Papaki Review 2020 – Je to najboljši spletni strežnik WordPress?

Papaki-pregled1Papaki je majhno podjetje za gostovanje, ki se preprosto ne ujema z velikimi blagovnimi znamkami Gostovanje. Večja podjetja za gostovanje preprosto ponujajo boljšo ceno za podobno konfiguracijo.


Papaki je hčerinsko podjetje grškega podjetja Enartia, ki je bilo ustanovljeno leta 2004. Z več kot desetletjem v industriji gostiteljic je to podjetje oskrbilo več kot 60.000 strank v 150+ državah, vključno z Bolgarijo, Španijo, ZDA, Belgijo, Nizozemska, Ciper in Združeno kraljestvo.

Papakijevo spletno mesto je na voljo v angleščini in grščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

Papaki ponuja več spletnih gostovanj in sorodnih storitev, vključno s skupnim spletnim gostovanjem, upravljanim WordPress gostovanjem, SSL potrdili in registracijo domenskih imen. Gostovalne rešitve podjetja vključujejo naslednje standardne funkcije:

 • Podpora za PHP 7
 • Cloudflare CDN
 • Brezplačno Šifriraj SSL certifikate
 • Namestitev aplikacije z enim klikom
 • Dnevne varnostne kopije z 30-dnevno varnostno kopijo
 • Plesk nadzorna plošča
 • Analitika spletnih strani
 • MySQL, Perl, JavaScript
 • Brezplačna migracija
 • 99,9% garancija za uptime strežnika

Papakijevi trije skupne rešitve spletnega gostovanja so Majhna (za osebna spletna mesta ali bloge), Srednja (za gostovanje več spletnih mest in blogov) in Posel (e-trgovine ali spletna mesta podjetja).

Najosnovnejše Majhna načrt skupnega gostovanja ima 5 GB prostora na disku SSD, 100 GB mesečne pasovne širine in 5 e-poštnih računov. Na drugem koncu lestvice je oznaka The Posel načrt zagotavlja 15 GB prostora na disku SSD, 600 GB mesečne pasovne širine in do 150 e-poštnih računov. Vsi načrti vključujejo dnevno varnostno kopiranje z 30-dnevna varnostna kopija zgodovine.

Druge vrhunske funkcije, ki so vključene v ponudnikove gostiteljske rešitve, so SSH dostop, SFTP, predpomnilnik po meri, Git na Plesk, uprizoritev spletnega mesta v Plesku, in a brezplačna domena za življenje. Tudi, 24/7 zaščita spletnega mesta pred napadi DDoS.

Čeprav ima Papakijevo spletno mesto povezavo do namenske rešitve za strežnike, to vas odpelje do drugega ponudnika, Top.Host. Zanimivo je to oba ponudnika vam dajeta 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Cene in enostavna uporaba

Papakijevi cene gostovanja so precej standardne (v evrih), načrti pa imajo le nekaj omejitev. Načrte lahko plačujete pod pogoji od mesečnega do triletnega, z popusti za večletne obveznosti. Morda se boste počutili bolje, ko se boste tako dolgoletno zavezali, ko vam rečem, da dobite neverjetno velikodnevno 90-dnevno jamstvo vračila denarja da se v prvih treh mesecih prepreči, da bi karkoli šlo narobe.

The 99,9% garancija za uptime strežnika je tudi lepo imeti, vendar ni ravno tako dobro, ker je nekoliko pod povprečjem panoge.

Papakijevi 24/7 podpora strankam je na voljo preko telefona, klepeta v živo, e-pošte, kontaktnega obrazca ali sistema za izdajo vozovnic. Rezultat moje predložitve preskusne vozovnice je bil avtomatičen odgovor (kot je prikazano) vendar nobenega nadaljnjega odziva:

Papaki-pregled2

Za samooskrbo Papakijevo spletno mesto vključuje: zelo dobro naseljena baza znanja.

Koliko stane papaki? Papaki ponuja načrte od 4 do 12 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri papaki načrt naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. papaki vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje iz papakija tukaj.
Kako dobra je papakijeva podpora za stranke? Papaki ni razvrščen kot eden naših najboljših spletnih gostiteljev. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je papaki majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih spletnih gostovalnih storitev.

Kako se papaki ujemajo s konkurenco?

Papaki bi lahko bil dober grški gostitelj za mala in srednje velika podjetja. Standardne načrte gostovanja v skupni rabi dopolnjuje nabor dražjih načrtov za ustvarjanje spletnih mest. Ali drugače povedano, ne boste dobili graditelja spletnih mest brezplačno.

Papaki morda ponuja dobro storitev po razumni ceni, vendar se ujema z top podjetja za spletno gostovanje? Težko rečemo “da”.

Prednosti

 • 24/7 zaščita spletnega mesta pred napadi DDoS
 • Dnevne varnostne kopije s 30-dnevno zgodovino
 • Neverjetno velikodnevno 90-dnevno jamstvo vračila denarja
 • 99,9% garancija za uptime strežnika

Slabosti

 • VPS ni, povezava namenskih strežnikov pa vodi do drugega ponudnika gostovanja
 • Graditelj spletnih strani stane dodatno
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me