NixiHost pregled 2020 – Ali ustreza našim standardom?

NixiHost-pregled1Če se vam mudi in želite samo spodnjo vrstico: za isto ceno kot NixiHost lahko dobite veliko boljše strežnike s podporo 24/7 z Gostovanje, torej zakaj sploh moti?!


NixiHost je v začetku leta 2007 ustanovila skupina strokovnjakov za gostovanje v industriji, ki so se naveličali ukvarjati s neuspehi vodilnih spletnih ponudnikov gostovanja. Danes to podjetje s sedežem v Houstonu ponuja različne storitve spletnega gostovanja (v skupni rabi, VPS, namenski in preprodajalci), skupaj z domenskimi storitvami, SSL certifikati in brezplačnim DNS gostovanjem.

Spletno mesto NixiHost je v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

NixiHost ponuja dva skupna načrta gostovanja: Osnovni in Poklicno. The Osnovni načrt je idealen za hobiste, blogerje in startupe, vsebuje pa:

 • Ena domena
 • Neomejeno shranjevanje SSD in pasovna širina
 • Neomejeno poddomena, FTP računi in gostovanje po e-pošti
 • cPanel nadzorna plošča
 • MariaDB / MySQL
 • Več različic PHP (5.6 in 7.x)
 • Podprimo šifrirano podporo za SSL

Idealno za profesionalne blogerje in prodajalce e-trgovine, Poklicno načrt vključuje neomejene domene, pospešeno storitev HTTP in komercialno raven Comodo ali Let’s Šifriraj SSL certifikate.

Oba načrta vključujeta Zmogljiv avtoinštalater z več kot 50 skripti za namestitev WordPress, Joomla, AbanteCart, phpBB, in številne druge aplikacije z enim klikom.

NixiHost ponuja DDoS in zaščita pred vdori proti hekerjem in botnetom prek njegovega nenehnega spremljanja varnosti strežnika. Je SSD diski strežnika konfiguriran v hitri, odvečni, RAID matrika zagotoviti zaščito pred izgubo podatkov v primeru okvare pogona. The 99,9% garancija za čas ki ga ponuja NixiHost, je dobrodošel, vendar je dejansko nižji od povprečja v panogi.

Poleg skupnih načrtov gostovanja ponuja NixiHost dva načrta gostovanja preprodajalcev, pet načrtov VPS, in štirje namenski strežniški načrti.

Ta prodajalec dodeljuje popoln dostop do korenin svojim VPS in namenskim strankam strežnikov, da jim omogoči popoln nadzor nad svojimi strežniki. Stranke namenskih strežnikov dobijo tudi brezplačno licenco WHMCS ki integrira upravljanje, podporo in zaračunavanje strežnikov v enotno platformo.

Cene in podpora

NixiHost’s Načrti za skupno gostovanje so dragi, njegov osnovni načrt je več kot podvojil povprečje industrije. Načrte lahko plačujete v USD preko PayPala ali kreditne / debetne kartice na mesečnih, četrtletnih, polletnih, letnih, dvoletnih ali triletnih obračunskih ciklih. Vsi cikli obračuna za Strokovni načrt (razen triletnega obračunskega cikla) brezplačna registracija domene.

The 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja obljubi, da bo vrnil neporabljene mesece vsaki stranki, ki je plačala predplačilo za eno leto, vendar želi odpovedati pogodbo. To ne velja za načrte VPS, namenske storitve gostovanja ali druge pakete gostovanja po meri.

Tisti, ki iščejo vire za samopomoč, bodo našli NixiHost obsežna baza znanja izjemno uporaben. Lahko pa se obrnete na NixiHost pomoč strankam prek an spletni obrazec ali a sistem vozovnic za podporo. Odgovor sem prejel v manj kot 10 minutah, ko sem preizkusil sistem vozovnic:

NixiHost-pregled2

Koliko stane NixiHost? NixiHost ponuja več načrtov z najvišjo in najnižjo ceno. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt NixiHost naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. NixiHost vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje podjetja NixiHost tukaj.
Kako dobra je podpora strankam NixiHost? NixiHost ni uvrščen med naše najboljše spletne gostitelje. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je NixiHost majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja.

Kako se NixiHost ujema s konkurenco?

Če nimate nič proti plačilu cene za zanesljivo gostovanje, ki ga podpira ameriška podpora, si lahko pogledate načrte NixiHost.

Preden se odločite, nekaj priporočamo, da si ogledate alternativna gostovanja podjetij, ki jih toplo priporočamo.

Prednosti

 • 12+ let izkušenj v industriji
 • 24/7 namenska podpora s sedežem v Houstonu
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Brezplačna domena z načrtom “Professional”

Slabosti

 • Nizka 99,9-odstotna garancija
 • Omejene možnosti plačila
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me