Pregled VPS-strežnika 2020 – Ali to izpolnjuje ugled?

VPS-Server-pregledVPS-Server je rusko podjetje za spletno gostovanje z 10-letnimi izkušnjami. Ponuja gostovanje spletnih strani na nizkocenovnem globalnem strežniškem omrežju, ki obsega ZDA, Francijo, Nizozemsko, Nemčijo in Rusijo. Očitno je, da je podpora na voljo le v ruščini, vendar lahko spletno mesto VPS-Server preklapljate med ruščino in angleščino.


Lastnosti in enostavnost uporabe

The najbolj izstopajoča funkcija programov spletnega gostovanja VPS-Server je geografsko pokritje svojih strežnikov. Spletni skrbniki, ki vodijo sofisticirane prodajalne e-trgovine z globalno prisotnostjo, lahko za dostop do strežnikov v ZDA, Evropi in Rusiji uporabljajo enega ponudnika..

En načrt spletnega gostovanja vključuje SSL potrdilo, vendar je treba za vse druge načrte kupiti certifikat. Dobiš brez brezplačne domene, in varnostne kopije je treba kupiti ločeno. Poglobljeno v določila in pogoje tega prodajalca je garancija ravni storitev za 99-odstotno podaljšanje časa.

The spletno gostovanje funkcije vključujejo:

 • SSD
 • PHP 7.2
 • MySQL
 • FTP
 • ISPManager
 • SSH

Spletno mesto VPS-Server kaže, da je »enostavno ustvariti in izdati spletno mesto s priljubljenimi CMS: Drupal, Joomla, WordPress«, in nadalje nakazuje »Easy CMS namestitev«, kar mislim, da pomeni neko vrsto namestitveni program z enim klikom. Podobno a gradnik spletnih strani je mišljeno, vendar ni podrobno opisano. A “Priročna” nadzorna plošča je na voljo, vendar ne vem, katero.

VPS storitve so na voljo za napredne spletne skrbnike. Vsi načrti vključujejo dostop do korenin, seznam funkcij VPS vključuje tudi:

 • SSD
 • 1 GB / s druge pasovne širine
 • OpenVZ
 • Nadgradnje RAM-a in pomnilnika

Varnostne kopije imajo dostop do FTP in Rsync, vendar jih je treba kupiti posebej.

Cene in podpora

Ne prvič, da se morate zelo globoko vkopati v pogoje, da to najdete, vendar vsi načrti gostovanja VPS-Server prihajajo z pravico kadar koli odpovedati načrt in prejeti vračilo za neuporabljene storitve. Nadomestilo pa je dodeljeno le za preostale cele mesece, vsi pa z 10-odstotno pristojbino za vračilo.

The načrt gostovanja v skupni rabi vstopnega nivoja prihaja s sposobnostjo gosti pet mest, kar omogoča dražje glede na načrte drugih ponudnikov ki omogočajo gostovanje enega samega spletnega mesta. Seveda, če resnično ne želite gostovati na petih spletnih mestih.

Vsak načrt pride zraven neomejeno računov MySQL in FTP, in Načrt najvišjega nivoja ima dovolj prostora na disku za vsa, razen največjih mest. The cene za načrte višje stopnje so odlične v primerjavi s tistim, kar lahko dobite drugje.

Zmedeno, načrti z večjim diskovnim prostorom ne prihajajo s potrdili SSL, tako da boste morali za svojo trgovino za e-trgovino izberite med nakupom SSL potrdila (za visok načrt skladiščenja) in plačilo za dodatno skladiščenje (na načrtu, ki vključuje potrdilo SSL).

Obstajajo več načrtov za gostovanje v Linuxu VPS Linux vse imajo enake funkcije, vendar različne razporeditve virov v 1 ali 2 CPU jedrih, 1 GB do 4 GB RAM-a in 30 GB do 100 GB diskovnega prostora. Nekaj ​​jih je tudi Načrti gostovanja VPS na trdem disku s večje dodelitve RAM-a in pomnilnika vendar še vedno samo 1 o 2 jedra CPU-ja. Žal to čutim pomanjkanje dovolj jeder CPU in pomnilnika za količino ponujenih podatkov bo skoraj nemogoče vzdrževati hitrost.

The Načrti za Windows VPS so bolj privlačni kot načrtuje Linux. Vključujejo 2 do 8 jeder CPU, 2 GB do 8 GB RAM-a in 160 GB prostora na disku. Vendar pa prihajajo tudi z omejitvami prometa od 6 do 8 TB, preden je treba kupiti dodatne zmogljivosti, torej spletni skrbniki, ki vodijo velika spletna mesta, se morajo pred registracijo prepričati o svojih prometnih potrebah.

The Načrtov VPS za zagon je najbolje izogniti v celoti saj (za ceno) nudijo premalo pomnilnika, da bi lahko obdelali količino prostora na disku.

Možnosti podpore so precej slabe. Poslal sem e-poštno sporočilo podpori, ki je 24 ur ostalo brez odgovora. Prav tako navajajo, da lahko od jutra do zgodnjega večera po telefonu, Skypeu, Telegramu, WhatsApp in Viberju pridete do predstavnika., toda moj poskus, da bi jih dosegel prek Skypea, po treh dneh ni prejel odgovora:

Podpora za VPS-Server

Obstaja a precej obsežna baza podatkov o samopomoči, vendar je samo v ruskem jeziku.

Kako se VPS-Server ujema s konkurenco?

VPS-Server s strežniki v ZDA, Evropi in Rusiji ponuja odlično geografsko pokritost za trgovce z e-trgovino. Vrednost načrtov gostovanja VPS pa je oslabljena s sistemom cen, ki ne ustreza uspešnosti moči s skladiščnimi zmogljivostmi. Napredni spletni skrbniki si lahko ogledajo, vendar se pred registracijo prepričajte o svojih potrebah.

Prednosti

 • SSD
 • PHP 7.2
 • Brezplačno SSL potrdilo (niso vsi načrti)
 • WordPress, Joomla, Drupal

Slabosti

 • Brez brezplačnih varnostnih kopij
 • Brez podpore 24/7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map