Tsohost Review 2020 – Ali večje pomeni boljše?

Tsohost, ameriški ponudnik spletnega gostovanja, neprestano raste od njihovega nastanka leta 2003. V lasti sta Paragon Internet Group, korporacija, ki upravlja tudi Evohosting in daily.co.uk. Najbolj so znani po svojih cenovno ugodnih cenah in paketih v skupni rabi gostovanja in oblakih, zdaj pa oskrbujejo več kot 160.000 lastnikov spletnih mest.


Lastnosti in enostavnost uporabe

Posamezniki ali startupi se morajo odločiti za svoje pakete cPanel, WordPress ali oblake za gostovanje. Od tega je osebni načrt najosnovnejša možnost in vključuje:

 • Eno gostovano spletno mesto
 • Registracija ene domene
 • Do 25.000 ogledov strani ali neomejeno pasovno širino
 • 500 MB pomnilnika
 • Vsaj pet nabiralnikov
 • Dnevne varnostne kopije
 • Podprimo šifrirano podporo za SSL
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Instalacijski program z enim klikom s 25+ aplikacijami
 • Podpora za skriptne jezike, kot sta PHP 7.1 in MySQL 5.7

500 MB prostora na disku se morda zdi nekoliko omejujoče, vendar bi moralo zadostovati, da vzpostavite osnovno spletno prisotnost ali celo gostite majhen blog – če boste šli s slednjim, boste še posebej cenite neomejeno pasovno širino.

Poleg tega večina načrtov za vstopno raven v tem cenovnem razredu ponavadi ni z brezplačna registracija domene ali več kot en nabiralnik, zato jih vržete noter precej poveča vrednost načrta. Poleg tega vam bodo nekateri ponudniki spletnih gostovanj zaračunali svoje spletna služba za migracijo – Tsohost z njo upravlja brezplačno.

Tsohost

The brezplačne dnevne varnostne kopije so še ena izmed ugodnih prednosti, še posebej, če imate WordPress. Obstaja toliko stvari, da lahko pri namestitvi WordPressa pride narobe zaradi števila vdelanih skript, zato je pomembno, da lahko spletno mesto enostavno obnovite na zadnjo delovno kopijo..

Tsohost ima tudi vrsto VPS, zasebni oblak in namenske pakete za gostovanje strežnikov Ko vaše podjetje raste, lahko še vedno ostanete pri istem ponudniku.

Tsohost ima 99,9-odstotno podaljšanje SLA. Če obstajajo kakršnega koli zmanjšanja storitve pod tem, ste upravičeni do kredita, ki ustreza stroškom celotnega tedna. Kljub temu gre pri tem z nekaj opozorili. Na primer, dobropisa ne boste dobili samodejno; ga morate posebej zahtevati. Drugič, če imate na svojem računu zakasnjene račune, SLA ne velja (dovolj pošteno). Končni pogoj je podoben drugemu, vendar je bolj moteč: če plačate račun za obdobje prekinitve, SLA ne velja niti.

Glede na to se zdi, da to morda ni potrebno, saj to kažejo moji testi Tsohost vzdržuje 99,98% povprečnega časa upodabljanja, kar je vsekakor nad normo v panogi. Pohvalijo se tudi z nadstandardnimi časi nalaganja, saj se spletna mesta, ki jih gostijo, naložijo 32% hitreje kot tista s konkurenčnimi ponudniki.

Cene in podpora

Tsohostovi načrti za skupno gostovanje se razlikujejo glede na ceno, odvisno od prostora za shranjevanje, števila domen in števila e-poštnih računov, ki jih potrebujete. Za razliko od mnogih drugih ponudnikov gostovanja so njihove cene pregledne, brez skritih stroškov – zato se vam ni treba bati, da se prijavite na pogodbo, da bi spoznali, da je cena predobro, da bi bila resnična. Glede na to, njihov najosnovnejši paket osebnih načrtov zahteva, da podpišete vsaj eno leto storitve – to je jasno določeno na strani za primerjavo načrta, tako da ni trikov ali skritih stroškov.

Tsohost nima na voljo brezplačnega načrta, vendar vsekakor ponuja 30-dnevna garancija za vračilo denarja za vse pakete v skupni rabi. Upoštevajte, da vračilo ni samodejno: najprej morate preklicati svoj načrt v moji.tsohost in nato v 30 dneh po odprtju računa podpreti e-poštno podporo. Če vaš načrt vključuje brezplačno ime domene, boste morali plačati letne stroške te domene. Upoštevajte tudi: Brezplačni SSL certifikati veljajo le 3 mesece. Po tem morate plačati.

Tsohost ponuja 24/7 podpora prek sistema vozovnic na portalu za upravljanje računa my.tsohost. Lahko pa tudi podaljšane ure klepetanja v živo in telefonske podpore, vendar je to najbolj primerno za ameriške stranke – za uporabnike drugih časovnih pasov se lahko zdi, da so njihove podporne ure precej omejene. Ko sem jih poklical pozno v času Združenega kraljestva, sem bil samo nekaj minut na čakanju, preden se je z mano povezal predstavnik za podporo strankam. Agent je na moja poltehnična vprašanja odgovoril jasno in brez pretiranega žargona, kar je dobra novica za tiste, ki niso tako seznanjeni s spletnim gostovanjem. Tsohost tudi ima obsežna baza znanja, zato lahko sami diagnosticirate tehnične težave.

Kako se Tsohost ujema s konkurenco?

Ob tako iskreni in pregledni ponudbi se ne čudi, zakaj je Tsohost z leti vztrajno postal eden izmed najbolj priljubljenih ponudnikov gostovanja WordPress v Evropi. Če živite v Združenih državah in iščete zanesljivega cenovno dostopnega visoko zmogljivega spletnega gostitelja, je Tsohost vsekakor možnost, ki jo je vredno razmisliti.

Prednosti

 • Veliko paketov v paketih začetne ravni
 • Razširljivi gostovalni načrti za podjetja vseh velikosti
 • Nadpovprečna uspešnost delovanja in strežnika
 • Pregledne cene

Slabosti

 • Omejene ure podpore za zunanje države. kupci
 • SLA in garancija za vračilo denarja sta nekoliko pogojena
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map