Pregled gostovanja IWF 2020 – Ali mu res lahko zaupate?

iwf-gostovanje-mojeiWF Gostovanje je v redu, vendar fino ni dovolj dobro. Medtem ko je iWF gostovanje dostojen spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


H4Y Technologies LLC je leta 2009 kupil iWF Hosting in ga integriral kot ločeno blagovno znamko. Matično podjetje je od leta 2001 vodilno ime v industriji spletnih gostovanj.

iWF Hosting je specializirano za gostovanje v skupni rabi in prodajalcih ter kolokacijo, VPS in namenske strežnike. Svoje storitve zagotavlja z močjo in viri svojih virov pet geografsko razporejenih podatkovnih centrov v ZDA.

Spletno mesto iWF Hosting je v angleščini, vendar njegov portal za podporo podpira petindvajset dodatnih jezikov.

Lastnosti in enostavnost uporabe

iWF gostovanje ponuja 5 skupnih načrtov gostovanja, 5 načrtov gostovanja preprodajalcev, 10 namenskih strežniških načrtov, 5 VPS načrtov, in 24 načrtov za gostovanje kolokacij plus SSL potrdila in storitve registracije / prenosa domen.

Ponudnik ponudnika skupne načrte gostovanja se razlikujejo glede na količino RAID 10 prostora na disku (10 do 30 GB), pasovna širina (od 200 do 600 GB), število poddomena (od 100 do neomejeno), dodatna področja (od 15 do neomejeno) in parkirane domene (od 10 do neomejeno). Vsi ti načrti so podprti s 99,9% podaljšanje SLA in pridejo z:

 • Hiter in varen sistem CloudLinux
 • Brezplačni SSL certifikati Comodo
 • cPanel s FTP / SFTP
 • Izbira različice PHP in razširitev
 • Ruby na tirnicah
 • SSH in Python
 • CGI in Perl
 • Strani z napakami po meri

Načrti za skupno gostovanje prihajajo s AWStats in Webalizer za analizo spletnega prometa in Zmogljiv avtoinštalater (za 300 ali več skriptov).

Gostota in stabilnost okolja gostovanja iWF Hosting je znatno izboljšana za CloudLinux s cPanel ki uporablja inovativno Lahkotno virtualno okolje. To zagotavlja, da konice pri uporabi virov ne bodo uničile celotnega strežnika.

Družba tudi poskrbi Cloudflare CDN izboljšati hitrost nalaganja strani, tako da predpomni vsebino blizu obiskovalcev vašega spletnega mesta. Za nizko mesečno plačilo se lahko odločite za Nadgradnja železniške puške da znatno pospešite prikazovanje vaših predpomnjenih strani.

Cene in podpora

iWF gostovanje Načrti skupnega gostovanja so cenovno konkurenčni. Za te načrte lahko plačujete mesečno, polletno ali letno v USD, podjetje pa sprejema plačila s kreditnimi karticami, PayPalom, čeki / nakazili in Bitcoin. Stranke v skupnem gostovanju dobijo zelo radodarno 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Na skupino za podporo strankam podjetja se lahko obrnete po telefonu, sistemu vozovnic ali klepetu v živo. Ko sem preizkusil klepet v živo, so moja vprašanja takoj odgovorili:

iwf-hosting-support

Kar zadeva orodja za samopomoč, iWF gostovanje ponuja: lepo organizirana baza znanja to naj vam pomaga pri podpori.

Koliko stane iWF gostovanje? IWF gostovanje ponuja načrte od 5 do 16 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt gostovanja iWF naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. iWF gostovanje vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz iWF Hosting tukaj.
Kako dobra je podpora strankam iWF Hosting? IWF Hosting ni razvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je iWF Hosting majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se iWF gostovanje ujema s konkurenco?

iWF gostovanje ponuja načrtov za skupno gostovanje po konkurenčnih cenah podprto z zelo radodarnim 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Gostovalni načrti z bogatimi funkcijami
 • Hitra podpora strankam
 • 60-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Pet geografsko razporejenih podatkovnih centrov s sedežem v ZDA

Slabosti

 • Sprejeta so plačila samo v USD
 • Nizka 99,9% zagotovljena uptime
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me