 dni vas brezplačno gosti. Poleg tega podjetje ponuja brezplačna namestitev in brezplačna migracija spletnih strani za vsak načrt gostovanja.

gostovanje v Kölnu se ne zavezuje k 24/7 tehnični podpori vendar obljublja, da bo odgovoril na vprašanja strank v najkrajšem možnem času. Prodajalec ima različne načine, kako lahko stopite v stik z njegovo ekipo za podporo: telefon, e-pošta, klepet v živo in družabni mediji. Žal je noben sistem vozovnic.

gostovanje v Kölnu

Ekipa tehnične podpore za prodajalca je koristno in strokovno, predstavniki poznajo svoje rešitve za gostovanje. Poslal sem jim elektronsko pošto s podporo in odgovor sem dobil v manj kot uri.

gostovanje v Kölnu

Vse enako ima gostiteljsko podjetje še ni v celoti postavil svojega portala za podporo strankam. Ima a dokaj podroben razdelek s pogostimi vprašanji, ampak svoje baze znanja je malo. Kaj je več, nima blogov ali video vadnic da dodatno dopolni svojo ekipo za tehnično podporo.

Kako se kolonjsko gostovanje ujema s konkurenco?

Zdi se, da je gostovanje v Kölnu prehitelo ponudbo vrhunskih gostovalnih rešitev za svoje stranke v Nemčiji in po Evropi. Njegove neverjetne politike vračila, vključno z garancijo za vračilo denarja s 100% SLA, brezplačnim preskusom in garancijo za uptime omrežja, so jasen dokaz njegovega zaupanja v kakovost in zanesljivost storitev. Zato ni čudno, da se spletni skrbniki kljub svojim dragim cenam še vedno odločajo za to.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Vsakodnevno varnostno kopiranje do sedem dni za gostovanje po e-pošti
 • 99,9% garancija za uptime omrežja
 • 30-dnevna garancija za vračilo denarja in 100% SLA
 • Podatkovni center s klimatskim nevtralnim gostovanjem

Slabosti

 • Dragi načrti gostovanja
 • Brez sistema vozovnic
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me