Pregled TransIP 2020 – videti dobro, a kaj je ulov?

transip mine


TransIP je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.

TransIP je nizozemsko podjetje, ki posluje od leta 2003. Njihov seznam funkcij je dober za gostovanje spletnih strani z eno domeno, skupaj z robustno hrambo, podporo baze podatkov in neomejeno pasovno širino. Če pa potrebujete kaj več, poglejte drugje.

Lastnosti in enostavnost uporabe

TransIP ponuja storitve gostovanja na osnovi Linuxa na samorazvitih strežnikih, da bi zagotovili kar največ časa. Vsi načrti imajo naslednje funkcije.

 • 10 GB ali več prostora za shranjevanje
 • Neomejena pasovna širina
 • Podpora za bazo podatkov MySQL
 • Vsaj pet e-poštnih naslovov

S programom TransIP je nekaj dobrih funkcij z dodano vrednostjo podpora za najnovejšo različico PHP in brezplačna potrdila SSL. Številni gostitelji doplačajo za SSL certifikate. Prav tako prejmete dnevne varnostne kopije z dostopom do 10 dni obnovljenih podatkov.

transip-lastnosti

TransIP ni priporočljiv za večino začetnikov, saj nimajo samodejne namestitve ali ustvarjalca povleci in spusti. Lahko se odločite za registracijo za njihov WordPress hosting, ki ima enake lastnosti kot standardno gostovanje, vendar ima WordPress prednaloženo.

V nasprotnem primeru je gostovanje cPanela enostavno in tisti, ki vedo, kako ustvariti spletna mesta, bodo imeli majhne težave pri uporabi tega gostitelja.

TransIP ponuja tri stopnje gostovanja, vse z zgoraj naštetimi funkcijami z le naslednjimi razlikami:

Spletno gostovanje SSpletno gostovanje LSpletno gostovanje XL
Skladiščenje10 GB50 GB100 GB
Baze podatkov110100
E-poštni naslovi550Neomejeno

Cene in podpora

Največja ovira pri uporabi programa TransIP je, da s tem računom dobite samo eno domeno in ni brezplačna. V vašem načrtu ne morete gostiti nobenih dodatnih spletnih mest in potencialne stranke so se zaradi te storitve veliko pritožile. Po enem mesecu se spremeni tudi cena za načrte. Vse promocijske ponudbe veljajo samo prvi mesec.

Kot smo že omenili, ponujajo gostovanje v WordPress-u, toda vse njihovo gostovanje v WordPressu so standardni načrti z vnaprej nameščenim WordPress-om. Cene so enake. Če ne boste namenjeni samo uporabi WordPress-a, bi bilo bolje, da dobite gostovanje cPanel in ročno namestite WordPress.

Ni presenetljivo, da je slaba tudi podpora strankam. Trenutno nudijo samo podporo v bazi znanja in podporo za spletno prodajo vozovnic. Če želite govoriti s podporo za stranke, morate imeti plačan račun. Trdijo, da se na vse prošnje odzovejo v eni uri, tudi ob koncih tedna. Bolj bi jim ustrezali, če bi nudili vsaj podporo za klepet v živo.

Koliko stane TransIP? TransIP ponuja načrte od 2 do 11 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt TransIP naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. TransIP vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje podjetja TransIP tukaj.
Kako dobra je TransIPova podpora strankam? TransIP ni uvrščen med naše najboljše domače gostitelje. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je TransIP majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih spletnih gostovalnih storitev.

Kako se TransIP ujema s konkurenco?

Če želite samo gostovati na enem spletnem mestu in želite imeti dovolj prostora za shranjevanje, pasovno širino in shranjevanje po e-pošti po dostopni ceni, potem je TransIP morda za vas. jazČe morate gostovati na več spletnih mestih ali imate v prihodnosti načrte, potem boste morali iskati drugje.

TransIP morda ponuja storitev agood po ugodni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • 10 GB ali več prostora za shranjevanje
 • Neomejena pasovna širina
 • Brezplačni SSL certifikati
 • Dnevne varnostne kopije

Slabosti

 • Gosti lahko samo eno domeno
 • Brez klepeta v živo ali telefonske podpore
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map