Pregled ASPnix 2020 – Zakaj ga morate poskusiti

aspnix pregledASPnix je ponudnik gostovanja spletnih strani s sedežem v ZDA. Podjetje ima tudi v Kolumbiji, Avstraliji, na Slovaškem in v Kanadi velik delež, čeprav se vsi njihovi podatkovni centri nahajajo v ZDA. ASPnix želi ponuditi cenovno dostopne, inovativne in najbolj krvave rešitve za spletno gostovanje podjetjem vseh velikosti. Čeprav ima ta prodajalec v ZDA razmeroma majhen tržni delež, so veliko vlagali v napredno strojno in programsko opremo, da bi svojim strankam ponudili odlične rešitve za gostovanje. Njihova spletna stran je na voljo samo v angleščini.


Lastnosti in enostavnost uporabe

ASPnix je načrtoval svoje načrte gostovanja, da bi lahko poskrbel tudi za najmanjša podjetja. Poleg izdelave svoje platforme izredno enostaven za uporabo za začetnike, poleg tega so jim napolnili omembe vreden seznam funkcij. Standardne funkcije, ki so vključene v njihove načrte gostovanja, vključujejo:

 • Podrobna analitika obiskovalcev
 • Shramba RAID na osnovi SSD
 • FTP & Dostop do SFTP
 • Neomejeno domen in poddomena
 • Neomejena premium pasovna širina
 • Migracija brez težav
 • Zmogljiv namestitveni program
 • PHP 5.2 – 7.3 podpora

Kot bi pomenilo “ASP” v njihovem imenu, ASPnix daje prednost Microsoftovim rešitvam. Obstajajo samo en načrt gostovanja v oblaku na osnovi Linuxa, ampak na voljo so štirje načrti gostovanja, ki temeljijo na sistemu Windows. Dobite tudi vi več premijskih funkcij s svojimi Windows načrti, kot so spremenljivke okolja, funkcionalnost geo filtriranja in blokiranja.

Upoštevajte tudi, da če uporabljate operacijski sistem Linux, samo njihov načrt neomejenega gostovanja vključuje brezplačno potrdilo SSL. Tisti, ki uporabljajo Windows načrte, bodo imeli brezplačni certifikat Let’s Šifriraj SSL z vsemi načrti poleg načrta Starter.

Funkcije ASPnix, ki so takoj pritegnile mojo pozornost, vključujejo:

 • MariaDB / MySQL strežnik – MariaDB je na voljo samo z načrtom, ki temelji na Linuxu, vendar ta odprtokodna ponudba MySQL povečuje hitrost obdelave baze podatkov. To pomeni, da se bodo na spletnem mestu na strežniku izvajali skripti, ki jih poganjajo baze podatkov.
 • 100-odstotno jamstvo za produktivnost – ASPnix se ne izogiba, da bi svoj ugled postavil na vrsto s 100% uptime SLA vse leto. Podprto z močno infrastrukturo gostovanja v oblaku in najnaprednejšimi gostovalnimi protokoli je podjetje prepričano v svoje sposobnosti zagotavljanja stabilnosti in zanesljivosti.
 • SitePad Website Builder – ASPnix je poleg primernega namestitvenega programa za en klik za začetnike vključil tudi graditelja spletnega mesta SitePad s svojim paketom Linux Unlimited Hosting.

Cene in podpora

Gostovanje ASPnix vključuje razmeroma prijazne žepne načrte za gostovanje, toda če želite pridobiti številne funkcije tega ponudnika, se morate naročiti na njihove dražje pakete. Družba trdi, da nenehno preverjajte njihove cene na podlagi povratnih informacij prejemajo od strank kot način, da zagotovijo najboljše možne rešitve gostovanja po ugodnih cenah. Seveda to pomeni tudi, da se cene iz leta v leto spreminjajo.

Kupci uživajo dva meseca brezplačnega gostovanja, ko plačajo za eno leto gostovanja spredaj spredaj. Še več, ASPnix ima 100% brezplačen načrt gostovanja spletnega mesta Linux, danes vse bolj redko, kar lahko najdemo na trgu gostovanja. Prodajalec tudi to zelo naredi enostavno nadgraditi v njihov vrhunski Linux hosting načrt, ko ste jih preizkusili in ste zadovoljni z zmogljivostmi tega ponudnika. Najboljši del je, da ASPnixovi načrti za gostovanje premium ne vežejo nobenih pogodb in vključujejo: 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez postavljenih vprašanj.

S skupino za podporo ASPnix se lahko kadar koli obrnete do telefon, faks, e-pošta, sistem vstopnic, klepet v živo ali družabni mediji. Osebno sem cenil, kako učinkovita je podporna skupina ASPnix odgovarjala na moje vozovnice: po samo 13 minutah sem prejel odgovor enega od njihovih agentov. Podobno, ko sem z njimi sprožil klepet v živo, je dokaj hitro pridobil rezultate in počutil sem se, da so informacije, ki jih ponujajo, v pomoč pri reševanju predstavljenih vprašanj. Poleg tega mi je bilo všeč, kako obsežna je baza znanja ASPnix. Zdelo se mi je dobro napisano in oblikovano na način, ki uporabnikom olajša navigacijo.

Kako se ASPnix ujema s konkurenco?

Včasih delo z manjšim, vendar bolj usmerjenim na stranke ponudnika spletnega gostovanja premaga težave s preobremenjenimi ponudniki gostovanja, ki obljubljajo neomejeno gostovanje le zato, da bi ponudili rešitve, ki so prodane, slabo zasnovane in slabo vzdrževane. ASPnix je morda majhen prodajalec v ZDA, vendar so njihove rešitve gostovanja dobro premišljene.

Prednosti

 • Izvedljive gostovalne rešitve tudi za mala podjetja
 • Začetnikom prijazno
 • Zmogljive rešitve gostovanja po žepu prijaznih cenah
 • Na voljo je 100% brezplačen načrt gostovanja Linuxa

Slabosti

 • Podatkovni centri so le v ZDA
 • Načrti na koncu cene
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me