PCextreme Review 2020 – Zakaj je vaša najboljša stava

Nizozemsko podjetje za spletno gostovanje PCextreme ponuja storitve gostovanja od leta 2003, sčasoma pa se vse bolj in bolj preselijo v prostor strežnika v oblaku. Delujejo na zelo pregleden način, ostajajo cenovno dostopni, svojim strankam omogočajo najboljše rešitve za gostovanje in ponosni na to, da imajo svoje izdelke vrhunsko tehnično znanje.


PCextreme ima več lokacij podatkovnih centrov po Evropi in ZDA, delujejo pa v nizozemščini in angleščini.

PCextreme

Lastnosti in enostavnost uporabe

Čeprav nimajo največ ponudbe izdelkov, zlasti za spletno gostovanje, to podjetje nadomešča z čisto kakovost svojih storitev, ki vključujejo:

 • Registracija domen (ni vključena v ceno)
 • Nabavni predmeti za shranjevanje v oblaku
 • Nadzorna plošča za domače rastje
 • Varnostne kopije
 • Napredna zaščita proti DDoS

PCextreme ponuja tudi nekaj močnih orodij in storitev za izboljšanje vašega gostovanja:

 • DNS & Zdravstveni pregledi: Inteligentna storitev DNS, ki jo poganja API, prek Aurora DNS. Z njim lahko upravljate svoje cone in zapise DNS ter za izvajanje številnih zdravstvenih pregledov HTTP / HTTPS / TCP s samodejnim usmerjanjem na zdrave strežnike.
 • Izravnava izravnalne obremenitve: Ta paket vsebuje nekaj velikih orodij za povečanje uspešnosti vašega spletnega mesta, vključno z orodjem za uravnavanje obremenitve, ki razporeja promet po vašem spletnem mestu z več strežnikov. Vsebuje tudi zdravstvene preglede, predpomnilnik laka, privzeti certifikat Let’s Šifriraj SSL in podporo HTTP / 2.

Najboljši del PCextreme je odlična strojna oprema in infrastruktura na katerih temeljijo njihovi strežniki. Zasebni strežniki uporabljajo tehnologijo hipervizorja za trojno podvajanje podatkov (Ceph), kar vam daje skoraj neprimerljiva razpoložljivost in zmogljivost. Vsi njihovi strežniki uporabljajo tudi SSD pomnilnik za boljše hitrosti pisanja na disk. Izdelke lahko kadar koli spremenite in nadgradite ter nudijo predloge za gostovanje optimalne konfiguracije od začetka vožnje. Dodajte dejstvo, da lahko svoje strežnike gostite v več podatkovnih centrih in dobili ste močno kombinacijo.

Cene in podpora

Nekdanje ponudbe barvnih storitev PCextreme so zdaj ukinjene, saj se veselijo prihodnosti, kjer vse temelji na tehnologiji oblakov. Na žalost ne ponujajo številnih možnosti obračunavanja ali kakršnih koli garancij za vračilo denarja za svoje izdelke v oblaku, VPS in predalčke. Naslednji načrti preprosto zagotavljajo dobra vrednost za tisto, kar plačujete glede strojne opreme in zanesljivosti:

 • Spletno gostovanje: Na voljo kot brezplačna možnost in plačljiv načrt. Brezplačna različica ima samo 0,15 GB prostora za shranjevanje in 5 GB pasovne širine, plačljivi načrt pa 15 GB prostora za shranjevanje, 150 GB pasovne širine in SSL potrdilo. S tem dobite 14-dnevno garancijo vračila denarja.
 • Strežniki v oblaku: Visoko konfigurirani strežniki v oblaku vam omogočajo, da izberete želeno količino RAM-a med 512 MB do 64 GB in tudi, ali želite 20 GB ali 50 GB SSD prostora. Od 4 GB RAM-a naprej se lahko odločite za dražje strežnike z visoko razpoložljivostjo. Pasovna širina se giblje od 1 do 10 TB, odvisno od vašega izbora.
 • VPS v oblaku: Zasebni strežniki v oblaku so razporejeni po posameznih cenah. Izbirate lahko med več podatkovnimi centri v različnih državah, pa tudi med standardno in visoko razpoložljivo možnostjo. Strežniki delujejo na hipervizorski tehnologiji s priključki 10 GB in shrambo SSD z odvečnostjo RAID.
 • Prostor za stojalo: V zasebnih centrih višjega cenovnega razreda lahko najamete polzasebne regale.

PCExtreme ponuja 24/7 tehnično podporo z vsemi njihovimi gostovalnimi izdelki. To je poleg njihovega predani tehniki, ki podnevi in ​​ponoči spremljajo strežnike v njihovih podatkovnih centrih. Do podporne skupine lahko pridete po e-pošti, vozovnici ali telefonu. Odzivni časi so zelo različni: od hitrih do sploh ne. Osebje je usposobljeno, vendar ne prijazno, na katero sem naletel.

Kako se PCextreme ujema s konkurenco?

Čeprav zagotovo ni najboljši ponudnik spletnega gostovanja, PCextreme ponuja vrsto inovativnih, a zanesljivo rešitev v oblaku za strežnike, ki temeljijo na vodilnih omrežnih infrastrukturnih tehnologijah. Najboljša stvar je to to ne stane zemlje.

Prednosti

 • Osnovna možnost brezplačnega spletnega gostovanja
 • Močni strežniki v oblaku z visoko razpoložljivostjo
 • Veliko razporejenih zmogljivosti podatkovnih centrov
 • Ogromna raznolikost paketov, ki ustrezajo različnim potrebam in zahtevam

Slabosti

 • Relativno nizke garancije za čas nadgradnje 99%
 • Samo dva spletna gostovanja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me