Usonyx pregled 2020 – Zakaj ga morate poskusiti

Usonyx-pregled1Usonyx je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


Usonyx, ustanovljen leta 1997, trdi, da je bil prvi ponudnik gostovanja, ki je v Aziji uvedel VPS in namenske strežniške rešitve. Ponuja rešitve za spletno gostovanje podjetjem, vladnemu sektorju in (predvsem) malim in srednjim podjetjem v Singapurju ter uporablja podatkovne centre v Singapurju, na Kitajskem, Japonskem, v Avstraliji, Južni Koreji, Maleziji in na Tajskem. Spletno mesto Usonyx je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Izdelki za gostovanje Usonyx-a so opremljeni s številnimi funkcijami, ki vključujejo:

 • cPanel nadzorna plošča
 • MySQL baze podatkov
 • Neomejeno parkiranih domen
 • Neomejeni računi FTP
 • SSL potrdila
 • Neomejen mesečni promet
 • Varnostne kopije
 • 99,9% garancija za čas

Vzhodnoazijski in avstralski podatkovni centri Usonyxa so opremljeni najsodobnejšo infrastrukturo, povečana varnost, in varnostne kopije.

Usonyx trdi, da je prvo podjetje v Aziji, ki je uvedlo kombinacijo SWsoft-ov HSP Complete gostovanje rešitev za avtomatizacijo in Virtuozzo Virtualizacija strežnika Linux, ki mu omogoča upravljanje na tisoče strank z ene centralne konzole. Nastopa pogoste varnostne kopije spletnih strani da se lahko obnovi vaše spletno mesto v primeru nesreče; in te varnostne kopije so shranjene sedem dni na vseh gostovalnih načrtih.

To gostovanje s sedežem v Singapurju ponuja SSL potrdila ki so opremljene s precej naprednimi funkcijami, kot so ključavnica naslovne vrstice, dokazano lastništvo domene, podatki o identiteti organizacije in zelena naslovna vrstica EV-certifikata.

Cene in podpora

Gostovanje Usonyxa načrti so po ugodni ceni za nekoliko napredne funkcije. Ponuja dva naročniška cikla obračunavanja: mesečno in letno. Tukaj je ni politike vračila, toda 99-odstotno jamstvo za produkcijo je podprt z odškodninskim načrtom.

Lahko se obrnete na Usonyxove nagrajena podporna ekipa 24/7/365 prek telefona, sistema vozovnic, e-pošte ali klepeta v živo. Singapurske stranke lahko celo obiščejo pisarne Usonyxa v delovnem času od ponedeljka do petka.

Vljudni člani podporne skupine se običajno odzovejo v eni uri, in to sem v nekaj minutah odgovoril na moje poizvedbo da mi sporočijo, da so moje sporočilo posredovali prodajnemu oddelku. Manj kot 24 ur kasneje se je oddelek za prodajo odzvalo z zahtevanimi informacijami:

Usonyx-pregled2

Usonyx zagotavlja a celovita baza znanja o podpornih rešitvah z zelo pronicljivimi članki in vadnicami. Poleg tega zagotavlja a razumno podroben razdelek s pogostimi vprašanji na koncu vsake strani izdelkov z gostovanjem.

Koliko stane Usonyx? Usonyx ponuja načrte od 80 do 319 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Usonyx naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Usonyx vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Usonyxa tukaj.
Kako dobra je Usonyxova podpora za stranke? Usonyx ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Usonyx majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Usonyx ujema s konkurenco?

Če iščete VPS ali namenske strežnike, se zdi, da ima Usonyx potrebno strokovno znanje in infrastrukturo za zagotavljanje odličnih rešitev. Ta podatkovni prodajalec ima na različnih lokacijah na azijski celini več informacij, razen na visoki razpoložljivosti in zmogljivosti za vsa spletna mesta, ki jih gosti.

Usonyx morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Premium funkcije brez vidnih omejitev
 • Pogoste varnostne kopije spletnih strani
 • Nagrajena podpora za stranke na voljo 24/7/365
 • 99,9-odstotno jamstvo za uptime omrežje

Slabosti

 • Brez brezplačnega preizkušanja
 • Za njihove storitve ni politike vračila
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me