Pregled MilesWeb 2020 – skriti dragulj?

milj-pregled


Majhen gostitelj z krepkimi trditvami

MilesWeb je ponudnik gostovanja spletnih strani v Indiji, ustanovljen leta 2012. Drzno trdi, da je “svetovni vodja pri zagotavljanju upravljanih storitev spletnega gostovanja.” Seveda, toda ne morem najti ničesar na spletu, ki bi to podkrepil. To sploh ni vodilni gostitelj v Indiji (kjer ima sedež).

Trenutno ima več kot 10.000 kupcev po vsem svetu, večina je v Indiji in ZDA, kar ni slabo, vendar zagotovo ni nikjer v bližini velikosti vodilnega svetovnega podjetja.

MilesWeb ima 20 različnih različic lokacij svojega spletnega mesta, vendar so spletna mesta vedno v angleščini. Bilo bi lepo, če bi ga prevedli v jezik vsake države, toda mislim, da bi lahko brskalnik dopustil, da to stori za vas.

milesweb-servre-lokacije

Ponuja poceni skupne gostovalne načrte, namenske pakete strežnikov, navidezne zasebne strežnike Windows in Linux ter VPS in celo gostovanje, značilno za WordPress, zato je na voljo več možnosti. A ima za vas prave možnosti? Ali je “najboljši”, kot to pogumno trdi?

Če iščete gostitelja in ste naleteli na MilesWeb, dajte mi nekaj minut časa. Kopal bom podatke (hitrost nalaganja spletnega mesta, uspešnost storitve za stranke, garancije za uptime) in ko bomo končali, boste vedeli, ali je to pravi gostitelj za vas.

Če ste pripravljeni, gremo naprej.

milj-lastnosti

(Domnevno) Načrti za najboljše gostovanje v ZDA v ZDA 

MilesWeb ni nikjer blizu vodilnega ameriškega gostitelja, ki pravi, da je, vendar če lahko to premagate, ponuja nekaj odličnih premijskih lastnosti. Vsi načrti prihajajo zraven brezplačen SSL certifikat in omrežje za dostavo vsebin Cloudflare (CDN), kar je impresivno za tako poceni gostitelja, vendar pazite na varnostne kopije, ker so drag dodatek.

Zdaj pa si oglejmo nekaj najzanimivejših funkcij, ki jih ponuja MilesWeb.

Podatkovna središča 3. in 3. stopnje

MilesWeb nima svojih podatkovnih centrov, vendar uporablja samo podatkovna središča Tier 3 in Tier 4. To je precej redko in pomeni, da vaše spletno mesto doživi manj kot 26,3 minute (stopnja 4) ali 1,6 ure (tretji nivo) izpadov na leto.

Izbirate lahko tudi med strežniki v ZDA, Združenem kraljestvu in Indiji, tako da lahko izberete najboljšo lokacijo za svojo stranko.

Nadpovprečno jamstvo za čas izvedbe

Predvsem zaradi uporabe podatkovnih centrov stopnje 3 in 4, MilesWeb ponuja 99,95-odstotno garancijo (industrijski standard je 99,9%). Omenjena je v pogojih, podrobnosti pa so nejasne, kaj se zgodi v primeru pretiranega izpada.

Več funkcij za razvijalce kot običajno

MilesWeb ponuja dobro izbiro funkcij za razvijalce, veliko več, kot sem pričakoval pri standardnem gostitelju. Če iščete napredno podporo za jezik kodiranja, so tu Python (čeprav ne najnovejša različica), Ruby on Rails, Javascript in različne različice Node.js. In obstaja podpora za vse različice PHP-ja, če je to pomembno za vas.

