Pregledni pregled 2020 – Ali je to najboljši spletni strežnik WordPress?

Pritisk-mineS sedežem v Združenih državah Amerike je Pressable strokovnjak za gostovanje v WordPressu, ki je bil ustanovljen leta 2010. Njihovi hitri in zelo varni upravljani WordPress načrti nudijo uporabnikom najboljše možnosti za vzpostavitev ugledne spletne prisotnosti. Njihove rešitve so neverjetno prilagodljive, privlačne so za široko paleto strank, od startupov do Fortune 1000 podjetij.


Pravzaprav smo opravili razgovor z direktorjem podjetja Pressable in tukaj smo se naučili.

Lastnosti in enostavnost uporabe

S Pressable imate vsa orodja, ki jih potrebujete za izdelavo spletnega mesta popolnoma primeren za vas ali vaše podjetje. Ne samo, da dobiš večkratno okolje in kloniranje da preizkusite svoja spletna mesta, preden gredo v živo, vendar njihova Storitev Jetpack Premium vam nudi profesionalno spletno oblikovanje, trženje in vrhunske varnostne storitve vse na enem mestu. Lahko pa tudi najamete nekoga drugega, ki to stori namesto vas, s pritiskom na Pressable Dostop sodelavcev da jim omogočite začasno upravljanje vašega spletnega mesta.

Zdi se, da je Pressable izkoristil vsako priložnost, da svoje načrte spakira s toliko funkcijami, kot jih lahko sanjajo. Tej vključujejo:

 • Brezplačne migracije spletnih strani
 • Zaščita in odstranjevanje zlonamerne programske opreme
 • Optimizacije na strani strežnika
 • Predpomnjenje podatkov
 • Dnevne varnostne kopije
 • Samodejne nadgradnje programa WordPress
 • Mreža za pošiljanje vsebine
 • Brezplačni SSL certifikati

Sploh jih imajo namenskih načrtov WooCommerce, tako lahko preprosto postavite spletno trgovino z njihovo platformo. Z vsemi temi funkcijami ni čudno, da je Pressable tako priljubljena izbira tako za začetnike kot za strokovnjake.

Če ste šele začeli s Pressable in preprosto želite osnovno spletno mesto WordPress, njihovo Osebni načrt je vaša najboljša stava. Ta načrt vam omogoča:

 • Eno spletno mesto s testnim okoljem
 • Do 60.000 mesečnih ogledov strani
 • 100 GB SSD prostora za shranjevanje
 • Gosti do pet spletnih mest

Če ste spletnega razvijalca ali vodite agencijo, si lahko ogledate njihov razpon načrtov, ki so posebej prilagojeni vašim potrebam. Ta paleta vam omogoča vse enake lastnosti kot njihovi upravljani načrti gostovanja WordPress dodatna uprizoritvena okolja in več gostujočih spletnih mest na račun.

Funkcije, ki jih je mogoče stiskati

Večja podjetja se lahko obrnejo tudi na njih, da obrti a načrt gostovanja po meri glede na vaše posebne poslovne potrebe. To so neverjetno prilagodljivi, zelo dostopni in zelo varni: lahko takoj povečate svoje vire gostovanja, da rešite porast prometa, število vgrajenih odpuščanj in varnostnih ukrepov pa zagotavlja, da vaše spletno mesto ne bo nikoli padlo.

Cene in podpora

S pritiskom lahko izbirate med letnim ali mesečnim obračunskim ciklom. Stranke, ki izberejo letne pogodbe plačujejo le za deset mesecev storitve, ki prihrani jih do 17% letnih stroškov gostovanja. Resnici na ljubo, ta popust boste morda zelo potrebovali – na tisoče funkcij z dodano vrednostjo, namensko podporo in izjemno visoko zanesljivostjo pomenijo tudi to njihovi paketi so na razpolago.

Kljub temu načrti gostovanja WordPressa, ki jih upravlja Pressable, vključujejo: 15-dnevno brezplačno preskušanje. Če vas ta ponudnik gostovanja zanima, vendar niste prepričani, ali je vredna tako visoke cene, preizkusite njihovo storitev in preverite, ali so primerni za vas.

Pritisna podpora

Člani podporne skupine Pressable so visoko strokovni strokovnjaki za WordPress, ki lahko rešijo tudi najzahtevnejše tehnične težave. Njihovi live chat podpora je na voljo od 8.00 do 22.00; če potrebujete pomoč izven tega, preprosto predloži vozovnico in dobili boste hiter odziv. Po mojih izkušnjah se ponavadi na vozovnice odzovejo v desetih minutah, čeprav bi se lahko v času največjih ur odzivi pozneje odložili. Za odgovore na najpogostejša vprašanja je na voljo tudi velika baza znanja.

Koliko stane Pressable? Pressable ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt, ki ga je mogoče stiskati, bi moral dobiti priporočilo, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Pritisk vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz podjetja Pressable tukaj.
Kako dobra je podpora za stranke Pressable? Pressable ni uvrščen med naše najboljše spletne gostitelje. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Pressable majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Pressable ujema s konkurenco?

Pressable je ameriško podjetje, ki ponuja nekatere najboljše namenske storitve gostovanja WordPress po vsem svetu. Kljub njihovim višjim cenam so zelo priporočljivi: z večjo zanesljivostjo, vrhunskim gostiteljskim okoljem in najboljšim možnim osebjem za podporo strankam boste več kot zadovoljni..

Prednosti

 • Rešitve po meri
 • Izjemno hitra in zanesljiva infrastruktura
 • Prijazni strokovnjaki za WordPress so na voljo za podporo
 • Tone lastnosti

Slabosti

 • Višje cene
 • Omejene ure za klepet v živo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me