NameHero Pregled 2020 – skriti dragulj

namehero glavniNameHero je v redu, a fino ni dovolj dobro. Medtem ko je NameHero spodoben spletni gostitelj, lahko dobite kakovostnejše gostovanje po nižji ceni Gostovanje, na primer.


Podjetje NameHero je bilo ustanovljeno leta 2015 in ga je zasnovala skupina internetnih podjetnikov (Startup Hero) in prodaja domene z imeni ת web hosting ת in VPS. V preteklih letih je gostil več kot 30.000 spletnih strani.
NameHero je podjetje s sedežem v Združenih državah Amerike s strežniki v Michiganu in Arizoni. Spletno mesto je samo v angleščini.

Lastnosti in enostavnost uporabe

namehero 1

Skupno gostovanje podjetja NameHero je na voljo v štirih načrtih, ki ustrezajo številnim malim podjetjem za e-trgovino, ki imajo naslednje funkcije:

 • 99,9% podaljška
 • Šifriraj SSL potrdilo
 • Dnevne samodejne varnostne kopije
 • Ena brezplačna registracija domene
 • Neomejeno SSD (omejeno z inode)

NameHero uporablja spletni strežnik LiteSpeed, ki zagotavlja do devetkrat hitrejšo zmogljivost kot Apache. Kot rezultat, izboljša čas nalaganja strani in skrajša čas do prvega bajta (kar je dejavnik za Google PageSpeed).

Všeč mi je, da ponuja brezplačno povezavo Railgun v oblaku CloudFlare. CloudFlare je sam po sebi velik plus, ki ga ima zaradi svojih prednosti, kot so uravnavanje nalaganja, minimiziranje kode in slik in še več. Z Railgunom postane hitrejši. To je zato, ker Railgun pospeši povezavo med vašim izvornim strežnikom in Cloudflarejem tako, da stisne dinamično vsebino do 99,6% in poveča vašo uspešnost za povprečno 200%.

NameHero uporablja tudi zrcaljenje in odstranjevanje RAID 10 za zagotovitev stopnje stabilnosti in odvečnosti v strežnikih. To v kombinaciji s SSD-jem zagotavlja odlične zmogljivosti in zanesljivost. Poleg tega uporablja CloudLinux OS, ki zagotavlja namenske vire za vsakega kupca.

Ni vam treba skrbeti, da bi WordPress nastavili ročno, saj NameHero ponuja namestitev programa Softaculous. Z njim lahko namestite WordPress, Magento, Joomla !, in še več. Žal ta prodajalec ne ponuja graditelja spletnih mest.

Cene in podpora

namehero 2

NameHero ponuja spletno gostovanje po zmernih cenah, hkrati pa se drži kakovosti. Uporaba CloudLinux, SSD z RAID 10 in brezplačna povezava z Railgunom dokazujeta to. Ponuja tudi brezplačno domeno in SSL. Vendar pa bodite pozorni, da njegove kotirane cene veljajo le, če plačate 36 mesecev vnaprej.

Ni mesečnega plačilnega načrta in rezervne varnostne kopije zunaj spletnega mesta so stroške, odvisno od prostora, ki ga želite. Ko plačujete gostovanje, ni navedeno nobene pristojbine za nastavitev, če pa boste za vrnitev denarja potrebovali 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, bo odštela “pristojbino za nastavitev”, ki znaša približno mesec dni stroškov gostovanja vaša povračila.

Storitev za stranke je na voljo 24/7 prek telefonskega klica, klepeta v živo, vozovnice za podporo in e-pošte. Predložil sem vozovnico in odgovor prejel v manj kot 15 minutah, kar je impresivno.

Prav tako ima bazo znanja, ki je zelo obsežna z besedilnimi in video vajami.

Koliko stane NameHero? NameHero ponuja načrte od 4 do 12 dolarjev. Cena je odvisna od tega, katero vrsto gostiteljskega načrta izberete. Posodobljeno tabelo cen (posodobljeno tedensko) si lahko ogledate spodaj.
Kateri načrt NameHero naj dobim? Moje priporočilo je, da začnem s cenejšim načrtom. Vedno pozneje lahko nadgradite. NameHero vam lahko pomaga pri prehodu na dražji načrt. Večkrat povečanje obiskovalcev traja dlje, kot je bilo pričakovano, in ne bi smeli plačati veliko denarja, dokler se ne pojavijo potrebe. Seveda se lahko vaše potrebe razlikujejo, zato se lahko posvetujete s strokovnjakom za gostovanje podjetja NameHero tukaj.
Kako dobra je podpora strankam podjetja NameHero? NameHero ni uvrščen med naše najboljše gostitelje spletnih strani. Toda to je lahko tudi posledica tega, da je NameHero majhen, pod radarjem, ponudnik gostovanja. Prednost majhnega gostiteljskega podjetja ima prednosti – kot stranki ste jim bolj pomembni. Oglejte si tudi našo primerjavo tukaj najbolj priljubljenih spletnih gostovalnih storitev.

Kako se NameHero ujema s konkurenco?

NameHero ponuja žepno prijazno gostovanje z vrhunskimi funkcijami. Vendar bi vam lahko ostala skrita pristojbina za namestitev in pomanjkanje brezplačnega preskusnega obdobja.

Še vedno niste prepričani, ali je to pravi spletni strežnik za vas? Oglejte si naše najbolj priporočljivih spletnih gostiteljev če želite izvedeti več.

Prednosti

 • Oblačnost z Railgun
 • SSD z zrcaljenjem in odstranjevanjem RAID 10
 • CloudLinux in Litespeed spletni strežnik
 • Hiter odziv s strani strank

Slabosti

 • Nastavite zaračunano pristojbino
 • Brezplačno preskušanje ni na voljo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me