Pregled gostovanja stremljenja 2020 – Ali večje pomeni boljše?

aspirationhosting


Aspiration Hosting je ameriško podjetje, ki je specializirano za rešitve Magento za gostovanje in druge priljubljene aplikacije PHP, kot so Simple Machines Forum, WordPress, Drupal in Joomla !. Čeprav imajo sedež v ZDA, jih je prisotna v 30 državah po vsem svetu. Aspiration Hosting, ustanovljen leta 2008, uporablja inovativno tehnologijo za podporo podjetjem pri njihovih potrebah po spletnem gostovanju. Na svoje strežnike nameščajo LiteMage Cache, ki je v industriji znan po tem, da je bil Magento najhitrejši predpomnilnik na celotni strani..

Lastnosti in enostavnost uporabe

Kot že omenjeno, Hosting Aspiration na svojih strežnikih uporablja LiteMage Cache. To je v industriji splošno znano kot najhitrejši predpomnilnik celotne strani za Magento, ki zagotavlja, da se bo vaše spletno mesto za e-poslovanje hitro in učinkovito naložilo za vaše stranke. To ne samo da vpliva na uporabniško izkušnjo, ampak vpliva tudi na uvrstitev v iskalnikih – Google jo je pred kratkim sprejel kot enega glavnih ukrepov za razvrščanje spletnih mest, na katerih se plašijo.

Poleg tega gostovanje aspiracije vključuje brezplačno namestitev le-teh lastniško omrežje za dostavo vsebine za aspiracijo (CDN) z večino gostujočih računov in obljublja 99,9-odstotno pogodbeno pogodbeno pogodbo, in poskrbite, da bo vaše spletno mesto na voljo takoj.

Medtem ko je platforma za elektronsko poslovanje Magento njihova glavna specializacija, so ponujajo tudi rešitve gostovanja za najbolj priljubljene PHP aplikacije, kot so WordPress, Drupal in Joomla!. Tako postane gostovanje aspiracije vsestranska izbira za večino njihove stranke. Seveda, glede na njihovo specializacijo, spada tudi Aspiration Hosting brezplačne Magento samodejne namestitve z vsemi njihovimi gostovanji.

Gostovanje stremljenja ima strežniki, ki se nahajajo po vsem svetu, tudi v Azijsko-Tihem oceanu in Oceaniji. Stranke lahko izberejo svoje želene strežnike glede na to, kje se nahaja njihova osnovna uporabniška baza; na primer, njihovi Singapurski strežniki ponujajo odlično povezavo s Tajsko in ostalo Azijsko-Pacifično regijo.

Gostovanje stremljenja ima tri široke kategorije gostovalnih storitev: gostovanje v oblaku, popolnoma odvečni strežniki v oblaku in njihovi načrti MagePlus, rešitev za e-trgovino brez omejitev, ki je edinstvena zanje. Njihov načrt gostovanja v oblaku na ravni uporabnikov zažene uporabnike s 5 GB shrambe SSD v oblaku, neomejeno pasovno širino, neomejeno gostovanjem spletnih mest in domen, SSL certificiranjem, brezplačno migracijsko spletno stranjo ter 24/7 klepetanjem v živo in podporo Help Desk. To zadostuje za majhna spletna mesta za e-trgovino. Vendar upoštevajte, da ta načrt začetne ravni ne vsebuje njihovega lastnega CDN Aspiration CDN, podpore za spletne razvijalce za vprašanja na ravni aplikacije in telefonske podpore; za vse te se boste morali odločiti za njihov program gostovanja v oblaku Pro.

Cene in podpora

Sheme cen Hosting Hosting so poštene in cenovno ugodne. Imajo veliko različnih paketov, ki bodo zadovoljili večino strank, od vnaprej izdelanih načrtov za gostovanje v oblaku do prilagodljivih strežnikov v oblaku; cene se bodo razlikovale glede na vaše potrebe.

Paketi se razlikujejo predvsem glede na stopnjo podpore strankam, na voljo optimizacije programske opreme, shranjevanje in pasovno širino. Vse kategorije vključujejo brezplačni globalni CDN, Magento samodejne namestitve in Litemage Cache.

Število razpoložljivih podpornih kanalov se razlikuje glede na pakete, ki jih kupite, vendar vsak kupec gostitelj bo imel dostop do svoje storitve 24/7 tehnične podpore. Če naletite na kakršna koli tehnična vprašanja, lahko do njih poiščite prek vozovnice za podporo ali klepetanja v živo – telefonska podpora in podpora spletnim razvijalcem je na voljo samo za izbrane načrte.

Koliko stane gostovanje pri Aspiration Hosting ponuja načrte od 10 do 65 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt gostovanja za aspiracije naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Gostovanje s težnjami vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Aspiration Hosting tukaj.
Kako dobra je podpora strankam pri Aspiration Hostingu? Aspiration Hosting ni uvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je Hosting Aspiration majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih spletnih gostovalnih storitev.

Kako se Hosting Aspiration ujema s konkurenco?

Aspiration Hosting je enostavno in zanesljivo podjetje, ki strankam po vsem svetu zagotavlja kakovostne storitve. Kot specializirani ponudnik gostovanja za Magento ponujajo raven storitev, ki jih ločujejo kot močni konkurenti v panogi.

Prednosti

  • Odlična uptime
  • Posebno optimizirana infrastruktura za Magento
  • Hitrost nalaganja spletnih strani
  • Globalna pokritost

Slabosti

  • Brez telefonske podpore za načrte nižje stopnje
  • Omejena večjezična podpora
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me