Top.Host Review 2020 – Zakaj je vaša najboljša stava

Na vrhTop.Host je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


Top.Host je bil ustanovljen leta 2005 in se razvija z dodajanjem novih funkcij skoraj vsako leto. Njeno ekipo sestavljajo profesionalni tehniki, ki so predani zagotavljanju najboljših storitev v panogi.

Glavna spletna stran Top.Host je v angleščini, nekatere ločene strani za podporo pa so v grščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

tophost 1

Top.Host ponuja različne funkcije za različne panoge. Te funkcije vključujejo:

 • Neomejen promet in prostor za shranjevanje
 • Varnostna optimizacija in velika uptime
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • 24/7/365 spremljanje
 • Brezplačni SSL certifikati
 • Neomejeno baz podatkov MySQL in e-poštnih računov
 • 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Top.Host ponudbe štirje načrti spletnega gostovanja. The redni načrti za spletno gostovanje začnite s standardnimi viri in dovolite gostovanje samo enega dinamičnega spletnega mesta, vendar je to mogoče nadgraditi tako, da gosti neomejeno število spletnih mest z dodatnimi viri. Dobiš a brezplačno ime domene, a brezplačno Potrdi SSL potrdilo in brezplačna selitev profesionalnih spletnih strani. Dobite tudi vi brezplačno upravljanje DNS tako lahko upravljate zapise, vključno s SRV, MX, NS in celo CNAME.

Če presegate običajne načrte gostovanja in potem potrebujete večje vire in večjo razpoložljivost vrhunski paket “Big Bang” bo pravi primerek za vas. To pride trije okusi na pol-namenskih strežnikih, ki ponavadi vsebujejo NVMe diske, zaščito pred neželeno pošto, 24/7 spremljanje, tri dnevne varnostne kopije spletnih strani in stalno uptime.

Top.Host uporablja optimizirana sodobna tehnologija svojim strankam zagotoviti varno, elastično spletno gostovanje. Poleg tega ima optimizirana hitrost in zmogljivost z uporabo Hitrost predpomnilnika in SSD tehnologija.

Namesto skupnega gostovanja se lahko namesto tega odločite VPS gostovanje z odličnimi lastnostmi, vključno oddaljeni ponovni zagon, izbiro Distribucije za Windows in Linux, in izbira nadzornih plošč. Ta se aktivira takoj, ko je plačilo izvedeno, prostor za shranjevanje SSD-jev pa znaša od 20 GB do 200 GB v načrtih VPS za Windows in Linux..

Cene in podpora

Na vrh

Top.Host ponudbe povprečno ugodne cene za svoje izdelke na enomesečni do triletni obračunski cikel, z a popust za dolgoročnejšo obveznost pri prvem naročilu.

Plačate lahko s PayPalom, kreditnimi karticami, Paysafecard ali bančnim depozitom in dobite zelo velikodušno 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja kar vam daje polne tri mesece, da se odločite, ali ste popolnoma predani temu ponudniku.

Top.Host se ponaša s svojim 24/7 podpora, do katere lahko dostopate prek klepetanja v živo, vozovnice, telefona ali e-pošte. Skoraj takoj sem dobila odgovor, ko sem preizkusila kanal za klepet v živo.

Če se želite preizkusiti v podpori, lahko to izkoristite video vaje in podrobna baza znanja ki je – za razliko od preostalega spletnega mesta Top.Host – v glavnem v grščini.

Koliko stane Top.Host? Top.Host ponuja načrte od 4 do 23 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Top.Host naj dobim? Moje priporočilo je, da začnete s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Top.Host vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Top.Host tukaj.
Kako dobra je podpora za stranke Top.Host? Top.Host ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi rezultat, da je Top.Host majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Top.Host ujema s konkurenco?

Top.Host je s podatkovnimi centri v Franciji, na Nizozemskem in v Nemčiji vrednostno usmerjen ponudnik spletnih gostovanj, ki ponuja kakovostne storitve gostovanja z uporabo trenutnih tehnologij za izboljšanje zaščite in učinkovitosti.

Top.Host morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Optimizirana hitrost in varno gostovanje
 • Učinkovita podpora 24/7
 • Prilagodljivi pogoji za obračun s popusti

Slabosti

 • Brez brezplačnega spletnega graditelja
 • Ni namestitvenega programa z enim klikom
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me