Pregled platna Host 2020 – skriti dragulj

Canvas Host s sedežem v Portlandu je zeleno podjetje za spletno gostovanje, ki zagotavlja stabilne načrte za skupno gostovanje in rešitve VPS z 30-dnevno garancijo vračila denarja, skupaj s storitvami, kot so spletni dizajn in registracija domen.


Platno gostitelj

Lastnosti in enostavnost uporabe

Canvas Host vam ponuja vse, kar potrebujete za izdelavo, rast in upravljanje spletnega mesta. Njihovi skupni gostovalni načrti imajo naslednje funkcije:

 • Neomejeno parkiranih domen in poddomena
 • Operacijski sistem Linux (CentOS)
 • Brezplačni avto SSL certifikati
 • POP3, IMAP in spletna pošta
 • FTP, SFTP in SSH dostop
 • Cron delovna mesta / redna opravila
 • Samodejne tedenske varnostne kopije
 • 99,9% podaljška
 • 24/7 spremljanje

Vsak račun za skupno gostovanje je priložen cPanel, ki vam omogoča enostavno upravljanje prostora za shranjevanje, e-poštnih sporočil, datotek, baz podatkov in varnosti.

Z začetnikom prijazen Canvas Host, vi za izdelavo spletnega mesta ne bo potrebno kodiranja ali znanja HTML. Uporaba Instalatron – brezplačen namestitveni program z enim klikom – lahko namestite svoj najljubši CMS. Priljubljeno Weebly graditelj spletnih strani je tudi vključeno. S svojim preprostim vmesnikom povleci in spusti lahko v nekaj minutah oblikujete in uvedete funkcionalno spletno mesto. Potem, ko končate, lahko uporabite dobro preizkušeno CloudFlare predpomnjenje za pospešitev vašega spletnega mesta za do 200%. Nikoli se ne boste zataknili pri krmarjenju ali upravljanju spletnega prostora. Na njihovi strani z viri boste našli številne čudovite vadnice, ki vas bodo vodile na vsakem koraku.

Platno gostitelj varnost uporabnika jemlje resno. Oni tečejo samodejno preverjanje zlonamerne programske opreme in virusov na spletnih mestih in v aplikacijah, ki jih gostujejo na njihovem strežniku. Vsi njihovi računi e-pošte, vključno z osnovnimi, podpirajo filtriranje proti neželeni pošti. Kritični primeri se obravnavajo sproti na kraju samem, preden se stopnjevajo in vplivajo na uspešnost vašega spletnega mesta. Poleg tega redno izvajajo tudi preverjanje zlonamerne programske opreme in virusov na vseh spletnih mestih svojih strank.

Če se premikate, lahko naročite virtualni zasebni strežniki s sedežem v Portlandu, z geolociranimi naslovi IP. Na voljo so trije načrti, ki delujejo na CentOS-u: VPS1, VPS2 in VPS3 z med 10 GB-30 GB pomnilnika in 200GB-600GB pasovno širino. Njihov VPS je primeren za stranke, ki želijo več možnosti prilagoditve ali specializirano gostovanje za njihove aplikacije in spletna mesta. Z njihovimi načrti dobite namenski RAM, prostor za shranjevanje in IP naslove. Dobili boste tudi popoln korenski dostop in SSH z možnostjo uporabe cPanel in / ali WHM.

Poleg tega deljeno gostovanje in VPS, oni tudi ponudba gostovanje prodajalcev in Gostuje spletno mesto, združljivo s PCI, za spletna mesta za e-trgovino z integracijo nakupovalnih košaric in več možnosti odjav. Če želite zgraditi in gostovati spletno mesto za vašo neprofitno organizacijo, dobrodelne organizacije ali CBO, upoštevajte njihove diskontirane neprofitne gostovalne načrte.

Cene in podpora

Če pogledate njihove cene, jim lahko poveste skrbi za različne proračune. Čeprav so nekoliko dragi, imajo njihovi paketi ničelne pristojbine za nastavitev in imajo veliko število funkcij, ki jih ne boste našli na dnu piramide. Več lahko prihranite s prijavo za šest mesecev ali dlje. Dolgoročno predplačniški načrti vam ustrezajo do 25% popusta.

Canvas Host ima v skupni rabi, preprodajalcu, skladen s PCI in celo VPS gostovanje, vsi pa imajo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in a Politika „brez preprodaje“.

Vse njihove storitve gostovanja so podprte 24/7 tehnična podpora. Njihovi tehniki spremljajo varnost in delovanje vseh svojih strežnikov (vključno s kolociranimi). Če potrebujete pomoč pri zamenjavi opreme ali programske opreme za popravke, odprite vstopnico ali pokličite njihove brezplačna podporna številka med 5. in 20. uro po pacifiškem času (ali od 8.00 do 20.00, če jih kontaktirate med vikendi). Še posebej mi je bilo všeč, da jih imajo tudi oni lokalne številke za ZDA in Združeno kraljestvo. Lahko jim tudi pošljete e-pošto ali svoja vprašanja pošljete prek kontaktnega obrazca na njihovi spletni strani.

Canvas Host je v skladu s svojo prvotno vizijo naredil kar nekaj za zagotovitev topla osebna podporna storitev, ne glede na to, kakšen nivo gostovalnega načrta ste kupili od njih. Ko sem se obrnil nanje v zvezi s težavo z DNS, me je pozdravil podporni agent, ki je vedel moje ime in se je zdelo, da resnično pozna zgodovino mojega računa. Pomagal mi je hitro odkriti težavo s koreninami in zadevo rešil v enem dnevu.

Kako se Canvas Host ujema s konkurenco?

Canvas Host je, poleg majhnih, poleg številnih in osebne podpore tudi ponudbo bogatih funkcij, razširljivih gostovalnih paketov po ugodnih cenah..

Canvas Host morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 99,9% garancija za čas
 • 24/7 tehnična podpora
 • Brezplačna nastavitev računa

Slabosti

 • Cene gostovanja v skupni rabi na visokem koncu
 • Brez klepeta v živo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me