Savvii Review 2020 – Ali je to najboljši spletni strežnik WordPress?

savvii glavniČe se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot Savvii lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


Savvii je evropski ponudnik gostovanja s podatkovnimi centri na Nizozemskem in v Nemčiji. Strežniki prodajalca so optimiziran za WordPress in čeprav so razmeroma majhno gostiteljsko podjetje, v kratkem času, kolikor so bili v panogi, beležijo stalno rast gostovanja. Spletno mesto Savvii je na voljo v nizozemščini, nemščini in angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

savvii (1)

Savvii je ponudnik gostovanja s posebnim poudarkom na gostovanju rešitev za spletna mesta WordPress. Nekatere funkcije, ki so vključene v njihove pakete gostovanja, so:

 • Neomejen promet s podatki
 • Enostavna, brezplačna migracija
 • HTTP / 2 Podpora
 • Samodejne posodobitve
 • Vsakodnevne varnostne kopije
 • Lakiranje predpomnilnika
 • Odkrivanje in čiščenje zlonamerne programske opreme
 • sFTP & Dostop do baze podatkov
 • Brezplačna podpora za več strani

Savvii je optimiziral vse elemente svojih gostovalnih rešitev za optimalne hitrosti nalaganja za spletna mesta, ki jih gostijo. Uporabljajo vrsto tehnike predpomnjenja ki zagotavljajo, da spletna mesta, ki jih gostujejo, delujejo hitreje na svojih strežnikih kot na prejšnjem gostiteljevem kupcu in so lažje absorbirajo največje obremenitve. Razvili so tudi Savvii WP Migrate vtičnik posebej zasnovan za hitro in enostavno selitev spletnih mest. Še več, ta vtičnik kopira celotno spletno mesto in s klikom na gumb pretvori vse potrebne datoteke in polja zbirke podatkov. Savii uporabnikom omogoča ustvarjanje lastnih varnostnih kopij na nadzorni plošči, vendar njihov sistem ustvarja tudi samodejno dnevno varnostno kopiranje za spletna mesta strank.

Savvii ne ponujajo e-pošte in registracije domen rešitve, vendar omogočajo uporabnikom selitev svojih spletnih strani na Savvii strežnike, ne da bi nujno premaknili svoja e-poštna sporočila in domene. Poleg tega ne ponujajo rešitev za gostovanje spletnih strani za nobene druge vrste CMS niti ne gradijo spletnih strani za svoje stranke. Spletni skrbniki, ki iščejo te druge rešitve, bi morali iskati drugje. Savvii ponuja a 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje kar potencialnim strankam daje možnost, da preizkusijo svoje storitve gostovanja, ne da bi se zavezali k dolgoročni pogodbi.

Nadzorna plošča Savvii vključuje funkcija za ustvarjanje in obnovo varnostnih kopij. The nadzorna plošča je na voljo v angleščini, nemščini in nizozemščini, s preprostim stikalom v spodnjem desnem kotu nadzorne plošče. Poleg tega je ta prodajalec Spletna stran je enostavna za iskanje in vse je enostavno vidno na domači strani.

Cene in podpora

savvii (2)

Načrtovani načrti gostovanja programa WordPress v Savviii so cena bistveno višja kot večina njihovih konkurentov. Izbirate lahko mesečna ali letna plačila, pri čemer letni plačilni načrt dobi a 10% popust na označeno ceno. Ponudnik gostovanja ponuja brezplačna SSL potrdila z Šifrirajmo. Za uporabnike, ki želijo bolj napredno preverjanje, nudijo brezplačno preverjanje domene Comodo, potrdilo o razširjeni validaciji in potrdilo Wildcard. Savvii ponuja 30-dnevno jamstvo vračila denarja, ni postavljenih vprašanj in a 99,9% garancija za čas. Vendar pa njihovo uptime jamstvo ne vključuje odškodninskega načrta v primeru, da podaljša upad pod njihovo 99,9-odstotno obljubo.

Stranke lahko prek svoje službe za podporo stopijo v Savviijevo podporo sistem elektronske pošte ali vozovnic. 24 -7 ekipa za podporo prodajalca ima: razmeroma kratek čas odziva in reševanja; za nujne težave se pogosto giblje med 15 minutami in dvema urama. Prodajalec ima a telefonska številka v nujnih primerih, vendar Za neupravičeno uporabo klica v sili je treba plačati. Zdi se, da ta skupina za podporo pozna svojo večino najpogostejših težav s gostovanjem, s katerimi se srečujejo uporabniki. Spletno mesto Savvii vključuje: bogata baza znanja in razdelek s pogostimi vprašanji, vendar nima video vadnic.

Kako se Savvii ujema s konkurenco?

Čeprav Savviijeve rešitve za gostovanje WordPress stanejo bistveno več, kot zaračuna večina drugih prodajalcev, pa njihova nadaljnja rast v tem prostoru tudi kot nov ponudnik kaže, da ponujajo kakovostne rešitve, za katere so mnogi uporabniki pripravljeni doplačati.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Hitre in enostavne migracije spletnih strani
 • 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 24/7 podporna ekipa s hitrim odzivnim časom

Slabosti

 • Višje cene gostovanja kot večina njihovih konkurentov
 • Ponuja samo gostovanje v WordPressu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me