ServerCheap.NET Pregled 2020 – Ne plačajte, dokler tega ne preberete

ServerCheap.NET-pregled1ServerCheap.NET je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


ServerCheap.NET ima sedež v Chicagu, ZDA, njihov cilj je prodati 100% SSD virtualne stroje, ki so cenovno dostopni. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2016, spletna stran pa je na voljo v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

 ServerCheap.net prodaja samo čiste SSD in NVME pomnilnike z nesmerno pasovno širino. Tu so osnovne funkcije, ki so na voljo v njihovih načrtih:

 • 100-odstotni dogovor o nivoju nadgradnje storitev
 • Operacijski sistemi Linux, BSD in Windows
 • Čisti SSD pogoni v konfiguraciji RAID
 • Neomejena pasovna širina
 • Podpora za IPv4 in IPv6 s povratnim DNS-om

ServerCheap.NET ima lastne strežnike, ki so razvrščeni v podatkovnem centru Coresite v Chicagu. Medtem ko podjetje nima dejanskega podatkovnega centra (ki je vedno bolj zaželen), ima lastnike strežnikov in IP-jev, zato trdi, da lahko ponudi tako cenovno ugodne cene.

Strežniki tečejo naprej čisti SSD (desetkrat hitrejši čas branja / zapisovanja diska kot običajni trdi disk) in Konfiguracija RAID za vrhunsko zmogljivost in večjo prožnost.

Impresivno je videti 100% garancija razpoložljivosti, vendar na spletni strani dejansko ni sporazuma o ravni storitev. Povezala sem se s službo za podporo in mi svetovala, da čeprav ni SLA, je bil podaljšek zadnjih 30 dni 100%, v zadnjih treh mesecih pa 99,9%..

Vse funkcije so usmerjene v strokovnjake, tako da ne boste našli nobenih začetnikom prijaznih orodij. Funkcije z dodano vrednostjo so v obliki „Izven pasovne konzole HTML “, ki vam omogoča dostop do strežnika prek odjemalca za nujne primere in če ne želite uporabljati SSH dostopa.

Vsi načrti prihajajo s popoln korenski dostop, tako da lahko preprosto namestite, konfigurirate in optimizirate strežnik. Druge funkcije vključujejo IPv4 in IPv6 podporo s takojšnjim povratnim DNS-om, kar lahko storite prek odjemalca in izbiro operacijskih sistemov Linux, BSD in Windows..

 Kar me je nekoliko presenetilo je, da obstajajo omejene možnosti prilagajanja. Osnovnih paketov je več, in čeprav lahko izberete svoj operacijski sistem, dodate en dodatni IP in dodate cPanel / WHM, svojega načrta sploh ne morete prilagoditi. Čeprav ni povsem priročno, se lahko obrnete na podjetje neposredno in se dogovorite za popolnoma prilagojeno možnost.

Nastavitev je gladek postopek (pravzaprav celotno spletno mesto) in vaš nov strežnik bo nameščen v nekaj minutah.

Cene in podpora

Cene so super. Resnično obstaja načrt in cena za vse. V resnici so nekateri načrti tako poceni, oprostili bi si misli, da kupujete skupni načrt gostovanja. SeverCheap.NET pravi, da so cene tako poceni, ker ima lastno infrastrukturo. Ne glede na razlog, so cene odlične.

Načrte je mogoče kupiti v mesečnem, četrtletnem, polletnem in letnem roku. Če kupite eno leto vnaprej, je popust na ceno zanemarljiv. Odpovete ali nadgradite lahko kadar koli.

ServerCheap.NET-Overview2

Storitev za stranke je omejena na kontaktni obrazec za spletno mesto za prodajna vprašanja Za tehnično pomoč pa se boste morali prijaviti na območje samo za stranke. Če se želite ukvarjati s pestmi o raziskavah, obstaja stran s pogostimi vprašanji in dokumenti pomoči na spletni strani.

Koliko stane ServerCheap.NET? ServerCheap.NET ponuja načrte od 3 do 50 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt ServerCheap.NET naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. ServerCheap.NET vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz ServerCheap.NET tukaj.
Kako dobra je podpora strankam ServerCheap.NET? ServerCheap.NET ni razvrščen kot eden izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je ServerCheap.NET majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se ServerCheap.NET ujema s konkurenco?

Če ste razvijalci, ki so utrujeni od običajnih velikih igralcev na prizorišču navideznega strežnika in ne potrebujete na tone možnosti za prilagajanje, priporočam, da si ogledate ServerCheap.NET. Cene so odlične, infrastruktura je solidna, čeprav ni podprt s SLA, čas nadgradnje je odličen.

ServerCheap.NET morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Dobre cene za virtualne zasebne strežnike
 • Izbira operacijskih sistemov
 • 100% razpoložljivost (opozorilo glede SLA)
 • Za začetek je preprosto

Slabosti

 • Omejene možnosti za storitve za stranke
 • Pomanjkanje možnosti prilagajanja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me