Pregled GeekStorage 2020 – skriti dragulj

GeekStorage so leta 2007 ustanovili veterani industrije Jay Higdon in Matthew Eli. So zasebno podjetje s sedežem v Normanu v Oklahomi s tremi centri podatkov v ZDA in drugim v Evropi. Njihovo poslanstvo je ponuditi gostovanje vrhunskih zmogljivosti, optimizirano za razvijalce.


Lastnosti in enostavnost uporabe

Njihovi načrti za spletno gostovanje so opremljeni s tipičnimi lastnostmi: 99,9-odstotno garancijo za čas, PHP in Ruby podporo ter veliko prostora za shranjevanje SSD in pasovne širine.

Kot lep perk se tudi vržejo noter Namestitve programov spletnega mesta RvSiteBuilder in Site.Pro tudi z najcenejšim, najosnovnejšim načrtom in vsi načrti vključujejo dnevno varnostno kopiranje spletnih strani zunaj mesta. Presenetila me je ena funkcija SSL-ja Let’s Encrypt SSL in popolna podpora za e-trgovino, ki jih običajno najdemo le v načrtih višjega cenovnega razreda, brezplačno pa jih vključujejo v svoje načrte začetne ravni..

Ena najboljših lastnosti GeekStorage je čas in skrb, ki sta jih očitno vložila v ustvarjanje po meri strežnika za optimalno delovanje, učinkovitost in varnost. Za vse svoje strežnike uporabljajo shrambo SSD skupaj z zaščito RAID 10, tako da boste dosegli le najhitrejše hitrosti nalaganja in odlično celovitost podatkov. Vsi njihovi strežniki zaposlujejo LiteSpeed ​​in CloudFlare za najboljšo zmogljivost in zaščito, delujejo pa na CloudLinuxoperacijski sistem (namesto industrijsko standardnega spletnega strežnika Apache), kar še dodatno poveča varnost in stabilnost strežnika.

GeekStorage

GeekStorage uporablja priljubljeno nadzorno ploščo cPanel za spletno gostovanje, zato uporabniki ne bi smeli imeti težav z navigacijo po vmesniku. Za svoje strežnike uporabljajo tudi Softaculous, ki omogoča namestitev z enim klikom več kot 440 najbolj priljubljenih aplikacij.

Cene in podpora

GeekStoragesplits svoje pakete razdeli v nekaj glavnih kategorij:

 • Neomejeno gostovanje
 • Gostovanje zmogljivosti
 • Gostovanje preprodajalcev
 • VPS gostovanje
 • Namenski strežniki

Njihovi neomejen načrt v osnovi odstrani omejitve virov iz njihovih načrtov, tako da boste dobili skoraj neomejen prostor za shranjevanje SSD, pasovno širino, poddomene, e-poštne račune inMariaDB baze podatkov (veliko hitrejša zamenjava za MySQL). Vendar pa nič ni zares neomejeno – zato sem cenil, da je GeekStoragea dejansko navedel velikodušne kapice na njihovih inodah (število datotek), procese in pomnilnik, čeprav je bilo v nasprotju z njihovimi načrti.

Pri njihovih paketih gostovanja za uspešnost je poudarek na hitrosti strežnika. Tu so načrti nekoliko cenejši v primerjavi z njihovimi neomejenimi načrti, vendar imate dostop do veliko več virov, kot sta navidezni pomnilnik in inode.

Njihova ponudba VPS gostovanja načrtuje, da se podvoji v ceni z vsako stopnjo, kar vam podvoji RAM, jedra CPU, SSD shranjevanje in hitrost omrežnih vrat z vsako stopnjo navzgor. Poleg tega lahko z GeekStorage-jevimi načrti za gostovanje VPS izberete raven upravljanja, ki najbolje ustreza vašim potrebam in proračunom:

 • Samoupravljeno
 • Osnovno upravljanje
 • Premium upravljanje

Načrt upravljanja premij je seveda najdražja možnost, vendar skrbi za vse vidike vzdrževanja VPS strežnika. Upoštevajte, da boste morali kupiti tudi licence za nadzorno ploščo in operacijski sistem.

Nadgradnja ali znižanje načrtov je hiter in preprost postopek; lahko kadar koli preklopite načrte prek portala za upravljanje računa.GeekStorage ponuja tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja brez vprašanj.

GeekStorage zagotavlja podporo strankam v obliki obsežna baza znanja, video vaje, blog, e-poštni kanal in sistem za podporne vozovnice. Podpora je bila hitra in prijazna; večina vprašanj, ki sem jih zastavil, je bila rešena v nekaj urah. Na žalost nimajo možnosti klepetanja v živo in stranke ponavadi vodijo stran od svoje telefonske linije, tako da lahko to postane težava za določene stranke, ki morajo hitro pridobiti predstavnika za podporo.

Kako se GeekStorage ujema s konkurenco?

Čeprav je GeekStorage razmeroma majhna nastavitev, so v letih, v katerih so bili aktivni, nadgradili svoje strežnike in gostiteljske pakete. Njihovi vrhunski strežniki in strokovna tehnična služba bodo všeč predvsem razvijalcem, ki jim je mar za to, da kar najbolje izkoristijo svojo strojno opremo.

Prednosti

 • Načrti ponujajo dobro vrednost za denar
 • Izdelovalec spletnih strani in šifriranje SSL v načrtih začetne ravni
 • Dnevne varnostne kopije zunaj kraja
 • Programska oprema po meri poveča zmogljivost strežnika

Slabosti

 • Brez klepeta v živo
 • Omejene lokacije strežnika
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me