Pregled Tier.net 2020 – Oglejte si statistiko!

Tier.Net je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


Tier.Net je ameriško spletno mesto s ponudnikom gostovanja, ki je bilo ustanovljeno leta 2013, da bi posameznikom in podjetjem nudilo rešitve za gostovanje. Tier.Net uporabnikom ponuja rešitve za spletno gostovanje, ki lahko prenesejo preizkus časa. Podporni center ponudnika gostitelja se nahaja na Floridi in ima svoje pisarne v New Yorku. Podatkovni centri se nahajajo v več zveznih državah ZDA. Njegove gostovalne rešitve so na voljo za poslovna podjetja vseh oblik in velikosti.

Tier.net

Lastnosti in enostavnost uporabe

Tier.Net s svojimi viri ustvarja najbolj perspektivne rešitve gostovanja spletnih strani. Ponuja rešitve po konkurenčnih cenah, vključno z načrti gostovanja VPS, Dedicated, Shared, Collocation in Reseller. Sledi nekaj funkcij, ki jih boste našli kot del teh načrtov:

 • Neomejeno shranjevanje
 • Neomejena pasovna širina
 • Neomejeno poddomena
 • Brezplačna podpora Cloudflare
 • Brezplačno 256-bitno varno potrdilo SSL
 • Neomejeno e-poštno sporočilo
 • Programska oprema za graditelje spletnih mest

Druge funkcije, zaradi katerih je Tier.Net bolj kot drugi ameriški ponudniki gostovanja, vključujejo:

 • Varnost omrežja in utripajoča hitrost – Tier.Net ponuja zanesljive in hitre rešitve za gostovanje, ki jih poganjajo močni in varni podatkovni centri, omrežna infrastruktura, ki uporablja najsodobnejše protokole za odpuščanje, in strokovna ekipa, ki zagotavlja, da vse teče gladko vsako minuto vsak dan.
 • 100% uptime SLA – Tier.Net je veliko vložil v vrhunsko tehnologijo ter visoko usposobljeno in izkušeno osebje, tako da lahko zagotovi 100% garancijo za vse
 • Gradnja po meri – Tier.Net ponuja izdelavo po meri, zlasti za napredna spletna mesta, ki potrebujejo veliko prostora za shranjevanje, pasovno širino in močno podporo.

Cene in podpora

V primerjavi z drugimi ponudniki gostovanja je Tier.Net razmeroma drag. Seveda pa boste plačali za dolgoročnejše gostovalne rešitve prek Tier.Net-a. Glede na nešteto funkcij, ki so vključene v pakete za gostovanje, pa lahko rečem, da je vredno ceno. Poleg tega svoje garancija zamrznitve cene zagotavlja, da se boste lahko spočili, če podjetje ne bo samovoljno povišalo stroškov v prihodnosti. Svoje 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja je najbolj zanesljiv način za vse, ki razmišljajo o svojih gostovalnih rešitvah, da jih preizkusijo, preden sprejmejo stalno odločitev.

Tier.Net ima odzivnost podporna skupina na voljo 24/7 skozi vse leto. Do nekoga iz te podporne skupine lahko pridete prek družabnih medijev, e-pošte, klepeta v živo, telefona ali prek sistema izdaje vozovnic. Tier.Net trdi, da imajo vodilne storitve za podporo strankam, ki uporabnikom pomagajo učinkovito in hitro krmariti po vseh izzivih gostovanja. Kljub temu lahko odsotnost baze znanja na njenem spletnem mestu frustrira za uporabnike, ki raje to počnejo sami. Na njegovem spletnem mestu tudi nisem mogel najti oddelka s pogostimi vprašanji Tier.Net. Zadovoljen sem bil s pogovorom s skupino za podporo podjetja prek spletnega klepeta spletnega mesta. Oseba, s katero sem govoril, je bila potrpežljiva, vljudna in je naletela na izjemno sposobno.

Koliko stane Tier.net? Tier.net ponuja načrte od 3,49 do 7,78 dolarja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt Tier.net naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Tier.net vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje s podjetja Tier.net tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Tier.net? Tier.net ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spleta. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Tier.net majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se Tier.net ujema s konkurenco?

Tier.Net ima v lasti vse svoje podatkovne centre, zato lahko z največjo zaupnostjo svojim strankam daje v ZDA, ZDA, Kitajsko in zunaj garancije visoke razpoložljivosti. Uporablja sodobna strojna oprema in najsodobnejši protokoli odpuščanja zagotoviti trajne rešitve gostovanja za podjetja vseh velikosti.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Vsi načrti gostovanja vključujejo neomejeno shranjevanje in pasovno širino
 • Odzivna podporna skupina je na voljo 24/7 vse leto
 • Uporablja vrhunsko tehnologijo za zagotavljanje 100-odstotnega trajanja dela
 • Zamrznitev cene in 30-dnevno jamstvo vračila denarja

Slabosti

 • Mesečni načrti gostovanja precej dragi
 • Na voljo ni nobene baze znanja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me