Planet Hoster Review 2020 – ali gre za modro naložbo?

PlanetHoster-pregled1


PlanetHoster je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je PlanetHoster dostojen spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni s Gostovanje, na primer.

PlanetHoster ima sedež v Parizu (Francija) in Montrealu (Kanada), storitve spletnega gostovanja pa ponuja od leta 2007. Ta ponudnik gostovanja je s svojo hibridno oblačno infrastrukturo oskrboval več kot 60.000 strank in 100.000 spletnih strani.

Spletno mesto PlanetHoster je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

PlanetHoster ponuja dve plačani rešitvi gostovanja spletnih strani: “svetovna platforma”, skupno gostovanje in Gostovanje s hibridnim oblakom je upravljalo. Ponuja tudi brezplačen gostiteljski načrt “World Lite”.

The “Svetovna platforma” plačani načrt vključuje neomejen prostor na disku in mesečno pasovno širino ter neomejeno število baz podatkov, e-poštne račune in spletna mesta.

Standardna konfiguracija je 8 CPU-jev, 16 GB RAM-a in 16 Mbps I / O, vendar lahko stranke prilagodijo svoje gostovanje od najmanj 1 CPU-ja in do 24 GB RAM-a ter 24 Mbps I / O. Ključno, lahko razporedite celoten obseg virov po popolnoma ločenih računih gostovanja, ki delujejo na neodvisni infrastrukturi.

Poleg prilagodljivih virov dobite tudi naslednje funkcije:

 • Brezplačna domena za življenje
 • Namenski SSL za vsako domeno
 • Shramba SSD
 • LiteSpeed ​​na voljo
 • 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Spletni graditelj
 • Dnevne varnostne kopije spletnih strani
 • Anti-DDoS

Za razliko od številnih ponudnikov gostovanja, ki doplačujejo, ponuja PlanetHoster osnovne Šifriramo SSL certifikate brezplačno z vsako gostovano domeno. Ta potrdila vključujejo samodejno namestitev in obnovo.

Preden se stranke zavežejo za plačljivi načrt, lahko poskusijo brezplačen gostiteljski načrt “World Lite”. Na voljo je s 750 MB prostora na disku, dvema FTP računoma, dvema e-poštnima računoma, dvema bazama MySQL, SSL potrdilom in neomejeno parkiranimi domenami. Vključuje tudi modul SiteBuilder, stranke pa lahko izberejo francoski ali kanadski podatkovni center.

Cene in podpora

Cene za načrte gostovanja spletnih strani PlanetHoster so zelo konkurenčne ob upoštevanju neomejenih podatkov. Za približno ceno obroka s hitro prehrano na mesec dobite tudi vrhunske funkcije, kot je 100% izolacija spletnega mesta, namenski SSL za vsako domeno in brezplačna domena z letno naročnino na gostovanje.

Načrti PlanetHoster so naokoli 15% do 30% ceneje kot najboljši severnoameriški ali evropski neomejeni ponudniki gostovanja.

Načrte lahko kupite pod pogoji od šest mesecev do tri leta s popusti v 8-odstotni popust pri dvoletnem mandatu in 15% popusta na triletni načrt.

24/7 služba za stranke se lahko obrnete po telefonu, sistemu vstopnic ali v živo klepetu. Takoj sem poklical podporo po kanalu za klepet v živo:

PlanetHoster-pregled2

Koliko stane PlanetHoster? PlanetHoster ponuja več načrtov, katerih cena je najvišja do najnižja. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt za PlanetHoster naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. PlanetHoster vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz PlanetHosterja tukaj.
Kako dobra je podpora strankam PlanetHoster? PlanetHoster ni uvrščen med enega izmed naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je PlanetHoster majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se PlanetHoster ujema s konkurenco?

Načrt gostovanja »Svetovne platforme« PlanetHoster je konkurenčen izdelek. Za ceno, ki je nižja od številnih najboljših ponudnikov, lahko kupci gostijo neomejeno število spletnih mest na strežniku s sedežem v Kanadi ali Franciji.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Brezplačna domena z letnim plačljivim načrtom
 • Sposobnost delitve virov med spletnimi mesti
 • 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Na voljo je brezplačen gostovalni načrt

Slabosti

 • Ni možnosti mesečnega gostovanja
 • Brezplačna domena ni vključena v vse načrte
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me