Sherweb Review 2020 – Dobili boste tisto, za kar boste plačali

šerb-rudnikSherweb je v redu, fino pa ni dovolj dobro. Čeprav je Sherweb spodoben spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


Sherweb deluje že od leta 1998, zaradi česar je eden najbolj izkušenih ponudnikov gostovanja, ki trenutno obstaja. Svoj katalog so posodobili in razširili, tako da zdaj ponujajo širok izbor izdelkov in rešitev za vsakogar, od posameznikov do velikih podjetij. Te segajo od infrastrukture do platforme do programske opreme kot rešitve strežnika do preprostega spletnega gostovanja.

Sherweb sodeluje z nekaterimi največjimi platformami in imeni IT, zlasti Microsoft Windows. Zagotavljajo 100-odstotno odvečno infrastrukturo Fortune-500, ki je akreditirana z najvišjim standardom, SOC2 certifikatom in deluje v ZDA, Kanadi in Evropi.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Sherweb, kot je ponudnik velike ponudbe storitev gostovanja, ponuja vse standardne funkcije, ki jih pričakujete:

 • Registracija domene
 • SSL potrdila
 • Dnevne varnostne kopije

lastnosti šerbeta

Njihova storitev v resnici ni nič posebnega, vendar zagotavljajo prijetno gostovanje z vključitvijo naslednjih funkcij:

 • Windows ali Linux: Izberite med operacijskim sistemom Windows ali izbiro operacijskih sistemov Linux, ki jih želite prednamestiti v računalnik.
 • Odvečni strežniki: Infrastruktura podjetja Sherweb se spoštuje z najboljšimi standardi, ko gre za odvečnost z do izvedbami RAID 10.
 • Infrastruktura na vrhu linije: Podatkovni centri podjetja Sherweb delujejo na vrhunski strojni opremi in prihajajo z najbolj zaupanja vrednimi in priljubljenimi programi, ki so vnaprej nameščeni z dovolj visokimi standardi, da lahko sodelujejo nekatera od najboljših IT podjetij.

Kako preprosta ali kako težka bo vaša izkušnja z uporabo Sherweba bo v celoti odvisna od tega, kakšno gostovanje iščete in kakšen je vaš nabor spretnosti. Vendar je velik plus, da zagotavljajo namensko zasnovane rešitve, ki že zagotavljajo večino zahtev za to specifično potrebo, na primer njihovo izmenjavo ali SharePoint gostovanje. Odločate se lahko tudi za upravljane rešitve, če nimate strokovnega znanja ali virov, s katerimi bi ga sami upravljali.

Cene in podpora

Sherweb ponuja široko paleto specializiranih rešitev za gostovanje, ki segajo od preprostega spletnega gostovanja do gostovanja v oblaku do gostovanja poslovne programske opreme, kot sta Exchange in SharePoint. Večino naprednejših ali posebnih vrst gostovanja bo treba konfigurirati posamično po postopku posvetovanja.

 • Spletno gostovanje: Vsi trije načrti imajo neomejen promet, izbiro sistema Windows ali Linux (z različnimi cenami), 99,9-odstotno garancijo za produkcijo, tehnično podporo, vsakodnevno varnostno kopiranje in mesečno obračunavanje s 30-dnevno garancijo vračila denarja. Boste morali plačati enkratno pristojbino za nastavitev. Načrti se večinoma razlikujejo po shranjevanju (1, 10 ali 20 GB) in e-poštnih računih (5, 500, 1000). Obstajajo tudi možnosti z več domenami.
 • Navidezni zasebni oblak: Izberite med preprostimi zasebnimi in hibridnimi rešitvami VMWare Cloud, ki jih v celoti upravljate. Za postavitev rešitve po meri se boste morali obrniti na njih.
 • Strežniki v oblaku: Njihovi strežniki v oblaku omogočajo takojšen dostop do računalništva v oblaku brez vnaprejšnjih pristojbin, visoke razširljivosti in izbire operacijskih sistemov Windows, Ubuntu ali CentOS.

Vsi izdelki podjetja Sherweb so na voljo s 24/7 storitvami za tehnično podporo, ki jih zagotavljajo prek vozovnic, e-pošte, klepeta v živo ali telefonskih linij. Določajo brezplačne številke za posebne pisarne v ZDA, Kanadi in Evropi. Njihova tehnična podpora ni vedno najboljša, kar se večinoma nanaša na dejstvo, da lahko naletite na resno odvisno od okolja in težko rešite težave z uporabo nekaterih svojih naprednejših rešitev za gostovanje. Vsaj njihovo osebje se hitro odzove na zahteve z garancijo na klice, ki jih prejme v manj kot 40 sekundah.

Koliko stane Sherweb? Sherweb ponuja načrte od 7 do 29 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Sherweb naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Sherweb vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Sherweba tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Sherweb? Sherweb ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spletnih strani. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Sherweb majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Sherweb ujema s konkurenco?

Čeprav zagotovo niso eden najcenejših ponudnikov gostovanja, dobite tisto, za kar plačujete, glede na kakovost strojne in programske opreme, vgrajene v Sherweb-ove izdelke. Njihov obsežen katalog omogoča izvedljivo možnost za vsakogar, ki nakupuje za katero koli vrsto gostovanja.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Neomejen prenos podatkov z večino načrtov
 • Podjetniška strojna oprema, ki drži najvišje industrijske standarde
 • Podpora ZDA, Kanade in Evrope
 • Širok nabor platformnih sistemov za gostovanje

Slabosti

 • Podpora ne reši vedno težav
 • Ena izmed dražjih možnosti
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map