Osiris Communications Review 2020 – Zakaj je vaša najboljša stava

osiris glavniOsiris Communications, ameriško podjetje za spletno gostovanje, katerega pisarna je v Scottsdaleu v Arizoni. Ustanovljena je bila leta 1997 in ponuja storitve gostovanja ter registracijo domen. Njeni načrti za gostovanje vključujejo: deljeno, Linux in Windows VPS, namensko gostovanje in strežniško kolokacijo. Njegov strežniški center je v San Joseju, v zgradbi, ki je v skupni rabi z glavnim spletom interneta, ki se uporablja za večji del zahodnih ZDA, spletno mesto pa v angleščini.


Lastnosti in enostavnost uporabe

osiris 1

Osiris Communications ponuja načrte za skupno rabo, VPS in namenske gostovanja, pa tudi kolokacijo strežnikov za komercialne ponudnike. Za skupno gostovanje je na voljo začetnik načrt ima 1 GB prostora na disku, 10 GB pasovne širine prometa, 10 e-poštnih nabiralnikov in tri baze podatkov MySQL. Za stranke, ki potrebujejo več podatkov, lahko napredujejo do proračun ali profesionalno načrti. Obe imata neomejeno nabiralnike in poddomene. Proračunski načrt ponuja 50 GB prostora za shranjevanje in 1.000 GB pasovne širine, poklicni načrt pa jih poveča na 200 GB prostora za shranjevanje in 5000 GB pasovne širine prometa. Dodatne ponujene funkcije so:

 • 99,99% podaljška
 • SSL potrdilo
 • 24/7 podpora strankam
 • Spletni graditelj
 • Nadzorna plošča
 • Programska oprema za samodejno namestitev
 • Garancija za vračilo denarja
 • phpMyAdmin
 • MySQL baze podatkov

Skupni načrti imajo namestitev priljubljene programske opreme z enim klikom, ki vključuje zmogljiva orodja, kot so WordPress, CloudFlare in phpBB. To pomeni, da lahko hitro in enostavno oblikujete profesionalno, hitro in varno spletno mesto – tudi tisto s članskim forumom, če tako želite.

Poleg WordPressa ali drugih vključenih CMS možnosti lahko uporabite tudi vključeno izdelavo spletnega mesta. To brezplačno orodje vam omogoča izdelavo spletnega mesta s pomembnimi funkcijami, kot so optimizacija mobilnih naprav, integrirani gumbi socialnih medijev in orodja za e-trgovino. Obstajajo tudi teme, povezane s spletnimi stranmi, ki so specifične za panogo.

Cene in podpora

Osiris Communications

Cene za gostovanje Osiris Communications so na splošno konkurenčne in v istem obsegu najboljših ponudnikov gostovanja v ZDA Če se plačuje mesečno, je skupni načrt vstopne ravni nekaj dolarjev na mesec več kot najcenejši gostitelji, vendar je še vedno pošteno glede na podatke, ki jih prejemate. Pri primerjavi ponudnikov druga podjetja pogosto ponujajo nižjo ceno za prvi mesec ali obračunski rok, vendar nato zvišajo ceno. Načrti podjetja Osiris Communication so bolj preprosti, če bo cena, za katero se zdaj prijavite, cena, ki jo boste plačali naslednji mesec ali naslednje leto (odvisno od pogostosti obračunavanja).

Resnična vrednost pa je v dolgoročnih sporazumih tega podjetja. Skupne načrte lahko izplačujete mesečno, četrtletno, letno, dvoletno ali triletno. Popusti, ki jih prejmete s povečanjem dolžine pogojev, so zelo pomembni. Od stroškov načrta za vnos v mesec v mesec bo povečanje na četrtletni načrt prineslo 17-odstotni prihranek. Od mesečnega do mesečnega plačilnega načrta prinese približno 33-odstotni prihranek. Skoki na triletni sporazum bodo prinesli približno 58-odstotni prihranek v primerjavi z mesečnim načrtom. To so popusti, ki so bili na voljo v času pisanja tega pregleda.

Pri teh dolgoročnih popustih se je morda pametneje odločiti za daljši dogovor in če se stvari ne bodo iztekle, obstaja garancija za vračilo denarja. Upoštevajte, da ta garancija velja za prvih 30 dni vašega načrta in izključuje stvari, kot je registracija domene.

Podpora z Osiris Communications se uporablja prek e-poštnih sporočil in po telefonu. Storitev za stranke deluje 24/7 in se obravnava prednostno. Naslednje poslovno jutro so z mojimi e-poštnimi poizvedbami urejali vljudno.

Kako se Osiris Communications ujema s konkurenco?

Osiris Communications ponuja trden izbor načrtov gostovanja za različne potrebe uporabnikov. Njeni skupni načrti so cenovno ugodni, zlasti kadar se odločijo za dolgoročnejši sporazum. Funkcije in pravice do podatkov bi morale zadostovati za večino osnovnih uporabnikov. 30-dnevna garancija za vračilo denarja zagotavlja občutek pomirjenosti, še posebej, če izberete enega od daljših načrtov gostovanja.

Pro

 • Trdna 99,99-odstotna garancija
 • Samodejna namestitev priljubljene programske opreme
 • Na voljo več SSL certifikatov
 • Vključena je garancija za vračilo denarja

Con

 • Podpora za klepet ni na voljo
 • Brez brezplačne domene z gostovanjem

Preklopite na trdno gostovanje z Osiris komunikacijami

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me