Sircon Review 2020 – Ali je to najboljši spletni strežnik WordPress?

Sircon-pregled1Sircon Norge AS (ali preprosto Sircon) je spletno podjetje za razvoj in gostovanje s sedežem v Trondheimu na Norveškem. Ta prodajalec je ponosen na dejstvo, da deluje na 100% obnovljive energije, njegova edinstvena ponudba za prodajo pa je brezplačna prednamestitev WordPress-a (z odzivno temo).


Spletno mesto Sircon lahko preklapljate med norveškim in angleškim jezikom.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Sircon ponuja spletno oblikovanje in razvoj, registracijo domen, VPS in storitve spletnega gostovanja. Preprost nabor pet načrtov gostovanja sestavljajo STARTER (500 MB prostora za shranjevanje, 20 GB prometa), MINI (5 GB pomnilnika, 200 GB prometa), MIDI (10 GB pomnilnika, 200 GB prometa), VELIKO (20 GB pomnilnika, 300 GB prometa) in PRO (50 GB prostora za shranjevanje, neomejen promet).

Opazili boste, da noben od načrtov ne zagotavlja neomejenega prostora za shranjevanje in samo PRO načrt ponuja neomejen promet. Eno od Sirconovih pogostih vprašanj z naslovom »Zakaj ne ponujate neomejene pasovne širine?«, Pojasnjuje, da neomejeni viri nikoli niso resnično neomejeni in da 95% uporabnikov porabi manj kot 5 GB na mesec.

Funkcije, ki jih dobite pri vsakem načrtu gostovanja, vključujejo:

 • E-poštni naslovi
 • MySQL / MariaDB baze podatkov
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • cPanel nadzorna plošča
 • Dnevne varnostne kopije, zadržane 30 dni

Gostovalni načrti prihajajo z WordPress CMS je prednameščena brezplačno če izberete to možnost na blagajni. Dobite tudi odzivna WordPress tema brezplačno.

Če gostovanje v skupni rabi ni za vas ali pa ste pripravljeni na obseg, vam Sircon omogoča nakup popolnoma prilagodljiv virtualni zasebni strežnik (VPS) s 50 GB do 10.000 GB pomnilnika, 512 MB do 30.720 MB pomnilnika, 100 GB do 5.000 GB prometa in Ubuntu Linux operacijski sistem.

Sircon se močno ukvarja z dejstvom, da v norveškem podatkovnem centru delujejo vsi strežniki in hladilni sistemi 100% obnovljiva energija, preostala toplota strežnikov pa se uporablja za ogrevanje pisarn podjetja. Čeprav obstaja ni garancije za uptime, storitve za stranke so potrdile pričakovano podaljšanje 99,97% zahvaljujoč se 24/7 spremljanju strežnikov, ki imajo odvečno napajanje in internetne povezave.

Cene in podpora

Sirconovi cene se zdijo primerne za skandinavskega ponudnika gostovanja in seveda – več ko plačate, več sredstev dobite. Registracija domen stane dodatno, vendar dobiš SSL certifikat brezplačno in (neobvezno) a tematska namestitev WordPressa brezplačno.

Pazite, da čeprav bi lahko osnovne cene izgledale dovolj razumne, bi lahko številne dodatne plačane storitve podražile osnovno ceno. Obstaja ločen plačilo za SLA, in cenik tudi določa cene za izterjavo računov baze podatkov in spletnega gostovanja. Medtem ko se dnevne varnostne kopije izvajajo brezplačno, morate plačati, da jih obnovite, vendar imate tudi možnost ročne varnostne kopije z nadzorne plošče cPanel..

Čeprav Sircon prikazuje ponazoritev cen na mesec za ponazoritev in primerjavo, načrte lahko kupite le letno na blagajni. Vsa naročila za registracijo domen in gostovanja so zavezujoča, razen dejstva, da posamezniki imajo 10-dnevno pravico do odstopa. Na koncu začetnega obdobja imate 30-dnevno okno za preklic vašega letnega gostovanja in se izogibajte zaračunavanju še eno leto.

Na to podjetje se lahko obrnete po telefonu med delovnim časom ali pa izpolnite spletni kontaktni obrazec, ki obljublja, da bodo “odgovorili v najkrajšem možnem času.” Zgodi se njihovi besedi, ko sem v ponedeljek zjutraj poslal poizvedbo, V 30 minutah sem prejel odgovor, ki je pravilno odgovoril na moja vprašanja:

Sircon-pregled2

Podpirate se lahko prek presenetljivo uporabna stran za podporo v slogu pogostih vprašanj, ko spoznate, da je bolje izbrati med naštetimi kategorijami podpore kot pa poskusiti začeti iskanje.

Kako se Sircon ujema s konkurenco?

Sircon ponuja lep nabor skupnih načrtov gostovanja s svojega lepo videti spletnega mesta. Če želite sodelovati z WordPressom in želite shraniti planet, bo morda imel ta prodajalec nekaj, kar vam ustreza. V nasprotnem primeru vas lahko odložijo nefleksibilni plačilni pogoji.

Prednosti

 • Preprosti načrti
 • WordPress je prednameščena brezplačno
 • 100% obnovljiva energija
 • Uporabna stran s pogostimi vprašanji

 Slabosti

 • Zelo neprilagojeni plačilni pogoji
 • Brez klepeta v živo

Pridobite spletno gostovanje WordPress, hkrati pa rešite planet s Sirconom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map