Začnite z Zero Technical Experience

Če ste novinec, MilesWeb ponuja brezplačne selitve na spletna mesta z drugih gostiteljev in različne funkcije, prijazne začetnikom.. Na voljo je vrhunski namestitveni program Softaculous z enim klikom z več kot 400 podprtimi programi, kot tudi brezplačno orodje za izdelavo spletnih strani.
milesweb-enostavnost uporabe

Prijetno naravnost

MilesWeb ponuja preprosto spletno mesto, ki ga je enostavno krmariti. Je čist in sodoben, in čeprav ponuja veliko funkcij, ni nestrpen ali prenasičen. Vzpostavil sem spletno mesto WordPress, da vidim, kako enostavno je bilo. Tu je moja izkušnja.

Ustvari račun

Postopek ustvarjanja računa je razmeroma enostaven, vendar malo bleščeč. Na voljo je veliko dodatkov, nekateri lahko dragajo (varnostne kopije) in nekateri, ki so manj pogosti za poceni ponudnike gostovanja spletnih mest (nastavitev Google Analytics).

Nekako mi je uspelo v košarico dodati več izdelkov in jih ni bilo enostavno odstraniti. Ko sem ustvaril račun, sem moral počakati, da oddelek za obračun preveri nakup, preden sem lahko do njega dostopal.

Povežite domeno in namestite WordPress

MilesWeb ponuja skupno kombinacijo cPanel in Softaculous, zato je namestitev WordPressa enostavna. Če imate težave, se lahko preprosto obrnete na stranko ali poiščete bazo znanja. Na splošno gre za postopek, ki je prijazen začetnikom in o njem lahko izveste več.

Uporabni dodatki

MilesWeb ponuja vse običajne dodatke, skupaj z nekaterimi bolj zanimivimi, kot so konfiguracija Google Analytics, nastavitev Facebookove poslovne strani ter račun Google Webmaster in preverjanje spletnega mesta. Vse to so zelo ugodne in izjemno koristne, če ste začetnik lastnika spletnega mesta.

Izbirne varnostne kopije 

MilesWeb v svoje načrte ne vključuje varnostnih kopij. Obstaja upravitelj varnostnih kopij, ki ga lahko ročno uporabljate, za dodatno mesečno plačilo pa lahko dodate samodejne varnostne kopije. Ponavadi mi ni všeč, ko gostitelji s pomočjo dodatkov poskušajo dobiti več denarja na tak način – zagotovo morajo skrbeti za vaše podatke – toda v primeru MilesWeb so gostinske pristojbine nizke in funkcije so primerljive visoka raven, tako da razumem, zakaj.

Soba za rast

MilesWeb ne samo da prodaja vrsto cenovno dostopnih načrtov gostovanja, temveč ponuja tudi veliko možnosti, ko ste pripravljeni spremeniti svojo spletno prisotnost. Če ste razvijalec, boste veseli ogleda upravljali načrte DigitalOcean, AWS in Jelastic PaaS. To pomeni, da lahko izkoristite najboljše načrte za gostovanje v oblaku in da nekdo drug obravnava vse naloge tehnične konfiguracije in vzdrževanja.

Dobro vse naokoli

Ko se prijavite v MilesWeb, lahko izbirate med eno od številnih lokacij strežnika. Odločil sem se za najbližjega (London), zato ne preseneča, da so bile lokacije, ki so se najbolje preizkusile v hitrostnem testu, Frankfurt, Nemčija, Pariz in London.

Ostali najboljši lokaciji sta bili Singapur in Avstralija, medtem ko so bile vse severnoameriške lokacije slabše, vendar ne preveč slabo. Skupna zmogljivost je ocena A, kar je glede na to, da je gostitelj na koncu cenejšega spektra.

milesweb-perfomance

Da bi to še dodatno podkrepil, sem raziskoval spletno mnenje strank in čeprav je bilo nekaj negativnih ocen, je bila velika večina pozitivnih. Super delo, MilesWeb.

Pomoč 24/7

Storitve za stranke so na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu. Na klice v živo, vstopnico, e-pošto ali telefon se lahko obrnete na oddelke za zaračunavanje, prodajo ali tehnične službe. Obstaja tudi baza znanja, če raje težave rešujete sami.

