Penumos Review 2020 – Zakaj ga morate poskusiti

Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za enako ceno kot Penum lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


Penum Limited, ustanovljeno leta 2006, je podjetje za spletno gostovanje s sedeži v Nairobiju v Keniji. Naloga prodajalca je zagotoviti odlične internetne storitve za stranke v Keniji in širše. Prodajalec ponuja spletno gostovanje, gostovanje preprodajalcev, VPS in namenske strežniške storitve po ugodnih cenah. Poleg gostovanja rešitev ponuja Penum Limited registracijo domenskih imen, spletno oblikovanje in razvoj, SSL potrdila in storitve SiteLock.

penumos

Lastnosti in enostavnost uporabe

Penum Limited spletno gostovanje, VPS in namenske rešitve za strežnike vključujejo naslednje standardne funkcije:

 • cPanel nadzorna plošča
 • Varnostne kopije R1soft
 • Brezplačni račun prodajalca domen
 • Zmogljiv namestitveni program z enim klikom
 • Brezplačen prenos spletnega mesta
 • PHP 5,4 do 7,2
 • MySQL 5
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Microsoft .NET

Penum Limited ima dva podatkovna centra, iz katerih ponuja rešitve za gostovanje spletnih strani: eno v Združenih državah Amerike in drugo v Evropi. Svoje strežniki uporabljajo najnovejše štirijedrne procesorje Intel in prihajajo z najmanj 8 GB RAM-a. Še več, strežniki vključujejo tudi 100 Mbit / s povezljivost in štiri pogone RAID 10. Konfiguracija RAID 10 združuje zrcaljenje diskov in diskovno črtanje za zaščito podatkov.

Penum Limited je paket za skupno gostovanje ima štiri glavne načrte. Na nivoju za prijavo je načrt STANDARD primeren za vzpostavitev bloga ali majhne spletne strani. Ta načrt ima prostor na disku 2,5 GB in 25 GB mesečne pasovne širine.

Penumov najnaprednejši načrt gostovanja v skupni rabi je ECOMMERCE, ki je idealen za srednje velika podjetja. Vključuje neomejen prostor na disku in neomejeno pasovno širino. Od tega prodajalca prejmete tudi neomejene račune e-pošte v vseh paketih v skupni rabi.

Penum Limited ponuja storitve varnostnega kopiranja in obnovitve. The prodajalec dnevno izvaja varnostne kopije podatkov vašega spletnega mesta in jih na zahtevo brezplačno obnovi. Vendar ponudnik gostovanja trdi, da ni odgovoren, če te varnostne kopije ne povrnejo v celoti podatkov na vašem spletnem mestu ali če postopek obnovitve povzroči kakršne koli težave.

Poleg ponudbe rešitev za gostovanje spletnih strani je ta prodajalec ponuja profesionalne storitve spletnega oblikovanja in razvoja. Za stranke, ki potrebujejo napredne varnostne pakete, gostiteljsko podjetje ima SSL certifikate in pakete SiteLock. Te dodatne varnostne rešitve so opremljene z vrsto funkcij za zaščito vašega spletnega mesta pred hekerji, zlonamerno programsko opremo in virusi.

Cene in podpora

Medtem ko Penum gostuje načrti so precej poceni, idealni so samo za podjetja, ki se ne držijo pomembnih omejitev funkcij. Prodajalec navaja cene teh načrtov v Kenijski šilingi in ameriški dolarji.

Gostovalni načrti prihajajo s prilagodljivi obračunski cikli stranke pa lahko izvedejo mesečna in letna plačila. Penum ponuja 30-dnevno garancijo za vračilo denarja za svoje skupno gostovanje rešitve, vendar nima politike vračila za namenske strežnike in strežnike VPS. Kljub temu trdi, da gostiteljska družba vztraja garancija za uptime omrežja 99,9% s kompenzacijskim načrtom, če ima vaš strežnik izpad.

penumos

Lahko se obrnete na ekipo tehnične podpore družbe Penum prek telefona, e-pošte, klepeta v živo ali sistema za izdajo vozovnic. Skupina za podporo strankam je na voljo 24/7 in se hitro odzove na poizvedbe: poslal sem jim e-pošto in dobil odgovor v manj kot dveh urah.

penumos

Poleg tega ima prodajalec a dokaj podrobna baza znanja.

Kako se Penum ujema s konkurenco?

Penum Limited hosting podjetje je idealen ponudnik gostovanja za mala in velika podjetja. Kljub temu načrti za gostovanje prihajajo z opaznimi omejitvami, zaradi česar so neprimerni za podjetja, ki potrebujejo neomejeno gostovanje rešitev. S podatkovnimi centri v ZDA in Evropi ima Penum Limited zmogljivost za sprejemanje podjetij iz praktično vseh regij sveta.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • Dnevne varnostne kopije z brezplačno obnovo
 • 99-odstotno jamstvo za uptime omrežja s kompenzacijskim načrtom
 • Poceni načrti gostovanja s prilagodljivimi cikli obračunavanja
 • Na voljo je zelo odzivna podpora strankam 24/7

Slabosti

 • Za namenske strežnike in VPS ni vračila denarja
 • Načrti imajo pomembne omejitve funkcij
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me