ResellerClub Review 2020 – Ne plačajte, dokler tega ne preberete

resellerclub-pregled


Del nečesa veliko večjega

Kot nakazuje njen imenjak, je ResellerClub preprodajalec drugih podjetij, ki gostijo storitve. Sedež je v indijskem jeziku, z več kot 200.000 strankami v 150 državah.

Če pa se sprašujete, ali je ResellerClub ugledno podjetje, boste z veseljem vedeli, da je v lasti Endurance International Group (EIG). Mimogrede, tudi v lasti je ogromno gostovalnih podjetij Bluehost, HostGator in SiteBuilder. 

Ponudba je enako velika. Lahko kupite skupne načrte za Windows in Linux, načrte gostovanja prodajalcev, pakete sistema za upravljanje vsebine (CMS), VPS in namenske izposoje strežnikov, skupaj s preprodanimi paketoma Bluehost in HostGator.

Spletno mesto je na voljo v več jezikih, vključno z angleščino, španščino, turščino in indonezijščino, pisarne pa imajo tako v Indiji kot v ZDA.

Mislim, da lahko varno domnevamo, da ResellerClub ve malo o gostovanju. Prava vprašanja pa so:

  • Ali ponuja pravi paket za vaše potrebe?
  • Zakaj izbrati prodajalca nad prvotnim virom?
  • Ali je služba za stranke na voljo za vas, ko jo potrebujete?
  • Ali so cene dobra vrednost za vaš denar?
  • Ali se bo vaše spletno mesto naložilo dovolj hitro?

Na koncu tega pregleda boste dobili svoje odgovore in vedeli, ali je to pravi gostitelj za vas.

Popijte kavo in začnimo.

Torej, toliko funkcij

ResellerClub je celovito podjetje. Prodaja vse, kar bi lahko kdaj potrebovali za vaše spletno mesto, od SSL certifikatov in imen domen do varnostnih funkcij SiteLock in integriranega omrežja za predpomnjenje in dostavo vsebine (CDN).

ResellerClub ne ponuja samo brezplačnih migracij, na njegovem spletnem mestu trdijo, da vam bo plačal za premikanje. Ko pa sem poklical službo za stranke, agent tega ni mogel potrditi.

resellerclub-funkcije

Lahko bi nadaljeval z osnovami funkcij ResellerCluba – njegova ponudba je ogromna. Poglejmo pa najzanimivejše.

Raznolikost načrtov

Prva stvar, ki me preseneti pri ResellerClubu, je število načrtov, ki jih ponuja. Resnično je za vsakogar nekaj, ne glede na to, ali ste običajen lastnik spletnega mesta ali prodajalec. Izbirate lahko med programi Windows, Linux, Magento, WordPress, Joomla ali celo načrti Bluehost in HostGator. 

Toda tu je ogromno opozorila Načrta HostGator in Bluehost sta pravzaprav cenejša, garancija za vračilo denarja je daljša, če greste neposredno k viru. Če vem za to, nisem prepričan, zakaj ste se odločili za nakup teh dveh načrtov prek ResellerCluba.

Načrti preprodajalcev

Tega podjetja ne bi mogel pregledati, ne da bi omenil te načrte. Glede na njegovo istoimensko ponudbo je to očitno velik del njene ponudbe. Obstajajo paketi za gostovanje za Linux in Windows, ki so opremljeni s popolnoma branda nadzorno ploščo, na voljo pa vam je tudi ResellerClub, ki vam pomaga pri kakršnih koli tehničnih težavah (čeprav boste še vedno glavna točka za stike s strankami).

Značilnosti za razvijalce

ResellerClub ponuja dostop do SSH tudi v svojih skupnih načrtih gostovanja, medtem ko vas večina drugih podjetij nadgradi na načrt VPS. Ponuja tudi podpora za PHP do različice 7.1, Python (samo starejša različica 2.6.6), Ruby on Rails in Perl.

