Pregled Sibername 2020 – Oglejte si statistiko!

SibernamePodjetje Sibername ponuja storitve gostovanja spletnih strani od leta 2000. To je kanadsko podjetje s sedežem v Ottawi, s poudarkom na dobri storitvi strank. Imajo strežniki na treh ločenih lokacijah v Kanadi, serviranje več kot 2000 kupcev. Njihova spletna stran in podpora sta na voljo v angleščini in francoščini, kar kaže na njihovo kupce, ki je predvsem kanadski.


Lastnosti in enostavnost uporabe

Sibername ponuja celoten obseg storitev gostovanja spletnih strani od skupnega gostovanja spletnih mest, SSL certifikatov, gostovanja spletnih strani Windows, gostovanja preprodajalcev, gostovanja po e-pošti in registracije domen. Ponujajo tudi rešitve spletnih strani, kot so oblikovanje spletnih strani, plačano upravljanje oglaševanja in optimizacija iskalnikov.

Njihovi standardni načrti za gostovanje spletnih strani vključujejo naslednje funkcije:

 • 99,9% oglaševalskih nadur
 • Dnevne in tedenske avtomatske varnostne kopije spletnih strani
 • Brezplačna registracija domen za eno leto
 • Od enega do treh spletnih mest na načrt gostovanja
 • Skupno SSL potrdilo brezplačno
 • 5 GB do 30 GB prostora na disku, odvisno od načrta

Sibername je odličen gostitelj spletnega mesta za začetnike. Brezplačno vključeno v vse njihove pakete gostovanja je gradnik spletnih strani, ki ga je zagotovil Weebly. Ta gradbeniki izhajajo iz škatle pripravljen za e-trgovino, z možnostjo prodaje preko spleta, orodja za izdelavo povleci in spusti in več kot 190 že pripravljenih tem spletnih mest. Sibername ponuja tudi odlično namestitveni program z enim klikom z več kot 400 priljubljenimi programi npr. WordPress, Joomla, Drupal in še veliko več.

Drug velik dodatek za začetnike je njihov brezplačna vadba ena na ena prek Google Hangouts. Vsakemu kupcu Sibername je na voljo brezplačno usposabljanje prek video klicev in pomoči pri nastavitvi teme njihovega spletnega mesta, e-poštnih računov in še več. To je edini ponudnik gostovanja spletnih strani, ki sem ga videl, in pomaga uporabnikom. Čeprav naprednejši lastniki spletnih mest verjetno ne uporabljajo, je to odlična funkcija za začetnike in nove lastnike spletnih strani.

Druga velika lastnost Sibername je njihova 99,9% garancija za čas. Ne le, da je to velik odstotek uptime, imajo tudi a podroben in dobro oglašen dogovor o ravni storitev na spletnem mestu, ki opisuje natančen pravilnik, če ne izpolnjujejo tega časa.

Cene in podpora

Sibername so dražji od velikih severnoameriških konkurentov. Vendar pa jasno zagotavljajo vrhunska storitev z veliko dragocenimi dodatki, zato je dodatna mesečna pristojbina zagotovo vredna lastnika spletnega mesta, ki išče vrhunsko storitev.

Ponujajo široko paleto pogodbenih pogojev, skupaj z izborom promocij. Na primer, njihovo gostovanje lahko kupite v en, tri, dvanajst, štiriindvajset in šestintrideset mesecev. Mesečna cena strmo zmanjšuje, ko povečujete dolžino izraza. Ena od pripomb je, da se popust uporablja samo za prvi termin, tako da bo ob obnovi veljala polna mesečna cena brez popusta.

Ponujajo tudi brezplačna selitev, brezplačen prenos domen, brezplačna registracija domen (v vsem razen najcenejšega načrta), brezplačni skupni SSL in brezplačni graditelj spletnega mesta z vsemi njihovimi paketi. Te funkcije pogosto zaračunavajo dodatno provizijo od drugih ponudnikov. Še več, ponujajo tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Za oba imata podporo po e-pošti prodajna in tehnična dosegljiva 24/7. Imajo klepet v živo in telefonsko podporo od 8:00 do 20:00. za tehnične, od 8.00 do 18.00. za prodajo in od 8.00 do 16.00. za pritožbe. Obljubljajo, da bodo glasovno pošto vrnili v dveh urah kadar koli v dnevu. Imajo tudi a velik vir centrov na njihovi spletni strani. Moram reči, tudi ko sem z njimi vzpostavil stik ob nenavadnem času dneva, ko je bil njihov klepet v živo brez povezave, sem prejel takojšnjo e-pošto. Bil sem zelo navdušen nad njihovo storitvijo za stranke.

Kako se Sibername ujema s konkurenco?

Sibername je uveljavljen ponudnik s številnimi kanadskimi certifikati industrije, vključno s pooblaščenim registratorjem ICANN, pooblaščenim registratorjem CIRA in podjetjem, pooblaščenim za A + BBB..

Prednosti

 • Zelo strokovno in uveljavljeno
 • Certifikacija v industriji
 • 99,9% garancija za čas
 • Odličen graditelj spletnih strani

Slabosti

 • Dražje od drugih severnoameriških podjetij
 • Popusti veljajo samo za prvi termin
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me