Netfirms Review 2020 – Ali je to najboljši spletni strežnik WordPress?

netfirm glavniNetfirms je bil ustanovljen leta 1998, kar pomeni, da imajo dolgoletne izkušnje pri zagotavljanju odličnih gostovalnih rešitev. Trenutno oskrbujejo več kot 1,2 milijona kupcev z vsega sveta. Njihove pisarne, podporne skupine in podatkovni centri prve stopnje so večinoma v ZDA.


slika1

Lastnosti in enostavnost uporabe

Čeprav od izbire storitev Netfirms ni pričakovati ničesar prelomnega, vsebujejo naslednje:

 • Skupni SSL certifikati (nadgrajeni na Namenska potrdila v poslovnem načrtu)
 • Upravljanje e-pošte
 • MySQL baze podatkov
 • FTP dostop
 • Gostovanje z več domenami

Upoštevajte to čeprav ponujajo storitve registracije domen, niso brezplačne – za to boste morali plačati dodatno pristojbino. Občasno jih tudi imajo promocijski kuponi, ki vam omogočajo brezplačno enoletno registracijo domen z nakupom letnega skupnega gostovanja ali VPS načrta, vendar je obvestilo o teh promocijah običajno shranjeno na dnu spletnega mesta, zato boste morali paziti na njih.

Njihove najboljše lastnosti so programska oprema, ki jo nudijo za oblikovanje vašega spletnega mesta:

 • Trgovina: Stranke e-trgovine uporabljajo odlično platformo Trgovine za ustvarjanje in upravljanje svoje spletne trgovine.
 • WordPress z enim klikom Namestitev: Načrti za spletno gostovanje prihajajo z enim klikom namestitve vrste programske opreme, vključno z WordPress, Joomla, Drupal in phpBB.
 • Pripravljene spletne strani ™: To orodje je na voljo z njihovimi načrti za spletno gostovanje in omogoča izbiro med predlogi, ki jih boste uporabili kot svoje spletno mesto, če nimate časa za drugo rešitev.

Očitno je, da Netfirms poskuša narediti svoje izdelke za gostovanje čim bolj preproste in enostavne za uporabo z zagotavljanjem potrebne programske opreme za graditelje. Trgovina, WordPress, Pripravljene spletne strani ™ in ostalo bo znatno povečalo hitrost in udobje, s katerim lahko nastavite svoje spletno mesto. Postopek nakupa je tudi zelo preprost in hiter.

Netfirms zaposluje grozdna tehnologija gostovanja za učinkovito distribucijo virov za rešitve svojih strank, kar v bistvu pomeni, da jih boste dobili boljša zmogljivost, razširljivost in varnost s strežniki. Upoštevajte pa, da oni nimate garancije za nadrejeno delo.

Cene in podpora

Netfirms svoje poslovanje osredotoča na zagotavljanje preprosto deljeno gostovanje za posameznike ali mala podjetja. Za VPS gostovanje vas bodo napotili k partnerju SPRY. Zagotavljajo nekaj načrtov za spletno gostovanje in en sam načrt e-trgovine. Vsi izdelki imajo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, podporo 24/7 in možnost letnega, dvoletnega ali triletnega obračuna. Tako na žalost ni kratkoročnega zaračunavanja. Načrti so naslednji:

 • Spletno gostovanje: Vsi načrti zagotavljajo neomejeno shranjevanje diskov, razširljivo pasovno širino, 100 USD Bing Ads, 100 USD Google AdWords dobropis, neomejene e-poštne račune in njihovo spletno orodje Ready to-go.
  • Prednost: pet baz podatkov MySQL in 50 računov FTP.
  • Plus: 200 baz podatkov MySQL in 100 računov FTP.
  • Posel: Neomejeno baz podatkov MySQL in računov FTP.
 • Gostovanje e-trgovine: Ta rešitev je opremljena z vnaprej nameščeno trgovino, pa tudi z neomejenim diskovnim prostorom, podporo za neomejene domene, neomejeno število e-poštnih računov in razširljiv prenos podatkov.

Čeprav ni nobenega prevara o njihovi ceni in je poceni glede na funkcije in vire, ki jih dobite, se morate zavedati njihove pravilne politike uporabe glede na pasovno širino. prosili za nadgradnjo ali doplačilo, ko presežete razumno dodelitev.

Podpora za Netfirms 24/7 je na voljo prek vozovnic, brezplačnih številk ali klepetanja v živo za vse njihove stranke. Poleg brezplačne tehnične podpore lahko vključijo svoje profesionalne storitve za pomoč pri drugih vidikih gostovanja vašega spletnega mesta, kot so ustvarjanje baz podatkov, WordPress, ustvarjanje spletnega mesta ali upravljanje spletnega mesta. Po mojem mnenju njihova podpora ni najhitrejša ali najboljša, a vseeno dostojna. Njihova sporočila za javnost in družbene medije pa se ne posodabljajo redno.

Kako se Netfirms ujema s konkurenco?

Če potrebujete nizkocenovno in neintenzivno gostovanje rešitve skupnega gostovanja za vaše osebno spletno mesto ali majhno spletno trgovino, ima Netfirms dostojen izbor storitev s predhodno nameščeno programsko opremo. Morda ne boste dobili najboljše podpore, vendar jo večinoma sestavljajo preostale storitve.

Prednosti

 • Vnaprej nameščene namestitve CMSes z enim klikom
 • Ugodne cene
 • Profesionalne IT storitve na zahtevo
 • Odvečni strežniki podatkov

Slabosti

 • Ni najboljša tehnična podpora
 • Samo načrti za skupno gostovanje v spletu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me