Pregled WPHosting.ph 2020 – ali gre za modro naložbo?

WPHosting.phWPHosting.phis v redu, vendar fino ni dovolj dobro. Medtem ko je WPHosting.ph spodoben spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


WPHosting je storitev gostovanja WordPress na Filipinih, ki deluje že od leta 2011. Podjetje trdi, da je prvo tovrstne države v državi. Cilj WPHostinga je ponuditi gostovanje v programu WordPress, prilagojeno posebej za uporabnike na Filipinih – in skupaj z njim vključiti specifično podporo za WordPress in poceni cene. Podjetje večinoma ponuja gostovanje v skupni WordPress, čeprav je na zahtevo na voljo upravljana možnost WordPress (s spremenljivimi cenami). Spletno mesto WPHosting je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

WPHosting ponuja preproste načrte za gostovanje v WordPressu, ki zagotavljajo večino golih osnovnih stvari:

 • Brezplačna registracija domen (.com, .net in .org) za celoten načrt vašega gostovanja
 • Gosti do tri spletna mesta z desetimi poddomenami
 • Brezplačni začetni paket WordPress vtičnikov in tem
 • Do 4 GB prostora za shranjevanje
 • Do 45 GB pasovne širine

WPHosting ima zelo preprost katalog paketov spletnih gostovanj. Po značilnostih so njegovi paketi resnično primerni samo za posameznike ali mala podjetja. Shranjevanje in pasovna širina se začneta pri samo 500 MB oziroma 4 GB, kar je minimalna potreba, ki jo potrebujejo spletno mesto ali blog. Vsebuje največ 4 GB prostora za shranjevanje in 45 GB pasovne širine, kar bi morda zadostovalo za srednje veliko spletno mesto ali blog.

Vendar gostovanja ne boste mogli spreminjati v nedogled, saj boste še vedno imeli razmeroma stroge omejitve. Na primer, na voljo boste imeli največ deset baz podatkov, FTP račune, e-poštne račune in poddomene ter samo tri spletna mesta na račun.

Kljub temu WPHosting zagotavlja cPanel vse svoje pakete za gostovanje v WordPressu. cPanel je dobro orodje, saj vam omogoča večji nadzor nad svojim gostovanjem. Prav tako zagotavlja AWStats, ki je odličen za sledenje prometa na vašem spletnem mestu. Poleg tega, da WordPress namestite za vas, WPHosting naredi tudi nekaj osnovnih nastavitev SEO za vas, kar je super, če se raje s tem ne bi ukvarjali sami. Prav tako boste imeli dostop do brezplačnih vtičnikov in tem, ki vam bodo še naprej pomagali do dobrega začetka.

Če potrebujete opravljeno delo po meri, lahko najamete ekipo WPHosting za vrsto storitev, povezanih z WordPressom, kot so razvoj tematik / vtičnikov, seminarji ali usposabljanja, razvoj spletnega mesta itd..

Cene in podpora

Ena najbolj privlačnih značilnosti načrtov WPHosting je ta prejmete brezplačno domeno za življenjsko dobo, dokler imate račun pri podjetju. Če želite še bolj ugodno začeti z WPHostingom, ima na voljo tudi brezplačno storitev prenosa spletnih strani. Ulov je, da boste imeli le daljše pogoje za obračun z letnimi in dveletnimi možnostmi, vendar je to še vedno smiselno.

Cene WPHostinga se začnejo zelo nizko, dvoletni načrti pa so še dodatno znižani (če le rahlo). Vendar pa dobite tisto, za kar plačujete v smislu virov, saj boste s tem gostiteljem imeli le omejeno količino prostora. Pasovna širina je nekoliko boljša, vendar lahko dobite veliko bolj radodarne pravice za enake ali nižje cene drugje. Cene WPHostinga tudi ne vključujejo brezplačnih SSL certifikatov.

Vse druge funkcije so tudi omejene, kot so FTP računi, e-poštna sporočila, poddomene, baze podatkov in tako naprej. Čeprav boste tukaj plačevali zelo nizke cene, to ni nujno dobro.

Žal obstaja brez brezplačnega preizkusa ali vračila denarja preizkusiti platformo WPHosting brez tveganja.

Čeprav WPHosting zagotavlja 24-urno tehnično podporo WordPressu, na voljo je samo prek sistema elektronske pošte / vstopnic. Skupina vzdržuje tudi račune Facebooka in Twitterja, čeprav so le resnično aktivni pri uporabi slednjega. Namesto baze znanja na svojem spletnem mestu vodijo blog – vendar se zdi, da se tudi to redko posodablja. Ti tudi ne bi smeli pričakovati najboljše razpoložljivosti podpore: večkrat nisem prejel odgovorov na svoje vozovnice, podobne pritožbe pa so tudi druge stranke.

wp-hosting-Overview2

Koliko stane WPHosting.ph? WPHosting.ph ponuja več načrtov, ki so cenovno najvišji do najnižji. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt WPHosting.ph naj dobim? Moje priporočilo je, da začnete s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. WPHosting.ph vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz WPHosting.ph tukaj.
Kako dobra je podpora uporabnikom WPHosting.ph? WPHosting.ph ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je WPHosting.ph majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se WPHosting.ph ujema s konkurenco?

WPHosting je priročen gostitelj WordPress-a z velikimi cenami začetne ravni, vendar se prepričajte, da so omejitve paketov primerne za ambicije vašega spletnega mesta.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Zelo nizke cene
 • Brezplačna domena v času vašega načrta
 • WordPress je predhodno nameščen
 • Velika varnost

Slabosti

 • Brez mesečnih načrtov
 • Brez garancije za vračilo denarja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me