Graditelji spletnih strani

ResellerClub prodaja dva orodja za gradnjo spletnih mest: eno od Weebly in eno blagovno znamko ResellerClub. Težko je ugotoviti, ali je blagovna znamka prodana od drugega podjetja – poskušala sem potrditi s podporo, vendar tudi agent ni bil prepričan. Paket za gradnjo spletnega mesta vsebuje odzivne predloge, urejevalnik za povleci in spusti, funkcije e-trgovine in gostovanje spletnih strani, ki so vključene v ceno svežnja.

resellerclub-lastnosti-2

Za začetnike in do razvijalcev prijazno

Pogosto podjetja, ki prodajajo tako široko paleto izdelkov, naletijo na prevladujoče in težko uporabo. Vendar pa ResellerClub ponuja dobro kombinacijo funkcij, hkrati pa uporabnika upošteva s svojo preprostostjo.

Ustvari račun

Kupil sem najcenejši načrt WordPress. Vključuje le eno domeno, vendar s 5 GB prostora za shranjevanje zadostuje, da se večina majhnih spletnih mest WordPress začne. Ustvariti račun je enostavno, vendar boste morali paziti na dodatke, ki so v košarici privzeto odjavljeni.

Skupaj sem potreboval manj kot pet minut, da sem izbral načrt, plačal in ustvaril račun. Vendar sem moral počakati približno tri delovne dni, da sem lahko preveril račun. Prosil sem, da potrdim svoj način plačila in nato počakam, da skupina za zlorabe odobri vlogo. Ne vem, ali morajo vsi iti skozi ta postopek.

Povezovanje domene in namestitev WordPress-a

ResellerClub odlično poenostavi namestitev WordPress-a. Na voljo so koristna navodila na zaslonu in koristne informacije, kot so strežniki imen, je enostavno najti. Z ekipo se lahko obrnete prek klepeta v živo 24/7, čeprav ni očitno, kako to storiti. Tukaj preberite mojo navodila za namestitev WordPress-a, in tudi vi bi ga lahko postavili v 10 minutah.

Varnostne kopije

ResellerClub ima podroben pravilnik o varnostnem kopiranju, ki je osvežujoč. Podjetje bo vključeno v standardne načrte gostovanja, varnostno kopiralo vaše podatke in lahko zahtevate obnovitev do sedem dni. Vendar, kot vedno velja za gostitelje, preberite majhen tisk, ki navaja, da so varnostne kopije “periodične”. V primeru, da standardna varnostna rezerva ni dovolj obsežna za vas, lahko kupite dodaten rezervni načrt kot dodatno opremo.

resellerclub-backup-politika

Raste s tabo

Ko ste pripravljeni spremeniti svojo prisotnost v spletu, ResellerClub ponuja tudi VPS pakete, namenske strežnike in upravljane izposoje strežnikov. Dobite popoln korenski dostop, takojšnjo namestitev in lastno nadzorno ploščo ali cPanel. Če pa vam je pomembna hitrost, nekateri načrti (na primer namenski strežniki) tečejo na trdem disku namesto SSD-pomnilnika, kar je desetkrat hitreje.

Trgovina s temami

ResellerClub se predstavlja kot vse na enem mestu za vse stvari, povezane z gostovanjem spletnih strani. Kot tudi gostovanje in imena domen, ima tudi tematsko shrambo za več kot 150 predlog spletnih strani. Zdi se, da je za vsako predlogo majhna pristojbina za označevanje, vendar plačujete za udobje.

resellerclub-izvedba

Lahko bi bilo bolje

Kar zadeva čas uptime, nobena garancija ni preveč jasna na spletni strani. Nekateri izdelki (npr. HostGator Web Hosting) zagotavljajo 99,9-odstotno jamstvo za čas, drugi pa ne. Klepetal sem s agentom v klepetu v živo, ki je potrdil, da vsi paketi prihajajo s to garancijo, vendar brez določenih pogojev in pogojev na spletnem mestu, bom nadaljeval previdno..

Kar zadeva uspešnost in hitrost spletnega mesta, so nekateri pretekli kupci v spletnih pregledih slabo ocenili ResellerClub, saj so se osredotočili na strežnike, ki se dneve umirijo, in druge podobne težave.

