Pregled WADAX 2020 – Ali večje pomeni boljše?

Pregled WADAX1Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot WADAX lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


WADAX je v lasti večje GSO Internet Group ki ponuja japonske internetne storitve že od leta 1995. WADAX se osredotoča na storitve za stranke in varnost, s spremljanjem 24/7, da se prepreči napadi na hekerje, posege in DDoS. Spletno mesto WADAX je v japonščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Ta ponudnik gostovanja v celoti ponuja številne storitve, vključno z načrti skupnega gostovanja, ki so opremljeni z naslednjimi osnovnimi lastnostmi:

 • 99,9% zagotovljeno podaljšanje omrežja
 • Varnostne kopije kot izbirni dodatek
 • Registracija domen z doplačilom
 • Do trideset dodatnih domen
 • SSL certifikati so na voljo za nakup
 • Od 20 GB do 150 GB prostora na disku SSD
 • Neomejen mesečni prenos podatkov

Eno glavnih prodajnih mest WADAX-a je njegova zavezanost varnosti in zaščiti; zato prihajajo njeni načrti več varnostnih ukrepov vključno z:

 • Preverjanje spletnega virusa za preprečevanje vdorov virusov in zlonamerne programske opreme
 • Periodična diagnoza varnosti (ranljivosti) s strani inženirjev WADAX
 • Nepravilno odkrivanje in preprečevanje vdorov
 • Obsežna DoS / DDoS obramba
 • Brezplačen skupni SSL in FTP prek SSL

Čeprav nisem prepričan, da je določba večja kot v primerjavi z drugimi podjetji, je WADAX-ova zavezanost varnosti in zaščiti jasna..

To podjetje barva svoje strežnike v podatkovnem centru SoftBank na Japonskem. Čeprav je podjetje vedno bolje, če ima podjetje svoj center, se WADAX zavezuje, da bo uporabljal svoje osebje za spremljanje in upravljanje strežnikov 24/7. Ti strežniki uporabljajo hibridna SSD in HDD, ki sta v konfiguraciji RAID 1 oziroma RAID 6.

PHP, MySQL, in PostgreSQL so na voljo vse do najnovejših različic, lahko pa izberete nižje različice, ki ustrezajo vašemu okolju. Podprti so tudi napredni jeziki za kodiranje, s Perl, Ruby, in Python vsi so vključeni kot standard. Cron delovna mesta so omogočene, da lahko načrtujete običajne skripte.

Čeprav to ni razvidno na samem spletnem mestu WADAX, ocene tretjih oseb kažejo, da ta ponudnik ponuja 99,9% garancija za čas.

Cene in podpora

WADAX načrti so nekoliko precenjeni v primerjavi z drugimi ponudniki gostovanja v skupni rabi, vendar boste imeli koristi od številnih domen, orodij za izdelavo spletnih strani in podpore za nekatere napredne skriptne jezike. The cene tudi izključujejo a pristojbina za namestitev (kar ustreza mesečnim honorarjem) in rezervne pristojbine, oboje je nekoliko nenavadno, a ne sliši se kot plačani dodatek.

Varnostne funkcije so eden glavnih ciljev WADAX-a, več varnostnih dodatkov je treba po potrebi kupiti posebej. To so tisti požarni zid spletne aplikacije (WAF), SiteLock varnost in premium SSL certifikati od všečkov GlobalSign-a.

Načrte gostovanja lahko kupite ob enem, treh, šestih ali dvanajstmesečnih pogojih z mesečno znižanje pristojbin v skladu z daljšimi obveznostmi. Obstaja tudi a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, zaradi česar se boste bolje počutili boljše.

Glede storitve za stranke WADAX trdi, da “stranki nikoli ne reci ne.”Priložijo celo priročno mizo, ki vam pove ko je najmanj verjetno, da boste prejeli hiter odziv po telefonu ali e-pošti:

WADAX-pregled2

V bistvu je bolje, da se ob koncu tedna obrnete na podjetje, zato upajte, da bo to potrebno, ko boste potrebovali pomoč. Ko sem kot potencialna stranka poiskala pomoč, V dveh delovnih dneh nisem prejel odgovora. To je rekel podpora se oglašuje kot 24/7, in obstaja tudi an Stran s pogostimi vprašanji ki vam lahko pomagajo rešiti svoje težave.

Kako se WADAX ujema s konkurenco?

Del velikega javnega podjetja GMO Internet Group z več kot 5000 zaposlenimi, WADAX ponuja japonsko gostovanje s hibridnim SSD in HDD-om. Pred nakupom ne pozabite upoštevati stroškov visoko cenovnih dodatkov, vendar ne pozabite, da paketi z najnižjimi cenami vsebujejo veliko funkcij za začetnike in strokovnjake, če bo 10 GB diskovnega prostora dovolj za vaše potrebe.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Podprto z velikim, uglednim podjetjem
 • Podpora za vse različice PHP
 • Začetnikom prijazna orodja za gradnjo spletnih strani
 • Hibridni SSD in trdi disk

Slabosti

 • Pomoč strankam je lahko občasno zasedena
 • Ni podaljšanega SLA
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me