Pregled gostiteljev scenarija 2020 – Ali večje pomeni boljše?

Pregled skripta-gostitelja1Scriptcase Host je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


Scriptcase Host je ponudnik internetnih storitev, ustanovljen leta 2000. Gostovalno podjetje želi ponuditi hitre in zanesljive storitve gostovanja spletnim dnevnikom in spletnim mestom, skupaj s aplikacijami skripta za podjetja v Braziliji in več drugih državah, vključno z Mehiko, Kolumbijo, ZDA in Čilom.

Spletno mesto Scriptcase Host je na voljo v šestih jezikih: angleškem, španskem, italijanskem, ruskem, francoskem in portugalskem.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Sledi seznam standardnih funkcij, ki jih lahko stranke pričakujejo pri gostovanju Scriptcase Host rešitev:

 • Neomejena pasovna širina
 • Zaščita pred DDoS
 • Brezplačne nočne varnostne kopije
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Brezplačen prenos spletnega mesta
 • Brezplačno SSL potrdilo
 • Izbira različic PHP
 • Podpora za baze podatkov MariaDB / Mysql
 • Zmogljiva namestitev 343+ skriptov z enim klikom
 • Nadzorna plošča Cpanel

Rešitve spletnega gostovanja Scriptcase Host so vedno na voljo z najnovejšimi orodji in tehnologijami, ki vam pomagajo pri postavitvi in ​​upravljanju spletnega mesta. Prodajalec se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti, da je svoj strežniki so posodobljeni. Vsi njeni gostovalni načrti so priloženi PageSpeed, optimizator, ki ga Google običajno uporablja za organizacijo HTML kode, stiskanje slik in izboljšanje časa nalaganja spletnih strani.

Rešitve za gostovanje skript Host Scriptcase so namenjene gostovanju spletnih strani katere koli velikosti; od majhnih blogov do velikih spletnih strani velikih podjetij. The Paketi spletnega gostovanja prihajajo z diskovnim prostorom, ki sega od 3 GB do 30 GB. Vsi paketi so priloženi možnosti da izberete želene različice in module PHP. Poleg tega lahko uporabite sistem predpomnilnika, MariaDB (Mysql), MySQL, Firebird, SQLite, PostgreSQL.

Nastopi gostitelj skripta brezplačne dnevne varnostne kopije in shranjevanje obdobje 15 dni. Če želite uživati ​​v tej brezplačni varnostni kopiji, spletno mesto stranke ne sme presegati 20 GB. Vsako spletno mesto, večje od 20 GB, bo povzročilo dodatne stroške.

Cene in podpora

Gostovanje gostitelja skriptov načrti so precej dostopni in vključujejo precej napredne funkcije. Cene so navedene v ameriških dolarjih in brazilskih realnih. Prodajalec ponuja mesečni obračunski cikel, a tudi 15-odstotni popust za stranke, ki letno plačujejo.

Medtem ko podjetje vzdržuje visoko raven razpoložljivosti strežnika, je nima garancije za nadomestno omrežje. Gostitelj skripta ponuja, da vsaki novi stranki povrne svoj denar, če se uporabnik v 30 dneh po uporabi svojih gostovalnih rešitev počuti nezadovoljen s ponudbo.

Skupina za tehnično podporo je na voljo prek e-pošte, sistema vozovnic in podpore v živo, čeprav prodajalec ne ponuja telefonske številke za podporo. Prodajalec je podporna skupina je na voljo 24/7. Odzval se je na e-poštno sporočilo s podporo, ki sem mu ga poslal v manj kot štirih urah.

Pregled skripta-gostitelja2

Gostitelj skripta je tudi podroben podrobna baza znanja s precej koristnimi članki in vadnicami, s katerimi lahko uporabniki kar najbolje izkoristijo to platformo za gostovanje.

Koliko stane gostitelj skripta? Gostitelj skripta ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt gostitelja skripta bi moral dobiti? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. Gostitelj skripta vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz Scriptcase Host tukaj.
Kako dobra je podpora strankam Scriptcase Host? Gostitelj skripta ni razvrščen kot eden izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je gostitelj skripta majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se gostitelj skripta ujema s konkurenco?

Z več kot 19-letnimi izkušnjami v brazilski industriji gostovanja ima Scriptcase Host danes vsak del znanja in izkušenj za obravnavo večine vprašanj glede gostovanja, s katerimi bi se lahko spopadla katera koli spletna stran. Podatkovni centri v Evropi, Južni in Severni Ameriki pa lahko podjetjem v kateri koli od teh regij z lahkoto dostavijo rešitve za gostovanje.

Gostitelj skript lahko nudi dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • Ponuja brezplačne dnevne varnostne kopije, shranjene do 15 dni
 • Uporabniki lahko izberejo želene različice PHP-ja
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Izjemno odzivna podporna skupina je na voljo 24/7

Slabosti

 • Brez telefonske podpore
 • Brez jamstvene politike
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me