Kljub temu sem želel preizkusiti hitrost zase s testom obremenitve strani Sucuri. Rezultati niso odlični s skupno oceno C. Najboljše hitrosti povezave so v ZDA, Kanadi in Nemčiji, na lokacijah, kot sta Singapur in Indija, pa zelo slabo napredujeta.. 
Podpora strankam je na voljo 24/7 s klepetom in vstopnico v živo. Če želite dobiti podporo kot obstoječa stranka, se morate prijaviti na nadzorno ploščo in izbrati temo, o kateri želite razpravljati. Nato vas bodo usmerili bodisi v klepet v živo bodisi na podporo za vstopnice. Po mojih izkušnjah so tehnična vprašanja prek prvega in zaračunavanje drugega.

Obstaja tudi spodobna baza znanja in lahko pokličete podjetje na ameriško, ameriško ali indijsko lokalno številko, če raje dobite podporo po telefonu.

Z ekipo sem večkrat kontaktiral prek klepetanja v živo, ko sem ves čas delal z ResellerClub. Agent se je vedno hitro pobral, vendar sem imel primere, ko niso mogli razumeti ali odgovoriti na moje vprašanje, na primer, ko sem vprašal, kdo jih je pripravil graditelj spletnega mesta in ali obstaja garancija za nadrejeno delo.

resellerclub-podpora

Pogosto je to pomenilo, da moram v klepetu v živo počakati deset minut ali tako, da sem dobil odgovor, ki ni popolnoma odgovoril na moje vprašanje. Po drugi strani, vedno so bili prijazni in vljudni, šli so s poti, da bi mi poskušali pomagati. 

S pomočjo obrazca za stike na glavnem spletnem mestu sem ustvaril tudi prodajno poizvedbo, v kateri sem vprašal, kdo je dal graditelja spletnega mesta (mislil sem, da je to lahko SiteBuilder, saj je to del EIG). Žal na to metodo sploh nisem dobil odgovora.

ResellerClub ponuja toliko možnosti načrta, za vse obstaja cena. Glede na to, kje podjetje spada v preostali del trga, je na spodnjem koncu cenovnega spektra – vendar z nekaj opozorili.

Prvič, če se odločite za načrt Bluehost ali HostGator, je bolje, da se odpravite neposredno do vira. So cenejši in imajo boljša jamstva za vračilo denarja. Drugič, pazite na ceno obnove. Uvodne cene so odlične, vendar boste zvišanje cen opazili, ko se pogodba podaljša.

Plačilo lahko izvedete s PayPalom, s kreditno kartico ali s prenosom WebMoney, za večino načrtov pa obstaja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja..

Odpovedi & Nadomestila

Če želite preklicati račun, se morate prijaviti na nadzorno ploščo in poiskati izdelek, ki ga želite preklicati. Pod izdelkom je majhen gumb Delete za preklic storitve. Izberite to in nato na naslednji strani potrdite odpoved.

resellerclub-odpovedi-povračila

Nisem bil upravičen do vračila, ker sem kupil načrt WordPress; vendar večina drugih Načrti gostovanja v skupni rabi in v oblaku prihajajo z 30-dnevno garancijo vračila denarja– pred nakupom se prepričajte.

Koliko stane ResellerClub? ResellerClub ponuja načrte od 2 do 4 dolarje. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt ResellerClub naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. ResellerClub vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz ResellerCluba tukaj.
Kako dobra je podpora strankam podjetja ResellerClub? ResellerClub se ne uvršča med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je ResellerClub majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se ResellerClub ujema s konkurenco?

ResellerClub je vse na enem mestu in ponuja vse, kar potrebujete za gostovanje spletnih strani. Vendar pa, izbere količino nad kakovostjo, in verjetno boste našli starejše različice programske opreme ali neobstoječe sporazume o ravni storitev za nadgradnjo (SLA). Storitev za stranke je spodobna, nadzorna plošča pa enostavna za uporabo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me