ServerFreak Review 2020 – Zakaj je vaša najboljša stava

ServerFreak je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


ServerFreak Technologies je malezijski ponudnik spletnega gostovanja in storitev, ki se je odprl za poslovanje leta 2003. V Maleziji imajo tri podatkovne centre (po en v Kuala Lumpurju in dva v Cyberjayi) ter dva v ameriških mestih Dallas in Los Angeles. Čeprav je njihov cilj zagotoviti enostavno in cenovno ugodno gostovanje, Ugotovil sem, da ponujajo eden najpopolnejših izbora izdelkov za gostovanje Videl sem kjerkoli.

ServerFreak

Dejansko smo opravili razgovor z izvršnim direktorjem v ServerFreak-u in tukaj smo se naučili.

Značilnosti in Enostavnost uporabe

Tako obsežna je njihova ponudba, da bi dejansko lažje našteval funkcije in storitve, ki jih ServerFreak ne zagotavlja, saj bi bil to veliko manjši seznam od funkcij in storitev, ki jih ponujajo. Nekaj ​​pomembnih vključkov je torej, ne da bi vas izčrpali (in vas to izčrpavalo):

 • Registracija domen je vključena brezplačno z nekaterimi načrti
 • Brezplačni in kupljivi SSL certifikati
 • Gostovanje po e-pošti
 • Storitve oblikovanja in razvoja spletnih strani
 • Filtriranje neželene pošte SpamExpert
 • Weebly graditelj spletnih strani
 • Varnost gostovanja SiteLock

ServerFreak ponuja možnosti za Linux in Windows, pa tudi gostovanje e-trgovine, ki ga poganja Unicart in WordPress, specifično gostovanje. Dražji so tudi načrti skupnega gostovanja optimiziran za WordPress če želite narediti samostojno okolje s pomočjo tega CMS-a. Medtem ko sem na temo gostovanja v WordPressu, vam lahko povem, da gre pri LiteSpeed ​​Cache za zmogljivost in Cloudflare plus Railgun za izboljšanje hitrosti strani.

Močna značilnost gostovanja v e-trgovini je ta lahko svojo trgovino integrirate z mnogimi lokalnimi malezijskimi tržnicami kot je Lazada, in se prav tako povezujejo s številnimi ladjarskimi storitvami. To je ista zgodba z drugimi izdelki; na primer lahko izberite med dolgim ​​seznamom okusov operacijskega sistema Linux s strežniškimi načrti.

ServerFreak ponuja strežnike višjega cenovnega razreda, ki delujejo na shrambi RAID SAS in ECC RAM, z virtualizacijo KVM in veliko hitrostjo pasovne širine. Za svoje izdelke lahko kupite tudi upravljane storitve.

Cene in Podpora

ServerFreak ponuja ogromno različnih izdelkov za spletno gostovanje in izposojo strežnikov z možnostmi zaračunavanja od mesečnega do dvoletnega. Čeprav ni najcenejši, njihovo osnovno spletno gostovanje je zelo cenovno, njihovi izdelki pa dajo dobra vrednost z vključitvijo nekaterih funkcij, ki bi običajno stale veliko. V ceno so vključene tudi vse licenčne pristojbine.

Registracija domen in potrdila SSL so za stranke običajno brezplačno, čeprav niso na voljo z najcenejšimi možnostmi in morda boste morali izbrati letno ali dvoletno obračunavanje, če želite izpolniti pogoje. Omejitve virov se vam bodo zdele precej velikodušne, tudi zunaj majhnega števila neomejenih možnosti.

ServerFreak ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, vendar to zajema samo naročnino za gostovanje in nobenih drugih nakupov, kot so domene. Obstaja tudi an pristojbina za predčasno odpoved namenskih strežniških načrtov.

Do tehnične podpore strankam 24/7 lahko dostopate samo prek sistema e-pošte / vstopnic, s nobena telefonska podpora ali podpora za klepet v živo, razen preprostega svetovanja za izdelavo vozovnice. To morda ni tako neprijetno, kot se sliši, ko vam rečem, da sem jih vedno prejel hitri odzivi prijaznega in dobro poznanega podpornega osebja. Viri za pogosta vprašanja in baze znanja so zelo podrobni in enostavni za uporabo, če si raje pomagate sami.

Koliko stane ServerFreak? ServerFreak ponuja načrte od 2 do 14 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt za ServerFreak naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. ServerFreak vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz ServerFreak-a tukaj.
Kako dobra je podpora strankam ServerFreak? ServerFreak ni razvrščen kot eden izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je ServerFreak majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se ServerFreak ujema s konkurenco?

Ne glede na vrsto gostitelja, ki jo iščete, bi morali najti tisto, kar potrebujete pri ServerFreak. Njihova ogromna paleta izdelkov je cenovno dostopna in profesionalna. Z boljšimi možnostmi podpore in SLA-ji bi jih težko premagali.

ServerFreak morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Pet globalnih lokacij podatkovnega centra
 • Fantastični izdelki z vrednostjo za denar
 • Ogromno različnih možnosti in vrst gostovanja
 • Optimizirani in s funkcijami bogati strežniki

Slabosti

 • Znižanje garancij za nadomestitev 99,5% in 99,9%
 • Tehnična podpora samo z vstopnicami
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me