TheGigabit Review 2020 – tako priljubljen, a je sploh kaj dober?

thegigabit glavnaČe se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot TheGigabit lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


TheGigabit je bil ustanovljen leta 2003 in je na enem mestu za spletno gostovanje, namenske strežnike, VPS, domene, SSL ter varnostne kopije in shranjevanje v Maleziji. Podjetje je Platinum Dell Partner in upravlja na tisoče strežnikov, ki poganjajo 1,2 milijona spletnih mest iz vrhunskih zmogljivosti v Singapurju, Maleziji in Hong Kongu.

Lastnosti in enostavnost uporabe

TheGigabit

Z deljenimi gostovanji Linux ali Windows ali namenskimi strežniki kupci dobijo dovolj in varen prostor za gostovanje ter priročno okolje za gradnjo in upravljanje spletnih dnevnikov, spletnih mest in podjetniških aplikacij. Nekatere njegove ključne lastnosti vključujejo:

 • cPanel / Plesk / WHMCS
 • 1 brezplačno domeno .com na leto
 • Neomejeno poddomena & Parkirane domene
 • Neomejeni računi FTP
 • Neomejen e-poštni naslov
 • Brezplačno Šifriraj SSL
 • 1TB + prenos podatkov

TheGigabit ima več podatkovnih centrov visoke gostote z visokokakovostnimi strežniki SSD, ki so zasnovani in delujejo v gručnem okolju. Hitrost in zmogljivost sta vgrajeni v njegovo platformo gostovanja, zato podjetje ponuja 99,982-odstotno garancijo za čas delovanja omrežja. Tudi s paketom gostovanja za vstopne ravni stranke TheGigabit uživajo hitrejše odzivne strani in visoko razpoložljivost.

Vem, da veliko ljudi veliko skrbi zaradi napadov DDoS, izsiljevanja in izsiljevalne programske opreme, katerih obseg in intenzivnost sta se v zadnjih letih povečala. Podjetje uporablja svoje orodje GIGADEFENCE anti-DDoS in WAF za preprečevanje groženj varnosti z zagotavljanjem izboljšanja varnosti omrežja na zahtevo podjetjem, kot so mala in srednja podjetja, banke, velika podjetja in vladne agencije, ki upravljajo velika spletna mesta z občutljivimi osebnimi podatki.

Ena izmed zanimivosti je Kitajska premijska pasovna širina ki podjetnikom in lastnikom podjetij omogoča, da svojo prisotnost razširijo na obsežno jugovzhodno Azijo in kitajski trg. Z njim dobite namenski strežnik s hitro povezljivostjo in neomejenim prostorom za gostovanje več spletnih mest.

Ko urejate svoj spletni prostor in spletne vire, imate možnost uporabe računov gostovanja na Plesku ali računov, ki temeljijo na cPanelu. Oba sta uporabniku prijazna in naložena s funkcijami, ki olajšajo ustvarjanje, konfiguriranje in upravljanje spletnih mest, baz podatkov in e-poštnih računov na daljavo. Za primerno letno pristojbino lahko naročite tudi požarni zid spletne aplikacije, namenski IP naslov in vrhunski SSL.

Cene in podpora

TheGigabit

Z več kot desetletjem izkušenj v gostiteljski industriji se zdi, da TheGigabit razume bolečine svojih kupcev in zato ponuja poceni, a kakovostne rešitve gostovanja. Uvajanje je trenutno in ni postavljenih pristojbin. Načrti za gostovanje so polni funkcij, vendar so enostavni za uporabo. Lahko prekličete in zahtevate vračilo za načrte za skupno gostovanje v sedmih dneh.

Z večjezično skupino za podporo, ki je na voljo 24/7, ima TheGigabit zmožnost, da v kratkem času reši vaše težave s gostovanjem. Zanimalo me je, ali ponuja predstavitev predstavitvenega gostovanja v skupnem SSD disku, zato sem poslal e-pošto in v roku ene ure sem dobil odgovor.

Če začenjate, bi vas spodbudil, da si ogledate bazo znanja, saj vsebuje številne vadnice in priročnike ter skupnostno stran za odgovore na preprosta vprašanja o gostovanju, preden se obrnete na njihovo tehnično podporo.

Koliko stane TheGigabit? TheGigabit ponuja načrte od 4 do 22 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt TheGigabit naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. TheGigabit vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz TheGigabita tukaj.
Kako dobra je podpora strankam TheGigabit? TheGigabit ni uvrščen kot eden izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je TheGigabit majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se TheGigabit ujema s konkurenco?

S strežniki na več lokacijah TheGigabit nastopa kot gostiteljsko podjetje, ki svojim strankam ponuja cenovno dostopne, profesionalne in visoko zmogljive rešitve gostovanja.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Deljeno gostovanje v oblaku in SSD, ki ga poganja SSD
 • Večjezična podpora za stranke
 • Visoka zmogljivost in zanesljivo gostovanje
 • Hitra namestitev strežnika

Slabosti

 • Brez klepeta v živo
 • Ni vračila za VPS in namenske strežnike
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map