Branje spletnih pregledov preteklih in sedanjih strank, Navdušen sem bil nad pohvalo za storitve za stranke MilesWeb. Vendar sem ga želel preizkusiti, zato sem se obrnil na ekipo po različnih podpornih kanalih. Tukaj sem izvedela.

podpora za milje

Klepet v živo

Tako prijavljeni kot odjavljeni kupci se lahko obrnejo na ekipo prek klepeta v živo 24/7. Ko sem kupoval načrt, sem moral nekajkrat uporabiti klepet v živo, da sem postavil vprašanja. Vsakič se agent pobere v nekaj sekundah.

milesweb-podpora-live-klepet

Podporna vozovnica

Ker je bil moj račun označen iz varnostnih razlogov, sem moral potrditi, da sem izvedel plačilo in da sem lastnik plačilnega sredstva. To je bilo urejeno z vozovnico. Vedno sem zaskrbljen, ko je moj račun označen (včasih lahko traja tudi nekaj dni), toda z MilesWeb je bil celoten postopek končan v desetih minutah.

milesweb-podpora-vozovnica

Prodajni e-poštni naslov

Moj zadnji preizkus je bil, da sem poslal e-pošto na prodajni oddelek. Vprašal sem osnovno vprašanje (ali je vključen brezplačen Cloudflare CDN) in v 30 minutah prejel vljuden odgovor.

Na splošno so na vsak način stika odgovorili hitro in strokovno. To je veliko bolje kot mnogi poceni ponudniki gostovanja. Na vsako vprašanje smo odgovorili v nekaj minutah in ne v urah, kar se pogosto lahko zgodi z e-poštnimi sporočili ali prošnjami za vstopnice.

Cene MilesWeb so na prvi pogled videti nizke. Vendar je navedena cena 50% popust in Po obnovi se bo vaša cena zvišala na običajno ceno, ki ni tako velika.

Načrti so na voljo samo za eno-, dvo- ali triletno obdobje, zato boste morali biti pripravljeni plačati vnaprej. Tu je še možnost plačila: lahko plačujem samo prek PayPal – tudi možnost plačila s kreditno ali debetno kartico, ki vključuje ustvarjanje ali uporabo obstoječega računa PayPal.

Odpovedi & Nadomestila 

Račun lahko prekličete prek nadzorne plošče. Preprosta je navigacija do storitve, izbira Upravljalnih dejanj in nato Zahtevanje preklica. Kot pri mnogih gostiteljih tudi med postopkom ni potrditve zneska vračila, zato sem skočil na klepet v živo, da ga potrdim. Svetovali so mi, naj počakam na potrditev z vozovnico.

milweb cene

V nekaj minutah sem prejel e-poštno potrdilo o odpovedi, vendar še vedno ničesar o vračilu, zato sem nadaljeval znova. Prejel sem še en hiter odgovor, vendar so namesto potrditve vračila želeli, da ostanem.

milweb-cene-2

Nazadnje sem prejel e-poštno sporočilo, v katerem je bilo potrjeno, da je bilo vračilo opravljeno. Vesela sem, da sem spremljala, ker mislim, da se ne bi uporabila samodejno. Po tem je MilesWeb spoštoval svojo politiko vračila – moj način plačila je bil naslednji dan v celoti povrnjen.

Koliko stane MilesWeb? MilesWeb ponuja načrte od 1 do 4 USD. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri MilesWeb načrt naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. MilesWeb vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz MilesWeba tukaj.
Kako dobra je podpora strankam MilesWeb? MilesWeb ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je MilesWeb majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se MilesWeb ujema s konkurenco?

Na splošno sem navdušen nad MilesWeb-om. Ne maram, da trdi, da je gostitelj številka ena, razen tega pa se je treba pohvaliti z nekaj odličnimi stvarmi, od celovitih razvijalskih funkcij do odlične storitve za stranke in cenovno ugodnih cen. Prepričajte se, da si lahko privoščite dejansko ceno po obnovi in ​​da se lahko prijavite za najmanj eno leto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me