Pregled Unihost 2020 – ali je vredno?

Unihost je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je Unihost dostojen spletni strežnik, lahko z nižjo ceno dobite boljše kakovostno gostovanje Gostovanje, na primer.


Unihost je zasebno podjetje, ki posameznikom in podjetjem ponuja vrsto spletnih gostovanj, VPS in namenskih strežniških rešitev. Trenutno Unihost vzdržuje strežnike v Evropi in Kanadi. Spletno mesto podjetja je na voljo v angleščini, ukrajini in ruščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

S strežniki po vsem svetu lahko Unihost poskrbi za vse vaše lokalno in mednarodno gostovanje potrebe. Upravljajo podatkovna središča Tier-3 in Tier-4 z več kot 130 konfiguracijami in varnostnimi sistemi. Glede na vaše potrebe lahko naročite proračunske rešitve za gostovanje za začetna ali zmogljiva spletna mesta namenskih strežnikov s procesorji Intel Xeon za velike delovne obremenitve. S slednjim dobite namenske IP-je za svoj projekt in na nizih RAID 10 z več vozlišči dovolj prostora do 13 TB. To je več kot dovolj prostora za gostovanje vaših baz podatkov, medijskega portala, pretočnih storitev in podjetniških aplikacij ali spletne trgovine.

Kar nekaj storitev gostovanja se lahko po varnosti uporabnika ujema z Unihostom. Z vsakim načrtom dobite popolno zaščito pred DDoS napadi do L7. Ves dan spremljajo promet, analizirajo in filtrirajo zlonamerne podatkovne pakete s pomočjo požarnega zidu strojne opreme in zagotavljajo varno šifriranje prek vRack (virtualno šifrirano omrežje). To še ni vse. Omogočajo vam tudi nastavitev močne zaščite omrežja s pomočjo Cisco Firewall za boj proti hekerjem ali napadalcem.

Unihost je lahko odlična izbira, če iščete tudi storitev gostovanja, ki ponuja brezplačno varnostno kopijo kupcem. Z vsakim namenskim strežnikom dobite 100-500 GB zunanje varnostne kopije. Količina prostora za shranjevanje se razlikuje od lokacije do lokacije.

Unihost

Nastavitev osnovnega upravljanja strežnika je 100% brezplačna. Z zmogljivim in prilagodljivim upravljalnim območjem strežnika boste lažje razdelili virtualne vire v delovne obremenitve. Ugodno lahko upravljate svoj spletni prostor, znova zaženete sistem, namestite sistem po lastni izbiri in nadzirate podatke omrežja neposredno na nadzorni plošči računa..

Če se želite preseliti s trenutnega gostitelja na Unihost, boste morda želeli izkoristiti njihove brezplačne in hitre prenose projektov. Njihova skupina za podporo vam bo pomagala premikati datoteke, baze podatkov ali aplikacije na njihove strežnike. Samo streljajte jim po e-pošti s podrobnim opisom nameravanega prenosa projekta.

ISPManager je brezplačen z vsakim namenskim strežnikom. Vključena sta cPanel (za redne stranke) in WHM za preprodajalce. Za primerno plačilo lahko naročite tudi dodatne storitve, kot so:

 • rezervne shrambe
 • SSL potrdila
 • nadzorne plošče
 • strojne požarne zidove
 • licenčna programska oprema za VPS

Cene in podpora 

Unihost ima fleksibilni paketi z ničelnimi stroški za nastavitev. Izberete lahko strežnik, ki temelji na RAM-u, IP-jih na strežniku, vrstah diskov, lokaciji, jedrih in ceni. Ko oddate naročilo, lahko plačujete mesečno, četrtletno, polletno ali letno. Priporočam, da se odpravite na šestmesečni obračunski cikel ali letni načrt. Oba sta upravičena do popustov med 2,5 in 5%. Strankam, ki se prijavijo na namenske strežnike, ponudijo tudi veliko dodatkov.

Po ogledu lahko rečem, da nimajo brezplačnih poskusov. Verjetno je to zato, ker ponujajo številne popuste in sezonske ponudbe. Zamenjava ali zmanjševanje načrtov je preprosta stvar. Z nekaj kliki lahko nadgradite in pridobite več prostora za shranjevanje in pomnilnika RAM, ki ustreza vašim naraščajočim delovnim obremenitvam.

Kupci uživajo podpora za uro prek klepeta v živo, e-pošte, telefona, skypea in celo Telegrama. Podpora pozna njihove stvari. Če imate zapletene težave, je priporočljivo, da odprete vozovnico z visoko prednostno nalogo, da vam bo skupina za podporo pomagala in jo hitro rešila. Prav tako lahko naročite vrhunske pakete za upravljanje z aktivnim spremljanjem in odpravljanjem napak.

Kako se Unihost ujema s konkurenco?

Unihost ponuja solidne storitve gostovanja po dostopnih cenah in dobro uptime v vseh njihovih načrtih. K temu dodajte odlično ekipo za podporo in videli boste, zakaj kupci svojo platformo plujejo dan in noč.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Brezplačno shranjevanje varnostnih kopij
 • Zaščita DDoS
 • Hibridna struktura SATA + SSD
 • 24/7 podpora

Slabosti

 • Delna povračila
 • Počasni prenosi domen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map