Sharkservers Review 2020 – Ali gre za modro naložbo?

Pregled morskih psov1SharkServers je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


SharkServers je ponudnik spletnega gostovanja v zasebni lasti s sedežem v Readingu v Veliki Britaniji. Ustanovljen je bil leta 2014 kot združevanje treh drugih podjetij za spletno gostovanje in se je odtlej močno razvil, tako da podjetjem ponujajo skupne storitve gostovanja, VPS in namenskih strežniških rešitev. vseh velikosti po vsem svetu.

Spletno mesto SharkServers je v angleščini. Čeprav ga lahko preklopite v 25 alternativnih jezikov, se v resnici ne spreminjajo samo meniji.

Lastnosti in enostavnost uporabe

SharkServers-pregled2

Gostovalne rešitve SharkServers imajo naslednje standardne funkcije:

 • Brezplačni SSL certifikati
 • MySQL baze podatkov
 • FTP računi
 • Izbirne varnostne kopije
 • Statistika spletnih strani
 • Program za namestitev aplikacije z enim klikom
 • PHP podpora
 • Podpora za Linux in Windows

Gostovalne rešitve podpirajo oboje Linux in Windows OS platforme in so dve vrsti. The štirje načrti gostovanja cPanel so Osnovni, Napredno, Enterprise, in Končni, ker dva programa gostovanja DirectAdmin so Osnovni in Napredno. cPanel in DirectAdmin sta seveda nadzorni plošči, ki ju uporabljate za upravljanje vašega gostovanja.

V obeh primerih je Osnovni načrt prihaja z 1 domenskim imenom, 25 poddomenami, 5 GB diskovnega prostora, 10 GB mesečne pasovne širine, neomejenimi FTP računi, 100 e-poštnimi računi in 10 bazami podatkov MySQL.

Morski psi VPS rešitve uporaba KVM tehnologija virtualizacije ki upravlja z virtualizacijo pomnilnika in stanjem procesorja, kar zagotavlja visoke zmogljivosti. Zaradi tega so načrti VPS bolj razširljivi za vse vrste podjetij. The VPS rešitve so na voljo z dodatnimi varnostnimi kopijami, vendar o tem (ali čemur koli drugem) ni veliko več informacij, ker…

Razumem, da SharkServers 16. marca 2019 doživel korupcijo v bazi podatkov, kar je povzročilo nekaj izgube podatkov o strankah in razneslo spletno mesto SharkServers. V času pisanja besedila deluje samo del spletnega mesta, ki ga poganja WHMCS (ki vam omogoča nakup načrtov) in očitno je celotna epizoda povzročila, da so nekatere stranke iskale rešitve za gostovanje drugje.

Cene in podpora

Morski psi načrti za gostovanje so precej drago za ponujene funkcije; še posebej zato, ker bo morda ta prodajalec moral povrniti svoj ugled. Načrte lahko kupite v različnih obračunskih ciklih od mesečnega do triletnega obdobja popusti za dolgoročne obveznosti.

Nove stranke lahko dobijo DNS upravljanje in zaščita ID-ja prvo leto brezplačno, vendar bodite pozorni, da se bodo te v naslednjih letih samodejno obnovile po polnih cenah. Drugi dodatki na blagajni vključujejo Weebly gradnik spletnih strani, CodeGuard varnostne kopije, SiteLock skeniranje spletnega mesta in varnostna rešitev po e-pošti. Od tega lahko brezplačno dodate le SiteLock (do pet strani).

Spletno spletno mesto ne vsebuje nobenih podrobnih podatkov o nobenem brezplačnem preskusu, garanciji za vračilo denarja ali garanciji za uptime, vendar bi me presenetilo, če ni enega ali vseh teh.

Stranke lahko posežejo po 24/7 podpora strankam prek sistema vstopnic ali klepetanja v živo. Na svoji spletni strani se ne oglašuje telefonska ali e-poštna podpora, vendar povezana Facebook stran vsebuje e-poštni naslov s podporo. imel sem ni sreče s klepetom v živo, ampak V manj kot štirih urah sem na svoj testni list za podporo dobil zadovoljiv odziv:

Pregled morskega psa3

Žal je odsek baze znanja na spletnem mestu SharkServers prazen.

Kako se SharkServers ujema s konkurenco?

SharkServers ponuja visoko kakovostne in zanesljive rešitve gostovanja, odkar se je začel leta 2014. Kupci so uživali v odlični izkušnji s tem prodajalcem, dokler ni marca 2019. doživela katastrofe izgube podatkov, zaradi česar so se nekateri kupci spraševali, ali je vredno ostati pri Morski psi.

SharkServers morda ponuja storitev agooda po ugodni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • KVM tehnologija za virtualizacijo za visoko zmogljiv VPS
 • Linux in Windows gostovanje rešitev
 • Izbirne varnostne kopije z načrti VPS
 • Prožni obračunski cikli s popusti

Slabosti

 • Še vedno okreva od dogodka izgube podatkov marca 2019
 • Visoke cene za ponujene funkcije
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map