Pregled VPS2DAY 2020 – Hitro hitro, grozno Uptime

vps2day-mineVPS2DAY je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je VPS2DAY dostojen spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


Morda so nova agencija za gostovanje, vendar VPS2DAY prizorišču spletnega gostovanja niso tujci. Njihova majhna ekipa ima več kot desetletje izkušenj v industriji in svoje poslanstvo je zagotoviti strankam visokozmogljive in poceni alternative namenskim strežnikom. VPS2DAY, ustanovljen leta 2014, se osredotoča na zagotavljanje stabilnih in zanesljivih storitev gostovanja VPS v Evropi.

Stranke lahko izbirajo med sedmimi razpoložljivimi točkami prisotnosti (PoP) po vsem svetu: Nemčijo, Združenim kraljestvom, Nizozemsko, Romunijo, Švedsko, Švico in ZDA. Sedež ima v Nemčiji, njihovo spletno mesto pa je na voljo v nemščini in angleščini. Služijo več kot 2500 strankam iz 50 držav po vsem svetu.

Lastnosti in enostavnost uporabe

VPS2DAY je svoj portfelj storitev zožil na ponudba eno jedro: kakovostno VPS gostovanje. Te prihajajo z vašo izbiro Windows ali Linux kot operacijski sistem. Skoraj takoj po plačilu bo vaš VPS nameščen in pripravljen za uporabo. Če ste se odločili za Linux, vaš OS bo samodejno nameščen, če pa greš za Windows, boš moral ta operacijski sistem namestiti sam.

VPS paketi so priloženi najmanj 1vCPU jedro, 1024 MB RAM-a, 25 GB strelovodne shrambe SSD ter en sam naslov IPv4 in IPv6. Najcenejši paket VPS je na voljo samo za Linux, nato pa so vsi paketi na voljo za Windows ali Linux.

vps2day-funkcije

Pasovna širina je privzeto 100Mbps. Do tega pride s politiko poštene uporabe. Če se vam zdi, da bi raje imeli več, lahko dvignite to na 1Gbps na nadzorni plošči za stranke z enim klikom – čeprav seveda veljajo dodatne pristojbine. Enako velja za njihove rezervni ali nadzorni sistemi: morali boste dodajte to ločeno ker ne bodo vključeni v vaše standardne pakete VPS.

Spletno mesto VPS2DAY navaja a 99% uptime SLA, kar je nizko po standardih VPS gostovanja – večina trdnih ponudnikov spletnega gostovanja bo ponudila vsaj 99,9% garancijo za uptime.

Cenitev in podpora

Glede na ceno, VPS2DAY je vsekakor eden najbolj dostopnih gostiteljev VPS na trgu. To je prednost, ki izhaja iz specializacije: lahko zmanjšate obratovalne stroške in se osredotočite na racionalizacijo svojih sistemov, da bi hkrati spodbudili kakovost in cenovno dostopnost..

Dodatna izkušnja, ki jo uporabljate z VPS2DAY, je tudi to, da oni naj vas ne vežejo nobene pogodbe. Mesečno plačujete in lahko kadar koli prekličete, prilagodite ali celo premaknete načrt na drugo PoP lokacijo. Vstanete 30 dni brezplačnega gostovanja, če želite predhodno plačati vsaj tri mesece glede vaše pogodbe.

Na voljo ni nobenega brezplačnega načrta gostovanja VPS, vendar ga imajo 48-urna garancija za vračilo denarja. Čeprav se to morda zdi zelo kratko, ne pozabite, da večina gostiteljev ne bo zagotovila nobenega povračila za načrte VPS, zato VPS2DAY v tem pogledu dejansko deluje dokaj dobro.

Ena stvar mi ni bila všeč pri VPS2DAY: njihovi podporni kanali so videti zelo omejeni. Vse, kar imajo trenutno, je kontaktni obrazec na njihovem spletnem mestu – in sploh ne sistem vstopnic. Imajo tudi službo za pomoč, vendar ima na voljo le približno dva ducata člankov. Upoštevajte tudi, da je VPS2DAY privzeto enak neurejena storitev gostovanja VPS – vedno lahko zahtevate dodatno pomoč, vendar vam bodo verjetno zaračunali kakršne koli prilagoditve ali konfiguracije.

Koliko stane VPS2DAY? VPS2DAY ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt VPS2DAY naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. VPS2DAY vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje v VPS2DAY tukaj.
Kako dobra je podpora strankam VPS2DAY? VPS2DAY ni uvrščena med naše najboljše spletne gostitelje. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je VPS2DAY majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se VPS2DAY ujema s konkurenco?

Za specializiranega gostitelja VPS je VPS2DAY dostojna izbira. Vendar pa bodo uporabniki morali imeti dobro stopnjo tehničnega znanja in izkušenj, da kar najbolje izkoristijo svoje pakete – ali pa se njihovi načrti navsezadnje morda ne zdijo tako cenovno ugodni..

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Poceni paketi VPS
 • Več točk prisotnosti po vsem svetu
 • Brez pogodb
 • Brezplačen mesec gostovanja z minimalnimi trimesečnimi pogodbami

Slabosti

 • Storitve upravljanja VPS vas bodo stale
 • Omejena podpora
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map